Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
ADECAF obre un espai de debat per la refundació de l'esquerra radical
10 gen 2005
Tal com vàrem anunciar a finals del 2004, ADECAF manté oberta des del 1er de gener una secció de debat sobre els crims contra la humanitat perpetrats per l'esquerra radical tradicional. La nostra intenció és arribar a una conscienciació sobre aquest tema que permeti de refundar l'espai polític esmentat des d'una perspectiva posmarxista.
El marxisme ha estat la ideologia més criminal de la història de la humanitat. Amb 100 milions de víctimes, supera amb escreix la criminalitat del nazisme.

Aquesta és una veritat perfectament documentada que, tanmateix, no ha generat cap mena de reflexió per part de l'esquerra.

Existeix una esquerra liberal que s'ha tret de sobre el pes mort del marxisme, però ho ha fet silenciosament i mantenint el discurs i l'estètica antifeixista, heretada de l'estalinisme i veritable eina del genocidi.

El significat d'aquest silenci és simple: poder seguir utilitzant els valors i símbols de l'esquerra com instrument propagandístic, electoral i de manipulació de masses al servei del capitalisme.

L'esquerra que es situa a l'esquerra de la socialdemocràcia burgesa s'ha mantingut fidel al marxisme, la qual cosa impedeix que pugui desenvolupar una vertadera tasca de transformació social perquè el caràcter sagnant del totalitarisme comunista ha cremat definitivament la confiança del poble en el valor de les postures radicals (=violentes i criminals).

L'única esquerra que té suport social, l'esquerra liberal, està formada per burgesos que coneixen perfectament la utilitat manipuladora dels signes externs del progressisme.

L'esquerra radical, la que diu no haver renunciat al caràcter revolucionari d'aquest camp polític, està castrada per la seva vinculació a una ideologia genocida que espanta la gent i impossibilita el desenvolupament d'un projecte veritablement progressista.

L'esquerra radical actual és mantinguda per l'esquerra liberal com a tap que tanca el camp polític del sistema per la banda esquerra, mentre el feixisme el tanca per la banda dreta.

L'extrema esquerra actual és idiota, fanàtica i profundament inculta. Només es limita a nodrir els símbols externs que després l'esquerra liberal utilitza per explotar al poble.

Fins i tot col·labora amb l'islam, una ideologia totalitària i d'extrema dreta que nega la democràcia i el principi fonamental de la igualtat de sexes. I fa això pensant que d'aquesta manera és més progressista, quan en realitat sols dóna un cop mortal a la cultura europea, l'única on té sentit encara parlar de socialisme.

Amb la finalitat de superar aquesta situació, ADECAF creu que l'esquerra radical ha de deixar enrrere el marxisme i tot el que aquesta ideologia implica de relació amb la violència i la
mentalitat sectària.

Aquesta sortida del marxisme no es pot fer per la porta falsa, sinó després d'un debat històric sobre els crims de l'esquerra i una profunda reflexió sobre el paper de l'antifeixisme (Hollywood) en el dispositiu simbòlic del poder mundial.

A tal efecte, hem obert a la web d'ADECAF una secció amb el document

¿Què significa la Nova Crítica?

El podeu trobar a

www.adecaf.com

Salut.
Mira també:
http://www.adecaf.com

Copyright by the author. All rights reserved.

Comentaris

Re: ADECAF obre un espai de debat per la refundació de l'esquerra radical
10 gen 2005
Ets un feixista????
Re: ADECAF obre un espai de debat per la refundació de l'esquerra radical
10 gen 2005
Juas, juas, juas..... ferrerons i el festival de l'humor, atents que això encara ens farà riures.
Re: ADECAF obre un espai de debat per la refundació de l'esquerra radical
10 gen 2005
au estruç que tens una empanada mental que ni amb deu capses d'aspirina faries net. Acaba't l'ampolla de vi i ves-te'n al psiquiatre que potser encara hi ets a temps. I passar per l'esquerra o per la dreta, aixo tant li fa. No passis pel centre, que potser t'atropellin i fas malbe alguna cosa.

