Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
ADECAF, el primer web català tancat per ordre judicial
17 gen 2005
Aviat es complirà el cinquè aniversari del tancament del web d'ADECAF per ordre judicial. Un fet que ens omple d'orgull i que demostra que nosaltres molestem al poder. Però seguim endavant i que es preparin. No ens aturaran. ADECAF continuarà denunciant la hipocresia de l'oligarquia corrupta que governa Catalunya amb l'ajut dels seus sindicats grocs i dels col·legues de Luís Pascual Estevill (home honest conegut per tot el poble català com a càrrec de CiU al Consell General del Poder Judicial).
AQUESTA ÉS LA JUSTICIA DELS COL·LEGUES D'ESTEVILL!!!!

¿Qui ens VA QUERELLAR? ¿Qui són els nostres enemics?

El primer, un jutge condemnat per prevaricació, qui va emprendre accions judicials contra el secretari de la nostra associació per haver complert amb el seu deure com a funcionari sense distingir entre presos pobres i presos "importants". La querella fou arxivada, però ningú no retornà a ADECAF el milió de pessetes que costà la defensa, i que la Generalitat es va negar a costejar. En canvi, sí li va pagar la defensa al senyor David Madí, "carguillo" de CDC, quan la normativa ho prohibeix perquè Madí no és funcionari sinó sols un polític nomenat "A DEDO". I és que el gabinet d'advocats de la Generalitat a l'època de Pujol estava al servei de la família, no, com marca la llei, al servei dels funcionaris que fan la seva feina.

Aquesta és la justícia dels col·legues d'Estevill!!!


El segon adversari, un funcionari de presons condemnat per mals tractes amb abús de superioritat. Un home honest. UN VALENT QUE COLPEJAVA LA SEVA VICTIMA MENTRE ALTRES TRES VALENTS LA SUBJECTAVEN (segons la sentència ferma del Suprem). Ens van imposar una falta d'injúries per titllar-lo de "carceller", a pagar 300.000 pessetes. Per la pallisa que ell li va clavar a l'intern víctima dels seus abusos, l'heroi pagà 75.000 pessetes.

Aquesta és la justícia dels col·legues d'Estevill!!!!


El tercer adversari, un sindicalista que ha hagut de marxar del sindicalisme després d'una trajectòria heroica, honesta i eficaç, perquè no el volien a l'UGT de tan honest que era. Un sindicalista sancionat, segons el diari el País, per rigor innecessari en l'ús dels mitjans coercitius. Un sindicalista que, també segons el País, té un procés obert per mals tractes a un reclús (i ja és el segon que pateix, pobre, de forma injusta). La jutgessa ens imposà 500.000 pessetes per titllar-lo de "poca-vergonya", però considera que el terme "gusano repugnante", utilitzat pel sindicat que el querellant dirigia contra persones amb noms i cognoms, sí entra dintre del llenguatge vàlid dins la polèmica sindical. "Poca-vergonya" és així una falta d'injúries, "gusano repugnante", un "concepte crític".

Aquesta és la justícia dels col·legues d'Estevill!!!

El quart adversari. Un sindicat ens denuncià per fer públics uns lligams, ocultats als seus afiliats, amb el LAB, la branca sindical de ETA, i amb la COS, el sindicat de Terra Lliure (segons els mateixos comunicats d'aquest grup de boy scouts), entre altres grups independentistes radicals. El jutge arxiva la querella un cop demostrada la veracitat dels vincles, però ningú no ens torna el milió de pessetes que ha costat la defensa. Així, et poden posar desenes de querelles que no arribin a judici, perquè no tenen base, però si són per via penal, hauràs de pagar les costes encara que guanyis i això fins que t'arruïnin o deixis de dir les coses que molesten a l'oligarquia familiar catalana. Estem parlant de la llibertat d'expressió, un luxe per a rics,i dels nostres independentistes, protegits sempre per jutges objectius.

Aquesta és la justícia dels col·legues d'Estevill!!!

Cadascú té els adversaris que té en funció del que és. Aquests esmentats són els nostres ADVERSARIS. El problema seria tenir-los com a amics, aleshores sí que hauríem de començar a dubtar. Tanmateix, quan un té aquests adversaris, aleshores pot estar tranquil. Significa que ha fet el que li ha dictat la consciència. I això, diguin el que diguin els jutges, perquè un sistema judicial com el nostre no mereix cap respecte a les persones que lluitem al servei de la justícia.

Per a més informació:

www.adecaf.com
Mira també:
http://www.adecaf.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ADECAF, el primer web català tancat per ordre judicial
18 gen 2005
adecaf burgesos espanyolistes:aneu a fer la mà
Re: ADECAF, el primer web català tancat per ordre judicial
18 gen 2005
em sap molt greu que us tanquessin la web i que ara hagueu de venir aquí a explicassar les vostres coses.Per 4 membres que debeu ser em sembla que podrieu explicar-vos en reunions mensuals. Tot el greu que em sap no m'estranya que us tanquessin la web, sou uns pesats.
Re: ADECAF, el primer web català tancat per ordre judicial
18 gen 2005
No ploreu encara teniu la web de pxc(PLATAFORMA PER CATALUNYA).
Re: ADECAF, el primer web català tancat per ordre judicial
18 gen 2005
Independentistes hipòcrites, que recolzeu sindicats faxtes de funcionaris de presons i després aneu plorant que us han pegat a les comissaries.

Exacte, tenim la web de Plataforma per Catalunya per insultar-nos. I tu de resistent no tens res, ets un sindicalista corporatiu de presons que no tens pebrots de dir-ho aquí perquè et mengen viu, covard.

Dona la cara!!!


Exacte, som quatre membres, però la veritat o la mentida no es mesura pel nombre d'afiliats, o sí???

Utilitzes els mateixos arguments que els sindicats faxtes de presons.

Quants indepes hi ha a Catalunya??? Sou quatre gats.

I a València guanya el PP, i a les Illes, així que us foteu, quatre gats, perquè el PP té rao. Oi???
Re: ADECAF, el primer web català tancat per ordre judicial
18 gen 2005
A fer la mà tots els bordes proetarres amb l'estelada ficada pel cul. Que us donin a les comissaries el mateix que han rebut els presos comuns per la vosta puta politiquilla maquiavèl·lica de lenins barats.

Mentiders, corvards i hipòcrites de merda.
Re: ADECAF, el primer web català tancat per ordre judicial
18 gen 2005
Tal como se explica en www.osona.com/forum la PxC se ha convertido en un CLUB ARNI. Yo no me acercaría demasiado a esa gente.
Re: ADECAF, el primer web català tancat per ordre judicial
27 gen 2005
ADECAF no té res a veure amb la PxC. Si continua aquesta campanya de difamació sense proves, la nostra associació emetrà un comunicat de condemna de la PxC, a veure si així deixeu de barrejar les coses.

Es que no teniu arguments i aleshores us inventeu el que calgui?
Re: ADECAF, el primer web català tancat per ordre judicial
28 gen 2005
FORA FATXES D' INDYMEDIA, ADECAF FOTEU EL CAMP¡¡
Re: ADECAF, el primer web català tancat per ordre judicial
28 gen 2005
ADECAF= PxC. ADECAF és de la PxC, el Sr: Anglada te estretes col.laboracions amb ADECAF. Han intentat ficar-se dintre del sindicat per tal d`arribar a la societat. ADECAF FEIXISTES.
Re: ADECAF, el primer web català tancat per ordre judicial
13 jun 2005
Pots aportar alguna prova del que dius?

Mare de "per si"=una puta. Hi ha un certificat que demostra que la mare de "per si" és una puta de la rambla. Per si=fill de puta.

T'agrada?

