Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sense clasificar
Manifestació a Sabadell diumenge 23 de Gener: Salvem Can Barba!!!
18 gen 2005
En motiu de l'amenaça de desallotjament inminent que l'Ajuntament de Sabadell va realitzar al Centre Social Alliberat "Can Barba", des del centre social hem preparat un cap de setmana de lluita i resistència. Així doncs, dissabte dia 22 de gener a les 19:00h, els tallers que es desenvolupen habitualment a Can Barba es realitzaran, de forma festiva i cridanera, a la Plaça Sant Roc, just davant de l'ajuntament i sota el lema "Si ens treuen les cases, okuparem els carrers!".
Diumenge dia 23 hem convocat una manifestació de reubuig al desallotjament i en defensa dels espais socials. Aquesta està convocada a les 17:30h a la Plaça Valles (a 5 minuts de l'estació dels FFCC de Sabadell Estació). El manifest de la manifestació és el següent:

Can Barba és el Centre Social Alliberat del carrer Unió que el proper 14 de Febrer compleix un any. Ha estat una temporada difícil i intensa, però agraïda i prometedora alhora. Després de l'experiència del CSA Els Maquis i d'una dura rehabilitació, Can Barba ha esdevingut el portaveu físic dels moviments socials a Sabadell. Al mateix temps, s'han realitzat tallers gratuïts i activitats de debat i transformació social. Disposa d'una kafeteria a preus populars, d'una biblioteca amb lectura compromesa i d'una sala de reunions i exposicions. Els pilars bàsics de Can Barba són la socialització, l'autogestió, la formació i l'oci alternatiu. Al llarg d'aquest any, més d'una quinzena de col·lectius i d'un centenar de persones l'hem utilitzat, i més d'un miler n'hem gaudit.
Tanmateix, no tothom ho veu amb els mateixos ulls. L'ajuntament, propietari del local, i que poseeix més edificis buits a la nostra ciutat, afirma que necessita l'exclusivitat de l'espai per fer-hi cursos de formació okupacional. MENTEIX. El que no suporta és que una iniciativa social que no prové d'ells i que no pot controlar, tingui èxit. Després d'unes negociacions en que ha demostrat el seu tarannà més hipòcrita, fal·laç, autoritari i amb importants dèficits democràtics, on ha negat una mediació i ha condicionat seguir el diàleg amb el fet d'abandonar l'immoble, ha començat els tràmits legals pel desallotjament violent i armat.
Res ja ens sorpren. El nostre és un tripartit "progresista" i "d'esquerres" que té la mentalitat de Hobbes, la metodologia de Maquiavel, la sinceritat de Goebbles i la solidaritat de Roquefeller. És un govern municipal que té dos imputats pel cas Bemba, que nega el mobbing immobiliari, la violència nazi i la intimidació policial, que liquida el patrimoni històric, distorsiona la realitat controlant els medis de comunicació, que del clientelisme en fa virtut i de l'especulació, or.
Quan s'adonaran que els centres socials són necessaris i l'autogestió i l'autonomia, imprescindibles? MAI. Només ens volen dominar, acallar, fer obeir. Però no hi ha consells de joventut o centres cívics que aturin o institucionalitzin la lluita del jovent precari contra l'especulació i per la reapropiació d'espais socials. Es pot confiar en qui desconfia de la confiança? Entenem que utilitzar la desobediència i l'acció directa són actes legítims que ens corresponen com a ciutadans en comprovar uns poders públics incompetents, quan no fraudulents.
És per tot això que, Sr. Paco Fernández (ICV), Sr. José Maria Civis (ERC), Sr. Manuel Bustos (PSOE) i tota la resta de l'equip de govern, us dediquem aquesta manifestació. Perquè sapigueu que no tenim por, que seguirem lluitant, fins a la victòria.
Sota el convenciment de que no som esclaus de cap paret i que la única lluita que es perd és la que s'abandona, OKUPAR ÉS RESISTIR, RESISTIR ÉS VÈNCER!

C.S.A. vol dir CENTRE SOCIAL ALLIBERAT, CAN BARBA vol dir RESISTÈNCIA!

Centre Social Alliberat -Can Barba-

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestació a Sabadell diumenge 23 de Gener: Salvem Can Barba!!!
03 feb 2005
la mani va estar molt molt bé, va ser molt festiva i va haver molta participació la cual agraeixo a tots els que hi vau acudir.
bé un fort pet´´o i molta força per tots que ens ho estem currant molt.
ànims, salut i força
can barba resisteix, asere!!!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more