Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
L'Avanç desemmascara Sentandreu
07 gen 2005
L'edició 72 de L'Avanç ve carregadeta, amb un reportatge central sobre el passat i el present de Sentandreu amb l'extrema dreta, en un reportatge on també publiquem la versió que dóna un portaveu de FE-JONS sobre la misteriosa aparició i desaparició a Internet de les fotos del seu antic dirigent. Però això no és tot...
portada 72.jpg
Concloem la sèrie sobre el cop d'estat a Veneçuela amb una extensa i documentada radiografia sobre el finançament del Govern de Bush a l'oposició colpista.

També parlem d'Expojove 2004, la Fira de la Joventut i la Infantesa que organitza anualment l'ajuntament de València. Militarisme, integrisme catòlic i secessionisme s'apleguen a un esdeveniment on cada volta tenen menys a dir les organitzacions juvenils.

Les raons del divorci del PP amb l'AVL, el primer aniversari d'Indymedia La Plana i la progressiva militarització de la investigació científica constitueixen, entre molts altres temes, el gruix d'aquesta edició quinzenal de L'Avanç.
Mira també:
http://www.lavanc.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'Avanç desemmascara Sentandreu
07 gen 2005
Endavant el periodisme rigorós i anticapitalista. Ni un pas enrere...
Re: L'Avanç desemmascara Sentandreu
07 gen 2005
Si el periodisme es rigoròs i prou no calen més adjectius, enhorabona a l'Avanç per enfortir la prensa rigorosa als Països Catalans!!
Re: L'Avanç no es periodismo, es estupidismo
07 gen 2005
A este periodico no se le puede desemmascarar, todos sabemos que apoya a la izquierda independentista y que ademas esta mas cerca de los que matan que de sus victimas.

¿L'Avanç?
¿PERO ALGUIEN LO LEE?
Re: L'Avanç desemmascara Sentandreu
07 gen 2005
"esta mas cerca de los que matan que de sus victimas" Bin Laden se esconde en la redacción de L'Avanç y por eso no lo encuentran, lo pone en el Fatxañol Digital. Ahora en serio, ¿que le pasa a esta gente?
Re: L'Avanç desemmascara Sentandreu
07 gen 2005
Ès l'unic diari independent i que no partany a cap fracció politica,no té cap subvenció econòmica,ès autònom i per ho tant diu la veritat d'el que pasa al Pais Valenciá¿hi ha molts periòdics que puguen dir el mateix?
Re: L'Avanç desemmascara Sentandreu
07 gen 2005
Si no t'agrada L'Avanç...bona senyal.Van pel bon camí.
Endavant companys !¡Per uns Païssos Catalans lliures !
Re: L'Avanç desemmascara Sentandreu
08 gen 2005
L'avanç està molt bé! He llegit varis articles i tenen gent molt bona treballant!
Re: L'Avanç desemmascara Sentandreu
20 gen 2005
potser l'avanç no estiga assimilat a cap partit polític, pero això no vol dir que no tinga les seues idees i que de vegades aquestes idees siguen més fortes que l'objectivisme i el rigor...

anyway, felicitats pel periòdic.

adéu
Sindicato Sindicat