Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: especulació i okupació
pim pam PAUM! ::: bicicletada contra l'especulació -Mataró-
12 gen 2005

pim pam PAUM!

22 de GENER

BICICLETADA CONTRA L'ESPECULACIÓ

Passejada sobre rodes contra el Mataró especulatiu.

Et poposem un "rodes-tour" amb parades informatives, algun pica-pica, bones vistes, ambient agradable i per acabar un bon dinar al CSOA l'Estella.

A les 9:30h Esmorzar a darrera l'Ajuntament i es sortirà a les 10:30h. Es farà un recorregut pels diferents punts conflictius del Pla d'Actuació Urbanística Municipal on es donaran a conèixer problemàtiques i mancances que genera aquest plà als barris i a la ciutat.

No podem permetre que ens destrossin ni un pam més de les nostres vides, Mataró no és un joc urbanistic on els polítics juguen a fer diners.

Recorregut
  1. Esmorzar a les 9:30 a la Pl.dels Ninots (darrera l'Ajuntament)
  2. Llar Cabanelles (Rnd Alfons X el Savi)
  3. Parc Central - Sidral Casal de Juventut
  4. Carretera de Cirera
  5. Vermut a les 12:30 al Sorrall
  6. Carrer Miquel Biada
  7. El Rengle i el TecnoCampus (Laia l'Arquera)
  8. Dinar a les 15:00 al CSOA l'Estella per 5€

Vine i posa't al dia en les últimes tendències especulatives!!!

NO HI PODEM FALTAR!!


Observatori de l'Especulació Urbanística


Deixeu-nos en PAU.M!!


Amb en Civit, tot construït!!!
Groc, lila, verd, especula amb en Vilert!!!
L'unic verd que vol en Graupera, és el de la seva cartera!!!

ARCADI VILERT DIMISSIÓ!

Mira també:
http://musaik.net/estella/bicicletada.html
http://musaik.net/estella

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: pim pam PAUM! ::: bicicletada contra l'especulació -Mataró-
13 gen 2005
**** deixa de fer el capullu!!
Re: pim pam PAUM! ::: bicicletada contra l'especulació -Mataró-
13 gen 2005
Aquests okupes de Mataró es flipen massa, s´han drogat massa al llarg de la seva vida, i això sempre passa factura.
Per més que critiquin saben que la única esquerra amb cara i ulls a la ciutat és la d´I.C.-V
Re: pim pam PAUM! ::: bicicletada contra l'especulació -Mataró-
17 gen 2005
Si clar per això Iniciatica per Catalunya i els Verds varen sortir tan ESCALDATS del debat polític del divendres passat de la Federació Associacions de Veins de Mataró.
Si IC-V fos coherent amb el seu discurs DEIXERIA un l'AJUNTAMENTA que la principal (reconegut per ells mateixos l'única per la seva supervivencia) font d'ingresos ÉS L'ESPECULACIÓ.
Com va anar ...
24 gen 2005
Dissabte passat, 22 de Gener, es va celebrar la Bicicletada contra l'Especulació a la ciutat de Mataró. Hi van participar més de 40 bicicletes al llarg del recorregut, sense comptar a totes les persones que van estar a les diferents parades. Amb edats compreses entre els 3 i els 50 anys.

Va ser organitzada per diferents col·lectius de base de la ciutat juntament amb diverses associacions de veïns. De fet, no va ser organitzada, sinó coordinada. El motiu està en que un grup coordinava la bicicletada, però cada parada estava preparada per un col·lectiu diferent de forma autònoma.

La bicicletada es celebrava per diversos motius.
Un era perquè el govern municipal vol tirar endavant tota una sèrie d'intervencions urbanístiques que volen convertir una ciutat de 117000 habitants actualment a 150000 d'aquí a 10 anys. I ho volen fer densificant la ciutat sense augmentar el nombre de zones verdes ni equipaments. I, sobretot, requalificant la poca zona boscosa que tenim i enofcant les mirades cap a la zona agrícola.

Un altre motiu va ser el de tornar-nos a reconèixer. Entre associacions de veïns, col·lectius de Centres Socials Okupats, ecologistes i tot un ventall de gent que ja estem treballant contra l'especulació però que no ens acaben de conèixer.

Un tercer motiu era el de reinvindicar la mobilitat ciclista dins el medi urbà, no molestant el tràfic motoritzat sinó essent nosaltres mateixos el propi tràfic.

Un quart motiu era el de fer propaganda del nostre Observatori de l'Especulació Urbanística de Mataró, el qual es va iniciar el Juliol passat just quan es va okupar el CSOA l'Estella que consisteix en un mapa en blanc de Mataró que anem omplint entre tots els veïns de la ciutat. Així, podem desglossar totes les intervencions urbanístiques que s'estan fent i que es volen fer. El podeu consultar a
http://musaik.net/mapa
La bicicletada va servir per compartir el coneixement que tenim tots plegats de la ciutat, era la posada en pràctica de la idea del mapa.

Un cinquè motiu era per portar el debat de model de ciutat a la gent. Volem que es parli de les diferents mogudes urbanístiques.

Finalment, l'últim motiu era el de suar, riure, cridar, compartir, i passar-s'ho d'allò més bé per poder aflorar aquest gran problema que ens afecta tant a tots plegats, que és l'ESPECULACIÓ URBAN�STICA.

Tot això es va fer sortint de la plaça dels ninots, parant a la Llar Cabanellas, a la carretera de Cirera, als Garrofers, al carrer Biada, al Rengle i finalment al CSOA l'Estella. A cada parada hi havia un representant d'algun col·lectiu que ens explicava les diferents intervencions urbanístiques que es volien portar a terme en cada zona. Algunes parades van estar amanides amb algun vermutet, beguda i, fins i tot, amb una batucada. Finalment, es va poder acabar de comentar com havia anat tot amb un dinar popular.

Vinga,

Salut i desobediència!
Com va anar... (II)
26 gen 2005
rac 003.jpg
rac 013.jpg
especulació_022.jpg
especulació_024.jpg
especulació.jpg
rac 054.jpg
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/154650
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/155254
Re: pim pam PAUM! ::: bicicletada contra l'especulació -Mataró-
08 jun 2005
Jo crec que és molt interesant això d`anar amb bicicleta per no contaminar.
Sindicat Terrassa