No, doncs és la teva manera de raonar.
Re: ADECAF, el primer web català tancat per ordre judicial
14 jun 2005
veig que això de la doble personalitat et vé de lluny, adecaf-marc, a més quan signes com adecaf el to és més "institucional" i quan tot seguit ho fas com a marc escups tot l'odi que duus dins, la pregunta és: qui és el personatge i qui l'actor? el carceller que es preocupa per l'estat de les presons però que està obsessionat amb el gulag? o el feixista que si es mosseguès la llengua moriria enverinat?
Re: ADECAF, el primer web català tancat per ordre judicial
17 jun 2005
Adecaf, aneu estalviant dinerets.
Re: ADECAF, el primer web català tancat per ordre judicial
25 ago 2005
No he hagut d'estalviar res, xato. Totes les querelles estan arxivades, només heu tret una merda de "falta", quan ens volíeu fotre a la presó. Cabrons.
Però a més haig de dir-ye, carceller de merda, torturador covard, escòria humana pudenta i putrefacta, que ets un fill de puta.
Articles de premsa sobre el tancament
10 oct 2005
Salta, lunes 5 de junio de 2000
Un juez español cerró una web por calumnias e injurias

Por orden del Juzgado de Instrucción número 8 de Barcelona, los Agentes del Grupo de Delitos Informáticos de la Policía han clausurado el sitio de la Asociación Democrática Catalana de Funcionarios de Prisiones (ADECAF) por presunto delito de injurias y calumnias.

Este hecho se configura como el primero que este Cuerpo Nacional de Policía ha realizado en la historia de Internet en España, según se informó.
De igual modo, este sitio aparece referenciado en un directorio de este modo: "Página de la Asociación Democrática Catalana de Funcionarios de Prisiones y Personal Formador e Investigador de la Ciencia Penitenciaria. Centro de Estudios Penitenciarios. Artículos y publicaciones de la asociación".
A su vez, todavía se pueden consultar boletines informativos y publicaciones de la asociación en los que atribuye a otros sindicatos de prisiones alianzas con organizaciones "proetarras" y sectas. Por el momento, no han trascendidos más detalles sobre el caso.
Este acontecimiento judicial se desencadenó debido a que el sindicato de prisiones CATAC había presentado una serie de querellas contra ADECAF por injurias y calumnias al vincularlos con la ultraderecha, sectas satánicas y atribuirles alianzas y colaboración con asociaciones proetarras.
Esta última acusación ha servido como detonante de la medida judicial. En el boletín número 9 de ADECAF se sostiene el "anticlericalismo" de CATAC, y que el mismo se convertiría "con el tiempo en una simpática tolerancia hacia elementos satánicos" vistos como "provocativas fórmulas de transgresión perfectamente coherentes con los ataques al nacionalismo catalán, las funciones pedagógicas y el concepto de rehabilitación". En su boletín número 10, la asociación asegura que CATAC ha fundado "una coordinadora unitaria con el sindicato de la organización proetarra Maulets". Con la clausura de la web de ADECAF, no se puede acceder a la página principal. En ella, ahora se puede leer la frase "Esta página ha sido cerrada por orden del Juzgado de Instrucción Núm. 8 de Barcelona".

http://www.eltribuno.com.ar/anteriores/2000/6/5/eco2.htm
http://www.eltribuno.com.ar/anteriores/


==============================================

Un juez cierra una página web de una asociación de funcionarios de prisiones por injurias y calumnias

El Grupo de Investigación de Delitos Informáticos de la UDYCO ha procedido al cierre de la página web de la Asociació Democràtica Catalana de Funcionaris de Presons (ADECAF) por un presunto delito de calumnias e injurias. La orden la ha dictado el Juzgado de Instrucción número 8 de Barcelona, ante las querellas presentadas por el sindicato de prisiones CATAC contra ADECAF por injurias y calumnias, al vincularlos ésta asociación con la ultraderecha, sectas satánicas y atribuirles alianzas y colaboración con asociaciones proetarras. En la página web se puede leer sólo la frase "esta página ha sido cerrada por orden del Juzgado de Instrucción número 8 de Barcelona".

http://www.juridicas.com/areas/20-Derecho%20Inform%E1tico/12-La%20Revist
sobre ADECAF
16 oct 2005
Veure l'informe-anàlisi sobre ADECAF:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/207020/index.php
Sindicat