Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Amnistía para los juguetes.
10 gen 2005
Nunca es tarde para perder la inocencia, y yo creía que Amnistía Internacional se preocupaba, principalmente, de la bienintencionada tarea de promover el envío de confortadoras postales personales a pobres diablos enmazmorrados sin remisión ni motivo, y aluviones de estériles telegramas pidiendo clemencia a sus verdugos.
girlcopcolor.JPG
Acabo de comprobar, sin embargo, que su loable empeño no se reduce a tan fundamental asunto: la benemérita organización aplica ahora sus fuerzas a postular inclusive la sofística superioridad de los juguetes educativos sobre los bélicos, y arremete sin compasión contra la violencia sarnosa de algunos viciosos videojuegos. Vale. Sálvese quien pueda.

¿En qué andará pensando esa gente? ¿No les ha importado literalmente un comino que mi hijo pequeño fuese brutalmente reducido por la fuerza, amordazado y maniatado para arrancarle salvajemente el prepucio siguiendo las instrucciones de voces sobrenaturales (sangriento ritual que se cobra sistemáticamente en todo el mundo la friolera de otras trece millones de inocentes víctimas cada año), y me vienen ahora con sesudos paños calientes de que le quieren privar al pobre chaval de su entretenimiento preferido, no se vaya a embrutecer...? No, por favor, no, no le quiten la Game-boy al chiquillo, caramba, que ya tiene bastante con lo suyo.

¡Amnistía para los juguetes!
Mira també:
http://www.intact.ca/video.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Amnistía para los juguetes.
10 gen 2005
No entiendo tu aparente ironia
Re: Amnistía para los juguetes.
11 gen 2005
Estic d'acord amb l'article, a mi també em va xocar molt que despres de callar com callen aquests d'amnisita sobre les tortures a l'Estat Espanyol, despres de que neguessin les tortures del 92, despres de tants anys fent el joc al sistema... Perque per quin set sous sols movilitxzen la gent quan volen matar algú al tercer mon, perque no actuen als EUA?

Doncs això que ara vinguin amb la moralina típica de l'Esglesia Catòlica i vulguin prohibir juguets per ser suposadament violents. Que serà el proxim prohibir llibres amb contingut violent? Sou patètics. Amnistia Internacional club de ricatxos que paren la mà als estats poderosos per denunciar als estats petits i poc poderosos!

No perque un vegi escenes violentes practicarà la violencia! Que es preocupin del que toca, que denuncin que l'Estat Espanyol empara i promociona la tortura rera lleis com l'Antiterrorista. LA sola existència d'aquesta llei justifica tots els atemptats del mon!
Re: Amnistía para los juguetes.
11 gen 2005
LLibert. Es nota que tu no t'has llegit els informes d'amnistia internacional referents al estat espanyol. En ells es menciona amb pels i senyals molts casos de tortura contra detinguts vascos i contra inmigrants clandestins. Especialment l'informe del 2002 va ser especialment punyent en aquest sentit per tant no facis demagogia d'algo que tu no en tens ni puta idea.
Segurament tu no t'hi has mullat de una desena part del que s'han mullat molts activistes d'amnistia per posar a caldo al govern espanyol i la guardia civil en particular.

Per altra banda denunciar que hi han juguets que promouen l'educació del crim es un tema que ja hauriem d'haver tirat endavant fa molts anys dons el cerbell d'un nen no es el mateix que el d'un adult i les consequencies a llarg termini d'educarlo sota els paràmetres que els marquen algunes joguines els pot abocar a la llarga a conductes que tots lamentarem i que després ens haurem de preguntar com es van originar ..I la resposta serà .."jugant"

Perque hi ha una hipocresia educativa alucinant. A un nen de 10 anys se'l prohibeix consumir begudes alcoholiques, veure pel.licules pornogràfiques, no anarse'n a dormir sense rentarse les dents, etc... i en canvi se'l permeten coses realment greus com fer ús d'una joguina que el permet passar-ho bé (i el premia) maltractant a dones, matar iraquians, fer negocis bruts, etc..

El nen apren que això últim, tot i que no ho pot portar a la pràctica facilment, és lo bo i algun dia trobarà la oportunitat d'excercitar-ho.
educa-acción
13 gen 2005
Sí, sí, lo que tú quieras, pero yendo al tema y sin despistarse: Amnistía Internacional, desde el día de su fundación hasta la fecha, no ha dicho ni pruna en lo que se refiere a los trece millones de niños mutilados en nombre de Dios cada año, año tras año. ¿Qué raro no? O es que se les ha aparecido un angel y se han convertido en iluminados o es que son mitad combatientes de la libertad, mitad cínicos sin entrañas.

http://www.intact.ca/video.html
Sindicat Terrassa