(no tens ni repajotera idea de que es el marxisme, fins i tot la Thatcher en devia saber mes que tu, ni el parvuls deus haver passat)
Re: ADECAF obre un espai de debat per la refundació de l'esquerra radical
11 gen 2005
És una llàstima que existeixi gent com Adecaf. Ningú nega la violència del marxisme o l'stalinisme, tot recordem els gulags soviètics, però una cosa no treu l'altra. Tot i que els llibertaris han comès atrocitats com tots, jo ho segueixo sent, i no em fa res que em vinculin a gent que robava bancs, matava militars (inevitablement civils). Visca l'anarquia i el pensament llibertari i recordeu És MËS VIOLENT KEDAR-SE A KASA MENTRE ELLS S'HO CARREGUEN TOT QUE TIRAR CÒCTELS!!!!
Re: ADECAF obre un espai de debat per la refundació de l'esquerra radical
11 gen 2005
Ja era hora!
Ja tens la teva pròpia secció de debat per parlar entre tu, l'ADECAF i en Jaume Ferrerons, tot plegat ja en sou tres.
Això vol dir que ens deixaràs i deixareu tranquils d'ara endavant? VISCAAA!
Podries convidar-hi als teus amics MAL, Francisco Franco... i la resta de la colla de la pessigolla i totes t'ho agraïriem d'allò més.
Anims, estem segurs que un fòrum com el de l'ADECAF tindrà l'èxit i la repercusió social que es mereix. De moment si ens serveix per alliberar-nos de les bajanades ADECAFISTES a Indymedia ja és tot un regal de reis.
ADECAF= fascista de izquierdas (que los hay)
11 gen 2005
Pues yo, y la mayoría de los que son capaces de transformar el mundo, apostamos por el marxismo, única vía para lograr transformaciones y mejorar económicas en un mundo sumergido en la injusticia capitalista. Además, desmentimos y seguiremos desmintiendo, apoyados por gente como Hobsbawm o Moshé Lewin, la mentira que encierran las astronómicas cifras de supuestos crímenes cometidos por el marxismo. Propaganda.

Me quedo con una frase del genial músico nigeriano Fela Kuti, procedente su una entrevista: "muchos decían que si ibas a un país comunista ya no podrías salir. Pero mi llegada a Berlín fue diferente. Venía de sufrir el racismo en Londres, porque no se admitía alquilar casas a perros o a negros, y sufría el colonialismo en �frica. Pero en Berlín nada de aquello sucedía. Cambió mi percepción de lo que decían que era el comunismo pues allí nadie te miraba mal, había hermandad, trato de igual a igual. Sé de muchos africanos que hacen cola para entrar a vivir en un país comunista".

Pues eso.
Re: ADECAF obre un espai de debat per la refundació de l'esquerra radical
11 gen 2005
Unes preguntes: al sindicat aquest de funcionaris de presons hi ha alguna persona més que tu?
I que té a veure el que xerres amb una associó de funcionaris de presons?
T'ha vist el metge? Què en pensa el psquiatra?
Re: ADECAF obre un espai de debat per la refundació de l'esquerra radical
11 gen 2005
"El marxisme ha estat la ideologia més criminal de la història de la humanitat. Amb 100 milions de víctimes, supera amb escreix la criminalitat del nazisme"

I dale, la ideologia més criminal de la història ha estat l'espanyolisme que va fer possible la massacre a la població nativa d'Amèrica. En pocs anys varem morir tants essers humans que ni en Hitler ni el Stalin junts podrien comparar-se'n.
Re: ADECAF obre un espai de debat per la refundació de l'esquerra radical
11 gen 2005
Les ideologies no maten. Maten les persones empeses per dinàmiques socials basades en la dominació i l'explotació. O, en paraules de Karl Marx, l'existència determina la consciència.

