Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: criminalització i repressió : especulació i okupació
Segueix la repressió contra el CSO La Discòrdia
17 gen 2005
.
Després de l’intent de desallotjament pacífic per part de la Policia Local del Barri del Carme el passat 7 de Gener i la nostra negativa a abandonar l’edifici no han cesat els actes de represssiò contra el centre social: Identificacions, arrancada dels panels d’informació i tall de la llum han sigut els esdeveniments d’aquesta última setmana .
Aquest ha sigut l’ordre cronológic de les accions policials:

-Divendres 7 de Gener: Apareix un grup de 8 policies locals al centre social demanant-nos que desallotjarem pacificament l’edifici i que retirarem els panels d’informació que hi habien a la façana; al mostrar la nostra negativa varen amenaçar en que el dessallotjament era inminent i sería “per les males� , és a dir que no vindrien ells sinò els antidisturbis de la policia nacional, la visita va terminar amb l’identificaciò d’una companyera. Recordar que una setmana abans habien vingut a avisar de que no tocarem la part protegida de la façana, identificant també a altre company que treballaba en la rehabilitació de la casa.
-Dilluns 10 de Gener: En un increíble “atac de rabieta�, com si de xiquets es tractara, cuatre policies municipals son vists per un veï arrancant els panels d’informació.
-Dijous 13 de Gener: El Centre Social apareix amb els cables de la llum completament arrancats impedintnos fer les activitats previstes per a eixe dìa.

Desde el C.S.O.La Discòrdia volem comunicar que seguirem endavant amb tota normalitat i no deixarem de fer les activitats previstes; com el debat sobre la Constitució Europea d’aquest divendres 14 de gener , La xerrada sobre els grups autònoms amb sopar en suport als presos D’acciò directa i actuació de cantautor prevista per al dissabte 15 de Gener a partir de les vuit de la vesprada, el menjador solidari amb persones preses de tots els diumenges , les cafetes de totes les vesprades o les jornades de treball dels caps de setmana.
Ara mes que mai us animem a pasarvos per La Discòrdia, participar en les activitatas,recoltzar l’okupaciò i donarle vida a un espai alliberat que volen aniquilar.

CONTRA LA REPRESSIÓ, NI UN PAS ENRERE!

LA DISCÃ’RDIA RESITEIX!

This work is in the public domain

Comentaris

LLEGA VUESTRA HORA
17 gen 2005
Que quereis? Si os lo proponen "pacificamente" y os negais?
Esto solo demuestra una cosa:
"El burro hace caso a palos"
resposta per un pacificta ignorant
17 gen 2005
Es nota que no entens que significa la paraula okupació... suposo ke tampoc t'interessa però aleshores no vagis donant la teva opinió com si tinguéssis la veritat absoluta.
Jo crec ke dir: siusplau desallotgeu akest edifici pascíficament, ara bé, sinó ho feu, en patireu les conseqüències pq vindran els antidisturbis i us apallissaran!!! Això no es proposar-ho pascificament, d'això se'n diu amenaça, sino coneixies akesta paraula buskala al diccionari ke segur ke hi surt.
I pel que fa la teva última frase estelar: "el burro solo hace caso a palos", et diré ke això només demostra una cosa, ke la gent que esta implicada en el CSO de burros no en tenen un pèl, pq per més pals ke els hi foten sempre ressisteixen! En tot cas els burros serien els ke hagéssin abandonat el lokal sense oposar resistència, així que no xerris tan pq no saps del ke estàs parlant.

PROU ESPECULACIÓ!
OKUPA I RESISTEIX!
Re: Segueix la repressió contra el CSO La Discòrdia
22 gen 2005
el burro que se cansó de perseguir a la zanahoria
aguanta los palos que sean
porque quien los da es escoria
mandaos como vosotros no dan miedo no impresionan
váis atados de por vida
a vuestro amo
a vuestra noria
Sindicato Sindicat