Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: globalització neoliberal : mitjans i manipulació
Boicot a la caravana "Plataforma Cívica por Europa"
08 gen 2005
Esta Plataforma surgida de la "nada" y sin saber quien la financia, empezó una caravana "divulgativa" para apoyar el Si a la Inconstitución europea, empezando Granada y claro fue emitida por algunos medios de incomunicación que no dicen ni una palabra sobre los actos y personas contrarias.
Por eso y ante la manipulación solo nos queda el Boicot a la caravana, que se organicen actos para reventar literal mente sus actos para que la "noticia" no sea la caravana si no los actos de Boicot de denuncia a la Inconstitución y la manipulación .

La Caravana estará hasta el 3 de febrero, pasando por las ciudades de Sevilla, Toledo, El Hierro, Mérida, Valencia, Jerez de la Frontera, Valladolid, Madrid, Pamplona, Bilbao, Vigo, Zaragoza y Barcelona.

Todos en marcha ...mandar esto a todas las organizaciones y partidos contrarias publicarlo en foros y web de contrainformacion, tambien publicar los actos de protesta.

Si tenéis mas datos como la fechas y lugar de los actos publicarlos.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Boicot a la caravana "Plataforma Cívica por Europa"
08 gen 2005
hostia, se sap quan serà a barcelona?? És important, que algú que ho sàpiga digui l´hora i el lloc, és patètic tot això que estan fent.

És patètic que amb els nostres impostos estiguem finançant la campanya del govern espanyol, descaradament a favor del sí, quan en teoria hauria de ser una campanya imparcial. Ja només em faltava veure al forobabélico del Loquillo en l´anunci a favor de la Constitució, dient que "garantiza el respeto a la diversidad lingüística", i como no al senyor Del Olmo.

Lo dicho, qui sàpiga on parara akesta caravana que ho digui!!
Re: Boicot a la caravana "Plataforma Cívica por Europa"
08 gen 2005
diu que a tots els partits de futbol hi faran un numeret pro Constitució.

ja seria el que faltava si els jugadors es presten a aquesta mangonejada
Re: Boicot a la caravana "Plataforma Cívica por Europa"
08 gen 2005
Hay que boicotear el al acto de manipulación para el SI.

Han comentado en las noticias que iba haber caravana pero por supuesto, no han dicho donde estará.

Hay que organizarse, colgar un texto informativo sobre el NO(estandar) y colocarnos delante de la caravana repartiendo hojas que cada uno se haya imprimido en casa.

con inteligencia sin violencia y contra informando.


igual estoy hablando y ya hay algo montado, y sino a que esperamos??si ya hay una caravana oficial manipulando es que igual llegamos tarde


salud
Nova web d'EUiA contra aquesta Constitució Europea
09 gen 2005
cartell_euia_tce.gif
<b> http://www.euia.org/constitucioeuropea </b>

Benvolgut amic, benvolguda amiga

El proper 20 de febrer de 2005 es convoca a la ciutadania a posicionar-se, mitjançant referèndum, respecte la proposta de Tractat Constitucional de la Unió Europea. Una decisió important que, per a Esquerra Unida i Alternativa (EUiA), cal fer-se després d’un debat plural i rigorós. Un debat que defugi del possibilisme, la resignació, la demagògia o el catastrofisme.

La posició d’EUiA és la d’un no argumentat i contundent. Un no d’esquerres, catalanista i europeista, com podràs veure amb la lectura d’aquest interessant argumentari i dels documents que l’acompanyen.

EUiA vol contribuir amb aquest treball al debat i a la proposta. La ciutadania necessita i te el dret a accedir a la informació, que és una de les bases de la democràcia i la llibertat. Els ciutadans i les ciutadanes tenen el dret de conèixer. És una burla a la democràcia, davant d’una consulta amb tanta transcendència, promoure les frases fetes i caure en les generalitzacions sense explicar i donar a conèixer els continguts concrets.

Aquest Tractat com afectarà les nostre vides? i de les generacions futures? Aconseguirem nous drets socials i de ciutadania? Millorarà la qualitat de la democràcia? És contribuirà des d’Europa a la pau al món? Catalunya, com a nació, serà present en les decisions europees? Lamentablement, per un procés que s’està fent d’esquenes a la gent, les respostes no estan a l’abast de la majoria dels catalans i catalanes.

Tanmateix, i de manera interessada, certes forces polítiques catalanes i espanyoles, han pretès reduir la credibilitat o validesa d’aquest Tractat a la llengua amb la que es tradueix. Per EUiA no hi ha dubte de la unitat de la llengua catalana però, si be és important com es diu, és fonamental saber el que es diu.

Per a EUiA sobren motius per dir no a la proposta d’aquest Tractat Constitucional de la Unió Europea. És per això que amb aquest treball EUiA vol posar lletra a un objectiu: Europa si, però no així. No a aquesta constitució europea. Una altra Europa és possible: social, més democràtica, de pau, dels pobles i de les persones, aquesta és una contribució per aconseguir-ho.
Mira també:
http://www.euia.org/constitucioeuropea/
http://noconstitucioeuropea.pangea.org/
Re: Nova web d'EUiA contra aquesta Constitució Europea
09 gen 2005
Bé, no està malament el text.

Espero que no vingui el Frutos i l´espatlli amb alguna parida sectària de les seves
Re: Nova web d'EUiA contra aquesta Constitució Europea
09 gen 2005
Prou de propaganda partidista a Indymedia
Re: Nova web d'EUiA contra aquesta Constitució Europea
09 gen 2005
Prou d' "apolítics" a Indymedia
Re: Boicot a la caravana "Plataforma Cívica por Europa"
10 gen 2005
Ara per ara es diu que la caravana estarà el 3 de febrer a Barcelona. Font: 23/12/2004 EUROPA PRESS.
Re: Boicot a la caravana "Plataforma Cívica por Europa"
31 gen 2005
joer, no me entero ni del nodo, al menos podriais traducirlo al ingles
Sindicat