Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: ecologia
SOS LLoret regala asfalt als seus polítics
05 gen 2005
Avui, diada de Reis, tres patges reials s’han adreçat a les portes de l’Ajuntament de Lloret per fer arribar a les formacions polítiques municipals de CiU, PSC i PP de Lloret de Mar, una missiva escrita per Ses Majestats d’Orient en resposta a les cartes de reis que aquestes formacions polítiques varen fer arribar a Ses Majestats.
P1050062.JPG
Les cartes reials que CiU, PSC i PP varen escriure, demanaven ferventment l’arribada de l’autopista a la vila de Lloret de Mar. Els Reis d’Orient han contestat que si bé és cert que a la vila de Lloret de Mar hi ha un veritable col·lapse circulatori en determinats moments puntuals de l’any, ells mai concediran aquest desig, i menys per l’actual traçat aprovat, ja que aquest regal travessaria boscos d’una riquesa mediambiental immillorable, destrossaria bona part del patrimoni cultural de Lloret (com Sant Pere del Bosc o Les Alegries), i no solucionaria els problemes de mobilitat interns que pateix el municipi.

Ses Majestats, que tot ho saben i tot ho veuen, han aconsellat a les diferents formacions polítiques fer més cas a l’Associació Ciutadana SOS Lloret, ja que ells proposen la creació d’una ronda de circumvalació. Són conscients del problema circulatori i alhora son també conscients de preservar el patrimoni natural i monumental de la vila.

D’altra banda, i perquè els polítics lloretencs de CiU, PSC i PP no pensessin que el Reis Mags no volien fer cas als seus desitjos, els patges reials els hi ha fet entrega d’un bocí de quitrà, tot esperant això sigui el més a prop que estigui mai Lloret e Mar de tenir una autopista.
Mira també:
http://soslloret.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: SOS LLoret regala asfalt als seus polítics
05 gen 2005
Molt enginyós, aquestes mogudes són igual de necessàries que d'altres més canyeres a primera vista. Aíxí com a mínim davant la massa social els polítics queden retratats.
Re: SOS LLoret regala asfalt als seus polítics
05 gen 2005
aixi m'agrada, endavant amb les gents de lloret
salutdes de terrassa
Re: SOS LLoret regala asfalt als seus polítics
05 gen 2005
I els blanencs, que no poden fer més *pinya*?
Re: SOS LLoret regala asfalt als seus polítics
06 gen 2005
Estaria bé poder fer alguna cosa conjunta entre Blanes i Lloret, pq per poder aturar l'arribada de l'autopista ens caldrà el màxim de gent possible, i tots els esforços del món. Però segur que ho aconseguirem!!

Salut!!
Re: SOS LLoret regala asfalt als seus polítics
15 gen 2005
Faig una crida a tota la gent de Lloret i dels seus voltants. Apunteu-vos al club sos, entre tots pararem l'autopista.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more