Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
Mayor Oreja: "hay que rechazar el Plan de ERC apadrinado por ETA"
09 gen 2005
L'eurodiputat del PP, Jaime Mayor Oreja, ha advertit avui al Govern que cal no només oposar-se al denominat Pla Ibarretxe, sinó que cal rebutjar també el "Pla d''ERC apadrinat per ETA
Mayor Oreja ha exigit, en roda de premsa, que l''Executiu de José Luis Rodríguez Zapatero sigui conscient que el "desafiament nacionalista" no prové únicament del Pla Ibarretxe, i que també cal prestar atenció a les seves "derivades". En aquest sentit, ha afirmat que ETA ja ha aconseguit que ERC arbitri un projecte independentista a Catalunya.

Ha avisat al Govern que hi ha un "pla de ruptura" que ve de Catalunya i està "protagonitzat" per ERC, i li ha demanat que no caigui en la temptació de "demonitzar" un dels plans, fent clara referència al Pla Ibarretxe, i en canvi, "enalteixi" el procedent de Catalunya.

En aquest sentit, ha afirmat que no només cal pactar únicament una posició comuna entre PP i PSOE sobre el sentit de la votació del Pla Ibarretxe al Congrés, sinó que també cal acordar una postura única respecte a les seves "derivades".

Juntament amb aquesta advertència, Mayor Oreja ha afirmat que el pla sobiranista del ''lehendakari'' deu abordar-se també "utilitzant a fons i no a mig gas" tots els ressorts polítics, legals i jurídics a l''abast de l''Estat de Dret.

Així, ha dit que totes les posicions "tèbies" o "les terceres vies" seran "devorades" pel nacionalisme basc d''una manera "implacable" i seran utilitzades per reforçar més els objectius que estan darrere del pla.

"Estic segur que els nacionalistes bascos saben que un dels riscos que tenim els espanyols és que la nostra primera reacció sol ser molt fort, però a mesura que passa el temps, les desunions, les fractures, solen debilitar aquesta posició inicialment sòlida. Per això, no es pot simplement pactar al Congrés una votació, sinó que els dos grans partits haurien de pactar un projecte polític comú davant aquest desafiament", ha reiterat.

A més de l'ofensiva del PP contra el Pla Ibarretxe, el vicesecretari general del PP ha defensat el rebuig del pla a la UE, i ha assenyalat que "la millor campanya institucional per dir sí a Europa és a dir que no a l''ofensiva nacionalista que tenim a Espanya, no és portar als actors i als futbolistes perquè citin els articles de la Constitució europea, és ser eficaços en la defensa de la Constitució espanyola, i aquesta tasca l'hem de protagonitzar els professionals de la política i les institucions polítiques", ha emfatitzat.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Mayor Oreja: "hay que rechazar el Plan de ERC apadrinado por ETA"
09 gen 2005
Me alegro un montonazo del histerismo guerracivilista de los facho-"constitucionalistas" , cada vez que ladrán nacen nuevos independentistas, gracias señor bono, señor oreja, señor ibarra, muchas gracias.
Ladrán, luego cabalgamos. :))
Re: Mayor Oreja: "hay que rechazar el Plan de ERC apadrinado por ETA"
09 gen 2005
Crec que el que aconseguiexen són democrates, que comproven com aquesta gent no ens respecta com no ho ha fet mai. La seva reacció agressiva i amenaçant malgrat el seu "talante" superficial a mí no m'alegra gens. Que estiguin igual que sempre, que siguin incapaços d'entendre res, aixó no m'alegra gens perque en cas contrari ens estalviaríem tota aquesta merda demagògica i delirant.
Re: Mayor Oreja: "hay que rechazar el Plan de ERC apadrinado por ETA"
09 gen 2005
Todo esto lo único ke demuestra, una vez más, es ke el nacionalismo más extendido y peligroso del estado es el español. Y bien, no olviden sus señorias komo estaba la kosa antes del PP, y komo después... Ante el neoimperialismo, independentismo. Y frente al garrulismo españolista, la koherencia de los pueblos oprimidos. Salud!
Pollastre amb olla a pressió
09 gen 2005
logoban21.jpg
Pollastre amb olla a pressió
Una manera ràpida de cuinar un pollastre
Ingredients:
1 pollastre d|1.5 Kg
2 pomes reinetes
100 g de prunes
50 g de panses
1 parell d|alls
sal
pebre
1 got de vi blanc
1 ceba


Recepta:
Ompliu el pollastre amb els trossos de poma, les panses i les prunes. El daureu bé i el retirem de l|olla. Fregim la ceba i tornem el pollastre a l|olla. Afegiu el vi blanc, els alls, la sal i el pebre. Ho deixeu coure uns 30 minuts.

Suggeriments:
Quan ho aneu a servir ho escalfeu al forn.
Re: Mayor Oreja: "hay que rechazar el Plan de ERC apadrinado por ETA"
09 gen 2005
Queda totalment demostrat que no creuen amb la democràcia, només quan els va de cara... però quan les coses no els van com volen, com sempre... els tancs als carrers? Tal com resa su constitución art. 8? Després ens voldran fer creure que ells son els demòcrates, doncs si aquesta es la democràcia que volen, que se la fotin al clatell (per no dir-ho pitjor).

http://www.lagallinaturuleta.com/index.php
Re: Mayor Oreja: "hay que rechazar el Plan de ERC apadrinado por ETA"
10 gen 2005
Tornarà Abdel Krim?

Agència EFE RABAT/
El embaixador espanyol Jaime Pescador i el ministre del Regne de Marrocs Ahmed Abderraman van declarar ahir a Rabat en roda de premsa que uniran esforços davant dels intents secessionistes que s'estan produïnt en els seus territoris.
Aquestes dures declaracions s'entenen com la resposta a l'hipotèsis que un grup independentista amàzic voldria clonar a Abdl-krim, per formar una nova guerrilla. Aquest líder independentista que va morir el 1947 en mans de l'exèrcit espanyol va lliurar una forta resistència durant a començaments del segle XX a la regió ocupada per Espanya del Rift.

Els dos representants han afirmat que a partir d'ara reforçaran la seva cól·laboració antiterrorista, que ja és important pel que fa al terrorisme islamista. A més a més han declarat que fins que no se solucioni l'amenaça seccesionista aparcaran les seves divergències de sobirania sobre les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla.
Re: Mayor Oreja: "hay que rechazar el Plan de ERC apadrinado por ETA"
10 gen 2005
A mayor oreja, menor cerebro

Jo Ta Ke!
Re: Mayor Oreja: "hay que rechazar el Plan de ERC apadrinado por ETA"
10 gen 2005
Un professional de la política no hauria d'argumentar el rebuig a un proposta votada dins de la democràcia?
Re: Mayor Oreja: "hay que rechazar el Plan de ERC apadrinado por ETA"
10 gen 2005
El sector mes fatxa del pp (ansar, zaplana, orella, iturgaiz, etc...) Ha decaigut tan, que ara ja o no parlen o diuen barbaritats!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more