Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: corrupció i poder
Compte amb la Consellera TURA.
14 gen 2005
Aquesta persona és molt coneguda a Mollet perquè ha estat l'alcaldessa durant molts anys, coneguda com la Dama de Ferro. A finals dels 70 militava en l'esquerra independentista marxista leninista. L'any 80 es va fer sociata.
Quan formava part de la Comissió de Defensa de Gallecs, en la seva època "revolucionària", ja s'oposava frontalment a les okupacions de masies i cases abandonades a Gallecs, finals dels 70. A principi del 80 es va voler casar a l'esglèsia de Gallecs i la gent de la Comissió de Defensa de Gallecs ho va impedir.
Posteriorment s'en va anar de directora de l'hospital de Palamós fins l'any 87 que es va presentar pel PSC a Mollet i va sortir elegida alcaldessa, i no ha parat en la seva cursa pel poder fins avui. La pròxima meta és la presidència.
Bé, si per alguna cosa ha destacat és pel seu autoritarisme i prepotència, fins i tot dins del seu partit té molts enemics.
Diversos col.lectius socials locals, especialment els ecologistes de Cànem, han patit diversos intents de criminalització. S'ha mostrat especialment beligerant amb tot el qüestionava la seva política i tarannà, sempre a la seva esquerra, i ha mantingut molt bona relació amb els del PP i CiU.
És una persona molt narcisista, i per tant, molt autoritària, amb molta ambició i necessitat de poder, i no dubta en ficar en el mateix sac a okupes,independentistes, nazis o el que sigui que no sigui del seu pal. L'any 2001 uns fatxes, a Mollet, van intentar cremar l'Ateneu Autogestionat la Maketa, i ella, entre bastidors, va comentar que havien sigut els mateixos de la Maketa. Als ecologistes també els va culpabilitzar,no públicament, de la crema d'una excavadora a Gallecs. Posteriorment van detenir una banda que es dedicava a cremar maquinària agrícola i robar en masies del Vallès,banda autora de la crema de l'esmentada excavadora.
A Mollet va ser l'unic lloc on es va prohibir un passi del video d'Ardi Beltza "Periodistes, el negoci de mentir" al Casal Tio Canya. Minuts abans va anar la Guàrdia Civil a segrestar el video, que no va trobar, i que era legal. La M. Tura va moure fils perque el jutge actués contra el passi de video.
No es d'estranyar, per tant, les seves declaracions contra el moviment okupa i les seves clares intencions repressives contra els moviments "antisistema".
des de Mollet.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Compte amb la Consellera TURA.
14 gen 2005
Estic totalment d'acord amb el que dius, només que no militaba a l'esquerra independentista marxista leninista, sino a un partit maoista que tenia com a única obsessió atacar (inclús fisicament) a la resta de partits d'esquerra.
Re: Compte amb la Consellera TURA.
14 gen 2005
era bandera roja o l'ort? Be, tant li fa (en Mascarell ho era, en Pique tambe la Birules del PP de Girona, la Pilar del Castillo de la LCR, pel PSAM n'ha passat una bona pila, de l'ona anarka encara hi individuus com Savater ....)

El pitjor encarregat es el que ha fet de peo.

La Tura es (l'ha) presenten com una superwoman molt radical i hiperconsequent. Sempre al peu del cano. El mateix taranna de molts, com el conseller Nadal, abans alcalde gironi, tambe extremadament autoritari (fins i tot a la seva familia), que es dedicava a anar d'hiperconeixedor de qualsevol minucia que passes a la seva ciutat -qualsevol canonada en mal estat per exemple-, aixo no li va impedir carregar-se el final de les Gavarres quan arriben a Girona amb la macroobra d'una carretera del MOPU on tots els que els va convindre hi van sucar)

La superTura ja n'ha fet alguna sonada. Els controls de prostitucio a les carreteres implicava que a les prostitutes, moltes d'elles immigrants sense papers se les expulses immediatament del pais: repressio a les prostitutes, salconduit per proxenetes (Santandreu)
Re: Compte amb la Consellera TURA.
15 gen 2005
no hi ha ningú més intolerant amb els que fumen que el que és un exfumador.
Tura té un caràcter molt autoritari segons la definició de Erich Fromm i la seva necessitat de poder és molt malaltissa. és el que es diu una psicòpata integrada, segons el llibre de Vicente GArrido, CARA A CARA CON EL PSICOPATA.
Re: Compte amb la Consellera TURA.
15 gen 2005
Totalment d'acord amb el que es diu. A més jo l'he sentida parlar i el seu discurs de la seguretat i control no dista gens del discurs dels Neocons.

TURA FEIXISTA, no ens enganyem que per ser d'esquerres cal quelcom més que un carnet!

Per cert hem de fer quelcom ho acabarem tots amb un xip, si per ella fos!
Re: Compte amb la Consellera TURA.
15 gen 2005
Només dir, que la persona que escriu aquest article està una mica mal informada, ja que la senyora Tura militava a Bandera Roja, una formació comunista on no s´acceptaven a petits botiguers com a militants, per considerarlos burgesos.

I Bandera Roja, d´esquerra independentista res de res, era més aviat una organització de caràcter lerrouxista, potser d´aquí li ve a la Tura la seva obsessió per atacar i difamar a l´esquerra independentista de Mollet.
Compte amb tots y totes les Consellers7es
15 gen 2005
El problema es que los ciudadanos les votan ya podemos decir lo que nos de la gana!!!

Batasuna aurrera!!
Re: Compte amb la Consellera TURA.
15 gen 2005
home, qualifica BR de lerrouxista em sembla molt exagerat, tenin en compte que alguns dels actuals personatges destacats de l'Esquerra Independentista o d'ERC van passar per aquesta i d'altres organitzacions ara desaparegudes (BR, PCI, PTC, BEAN, NE, etc). Per altra banda no recordo que tingues aquesta "puresa de classe" que tu dius ja que alguns dels coneguts militants (tipus Sole Tura) d'obrers res de res (com a partit leninista que era no s'inclou en els seus pressupostos ideologics la pertinença de classe, diferent en organitzacions sindicals on Si esta exclos que puguin afilar-s'hi gent que no sigui de classe obrera -es poden afiliar autonoms pero sempre sense assalariats-) Resumint, el que compta es l'actitud actual o passada d'aquesta senyora, no si te més o menys "patente de corso"
Re: Compte amb la Consellera TURA.
15 gen 2005
Jordi Solé Tura, pare de la Constitució española, ministre del PSOE, despreciatiu i burgès (no és parent de la inquisitorial coonsellera?) era el principal ideòleg de Bandera Roja als anys 70. Una organització, en principi leninista, que amb el seu afany de dirigisme ha acabat constituint una excel.lent cantera de buròcrates i directius empresarials. Alguns dels que heu citat, i d'altres, ocupen actualment llocs de comandament a l'administració, els grans bancs i les multinacionals.
Re: Compte amb la Consellera TURA.
15 gen 2005
aquesta senyora té com a ideologia el Poder. Quan busques poder és igual la ideologia, sempre i quan sigui una ideologia que promogui la cerca del Poder. Mentre més necessitat de poder tinguis, més dèficits com a persona tens.
Re: Compte amb la Consellera TURA.
15 gen 2005
notapeudeplana

sap de què parla i té molta raó.

D'on ve l'esquerra independentista?
Doncs de la resistència antifranquista i tardofranquista, que en un procés de clarificació ideològica va confluir (evolucionar) en la lluita de l'independentisme (que sempre havia estat clarament d'esquerra fins al naixement d'Erc).

Jo també conec això.
Sindicat