L'enllaç a les Tesis sobre Feuerbach http://www.ucm.es/info/bas/es/marx-eng/oe1/mrxoe101.htm

(un fantàstic exemple de com exposar idees profundes en poques paraules, no com el tòtil que ha penjat aquesta notícia)

salut
Re: ADECAF obre un espai de debat per la refundació de l'esquerra radical
12 gen 2005
Totes les respostes, fins i tot la que nega els 100 milions de víctimes de l'esquerra igual que els nazis neguen Auschwitz, són sols una confirmació del tema del fòrum.

Penseu que fins i tot el candidat de PxC a Barcelona, Jaume Farrerons, va treure més vots que a les municipals el partit trotskysta L.I., i això repartint quatre fotocòpies mal fetes.

A França, el partit amb més vot obrer és el de Le Pen.

I tot això ve perquè sou una colla d'arreplegats i porreros sense rentar, més ignorants encara que els nazis, i incapaços de dir cap cosa que no impliqui insultar la gent que us contradiu o enganxar-li l'etiqueta de "feixista".

Sou purrialla pudenta. Els nostres fòrums no van adreçats a vosaltres, sinó a gent que es renti i sigui capaç de raonar.

A ser possible, amb una mica de cultura.

Com que no hi ha cap "crítica" que es mereixi ni tan sols una resposta, em limitaré a aquesta intervenció fins que aparegui algú amb una mica de cervell.

Good bye, idiotes!!!!
Re: ADECAF obre un espai de debat per la refundació de l'esquerra radical
12 gen 2005
Y no vuelvas
Re: Imagination Tortur@ance
12 gen 2005
Volveré cada vez que me dé la gana para joder a todos los putos policías de la NKVD que hay por aquí disfrazados de progresistas, pero con las manos manchadas de sangre y el cerebro repleto de mierda criminal.
De quina claveguera heu sortit vosaltres??
12 gen 2005
Mira, nazi, Stalin va matar a molta gent sí, però no eres feixites com tu (que a la URSS no vau obrir la boca) sino mes bé a comunistes y anarquistes que lluitaven per la llibertati la igualtat.
Sí, sí, les victimes de Stalin foren els esquerrans, a Rúsia i aqui quan va ordenar acavar amb la revolució del 36 executant als que no estigueren d'acord.
Ah, i si Hitler no es va carregar a més gent encara, ja ho feu prou bé això, es pq la seua bojeria li va portar a perdre la guerra. Els nazis com tu no aneu a enlloc.
Per cert parlant de sectes, qui sou vosaltres?
Quatre sonats? O no hi arriveu?
Re: ADECAF obre un espai de debat per la refundació de l'esquerra radical
15 gen 2005
Els sis milions de kulaks eren tots comunistes y anarquistes, oi?

Perdona pero ets un subnormal, i per entrar en un debat no es pregunta el número d'afiliats.

Per cert, idiota, et recordo que el partit amb més vot obrer de França és el de Le Pen, i això gràcies a subnormals com tu.
sobre ADECAF
14 oct 2005
Veure l'informe-anàlisi sobre ADECAF:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/207020/index.php
Re: ADECAF obre un espai de debat per la refundació de l'esquerra radical
18 oct 2005
Mira gilipolles:
de subnormals ni han molts pero cap d'ells és comunista, perque és més fàcil dir el que tu t'inventes que no pas el que nosaltres, comunistes creients, "nets" i respectusos defensem, per una rao molt més senzilla és més fàcil fer apologia del feixisme que del comunisme.
Re: ADECAF obre un espai de debat per la refundació de l'esquerra radical
18 oct 2005
no hagas d troll
contestando a un troll contribuyes a trollear indymedia.
ya vale d tanto insulto, intentamos debatir d temas q realmente son importantes o simplemente imitamos los programas d tv donde la gente se dedica a insultar sin saber razonar ni debatir con ideas?
Sindicato Sindicat