Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
SOS LLoret regala asfalt als seus polítics
05 gen 2005
Avui, diada de Reis, tres patges reials s’han adreçat a les portes de l’Ajuntament de Lloret per fer arribar a les formacions polítiques municipals de CiU, PSC i PP de Lloret de Mar, una missiva escrita per Ses Majestats d’Orient en resposta a les cartes de reis que aquestes formacions polítiques varen fer arribar a Ses Majestats.
P1050062.JPG
Les cartes reials que CiU, PSC i PP varen escriure, demanaven ferventment l’arribada de l’autopista a la vila de Lloret de Mar. Els Reis d’Orient han contestat que si bé és cert que a la vila de Lloret de Mar hi ha un veritable col·lapse circulatori en determinats moments puntuals de l’any, ells mai concediran aquest desig, i menys per l’actual traçat aprovat, ja que aquest regal travessaria boscos d’una riquesa mediambiental immillorable, destrossaria bona part del patrimoni cultural de Lloret (com Sant Pere del Bosc o Les Alegries), i no solucionaria els problemes de mobilitat interns que pateix el municipi.

Ses Majestats, que tot ho saben i tot ho veuen, han aconsellat a les diferents formacions polítiques fer més cas a l’Associació Ciutadana SOS Lloret, ja que ells proposen la creació d’una ronda de circumvalació. Són conscients del problema circulatori i alhora son també conscients de preservar el patrimoni natural i monumental de la vila.

D’altra banda, i perquè els polítics lloretencs de CiU, PSC i PP no pensessin que el Reis Mags no volien fer cas als seus desitjos, els patges reials els hi ha fet entrega d’un bocí de quitrà, tot esperant això sigui el més a prop que estigui mai Lloret e Mar de tenir una autopista.
Mira també:
http://soslloret.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: SOS LLoret regala asfalt als seus polítics
05 gen 2005
Molt enginyós, aquestes mogudes són igual de necessàries que d'altres més canyeres a primera vista. Aíxí com a mínim davant la massa social els polítics queden retratats.
Re: SOS LLoret regala asfalt als seus polítics
05 gen 2005
aixi m'agrada, endavant amb les gents de lloret
salutdes de terrassa
Re: SOS LLoret regala asfalt als seus polítics
05 gen 2005
I els blanencs, que no poden fer més *pinya*?
Re: SOS LLoret regala asfalt als seus polítics
06 gen 2005
Estaria bé poder fer alguna cosa conjunta entre Blanes i Lloret, pq per poder aturar l'arribada de l'autopista ens caldrà el màxim de gent possible, i tots els esforços del món. Però segur que ho aconseguirem!!

Salut!!
Re: SOS LLoret regala asfalt als seus polítics
15 gen 2005
Faig una crida a tota la gent de Lloret i dels seus voltants. Apunteu-vos al club sos, entre tots pararem l'autopista.
Sindicato Sindicat