Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
La gestió del territori i de les aigües del Xúquer i l’Albufera -Rafel Muñoz/CUP
11 gen 2005
La gestió del territori i de les aigües del Xúquer i lâAlbufera -Rafel Muñoz/CUP
La polèmica sobre la gestió del territori i la de les aigües del Xúquer i lâAlbufera, ens servirà per posar damunt la taula els temes vertaderament importants per al País Valencià.
Demagògia, falta de trellat, fum i burumballa formen part del projecte polític què els governs autonòmic i el municipal del cap i casal han previst per mantindre a la ciutadania entretinguda: marejar amb el nom de la llengua, lâAVE, un València campió, âagua y paella para todosâ?, tómboles, terres mítiques, la desmesura dâuns museus sense forment, les copes dâAmèrica, ... i per completar lâestratègia, la definició dâun enemic al que culpabilitzar de tots els mals reals o fingits que ens afligeixen.
Per a una célebre ex-columnista de Las Provincias, per als nostres governants autònoms, per la nostra televisió i com a conseqüència per una important part dels ciutadans, els socialistes junt els catalans han segut, durant una década, els culpables de tots els nostres mals.
I mentre tenien entretinguda amb estos temes a la ciutadania el país patia les conseqüències de polítiques territorials insostenibles.
Venen a continuació unes notes per tal dâintentar comprendre lâactual moment que es viu al voltant del desmesurat creixement urbanístic i de la política dâaigües que afecta a la Comunitat Valenciana.
(Podeu descarregra-vos el document sencer a l'apartat de documents de treball de la web llibertat.com/cup)

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa