Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: pobles i cultures vs poder i estats
Caravana UE a BCN
08 gen 2005
Bones, he llegit en una notícia de fa dies que la Plataforma Cívica per Europa acaba el seu "tour" de suport a la Constitució Europea el proper 3 de febrer a Barcelona després de recórrer tot l'Estat Espanyol.
Proposo fer quelcom...
es.news.yahoo.com/041223/4/3tj46.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Caravana UE a BCN
08 gen 2005
+:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/151106/index.php
Re: Caravana UE a BCN
08 gen 2005
Que se Boikote en todas las Ciudades Posibles Sevilla, Toledo, El Hierro, Mérida, Valencia, Jerez de la Frontera, Valladolid, Madrid, Pamplona, Bilbao, Vigo, Zaragoza y sobre todo los de Barcelona darles caña.
Re: Caravana UE a BCN
09 gen 2005
Una pregunta. Qui hi ha radera d'aquesta`plataforma? si es l'estat es licit fer propaganda institucional pel si a un referendum? pot ser objecte de delicte? o sino d'on surten els diners de la campanya?

Algu o alguna sap respondre aquest dubtes?

Salut.

Jon
Re: Caravana UE a BCN
09 gen 2005
Recopilant informació per la Xarxa he trobat el següent:
[i][b]Plataforma Cívica por €uropa[/b] esta presidida por [b]José María Gil-Robles[/b]. Creada el pasado 11 de noviembre, cuenta con la participación destacada del Movimiento Europeo y de la Asociación de la Prensa de Madrid (APM - presindente Fernando González Urbaneja) así como de la Federación de Asociaciones de la Prensa de España.[/i]
Miembro
[b]José María Gil-Robles[/b] del Grup del PPE-DE en el Parlament Europeu el 24 de Setembre del 2003. En l'actualitat no se quin càrrec ocupa aquest senyor. Algu te més informació?
Sindicato Sindicat