Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Homenatge a Quico Sabaté
04 gen 2005
Demà dimecres 5 de gener, com cada any, ens trobarem al cementiri de Sant Celoni a les 12 h, per recordar el company Quico Sabaté.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Homenatge a Quico Sabaté
04 gen 2005
Ja comencem amb les collonandes, el millor de tot es quan el nazidiota s'autorespón. Pobret, li cal que algú li faci cas...

Un record pel guerriller antifeixista Quico Sabaté, català i llibertari, assassinat pel feixisme espanyol. Amunt els que lluiten per la llibertat!!
Re: Homenatge a Quico Sabaté
04 gen 2005
Podeu trobar més informació sobre en Quico Sabaté a <link>http://www.sindominio.net/rbronka/salutcompanys/sabate.html<;/link>
PROVOCADOR TREU LES MAJÚSCULES.
05 gen 2005
Boníssim lo del provocador aquest de dalt.

Debes de apretar la tecla bloq Mayús en tu teclado, lado izquierdo.

Que se te ve el plumero!

Apa a ver si los reyes te traen algún libro.

Salut.
Vaja que parlen les mosques?
23 gen 2005
Crec que no es oportu parlar de sers d'aquest món que no fan ni profi ni bé (uns inútils si mo permeteu, dir) i per tant només defensare la feina que va fer Quico sabaté, que només defensava un país lliure i on tothom pogués opinar lliurement... i a VEURE SI ALGUNA MOSCA LLEGEIX AIXO i s'entera d'una vegada com va ser la història,i que la festa la va fer la majoria del poble català quan es va morir el que comença per F i acaba per Ranco( aveure si les mosques o saben endevinar aixo.
Sindicat