Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Malgrat tot l´independentisme revolucionari avança!
04 gen 2005
Malgrat presiosn de tota mena, l´independtisme revolucionari als Països Catalans i anem avançant cap a la reconstrucció del Moviment Català d´Alliberament Nacional.
Visca la lluita del poble Catlà per a la aseva llibertat!!
Visquin tots els pobles del Món!!
Visca totes les lluitadores i lluitadors revolucionaris i revolucionàries del Món!!
Els Països Catalans avancen cap a la Llibertat!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Malgrat tot l´independentisme revolucionari avança!
04 gen 2005
Quina classe de noticia es aquesta? O es que no se llegir entre línies?
Re: Malgrat tot l´independentisme revolucionari avança!
04 gen 2005
Per què hem de votar no al referèndum de la Constitució Europea

> Text del full volant editat per el PSAN

El sentiment d’europeïtat ha estat constant a Catalunya al llarg de la nostra història. Per això, tot el procés de construcció d’una Europa unida havia creat esperances a tot el nostre país, i sobretot al sector independentista. Confiàvem que podria afavorir el camí contra l’opressió nacional que patim per part dels estats francès i espanyol.


Però allò que al principi de la guerra freda podia semblar una alternativa entre el capitalisme radical dels EUA i el comunisme malentès -autoritari, burocratitzat- de l’URSS, de mica en mica, i sobretot a partir del 1991 amb el tractat de Maastricht, ha passat a ser una prolongació de l’imperialisme ianqui i un trist escolanet de la mundialització neoliberal que pretén colonitzar tot el planeta.
Ara, la Constitució europea que se’ns presenta a plebiscit acaba de desemmascarar els interessos capitalistes i la vulneració de drets humans que ens havien volgut amagar en tot aquest procés:
La liberalització del mercat, inclòs el de molts productes d’interès social, que necessiten una protecció si no es vol marginar i pauperitzar sector amplis de la societat (com pot ser la sanitat) o del territori i la població rural (com poden ser els mitjans de transport de masses)
La flexibilització del mercat laboral, que només beneficia el món empresarial i, en canvi augmenta encara més la inestabilitat econòmica i social d’una part considerable de la classe treballadora.
Un ordenament polític que no és cap alternativa al sistema actual sinó que manté la segmentació i el poder estatals amb les seves tares antidemocràtiques:
L’única institució d’elecció popular, el Parlament europeu, està totalment controlat pel poder executiu (caps d’estat, ministres o simples delegats seus segons el cas), que limita i suplanten l’acció legislativa del parlament.
Els estats constituïts, doncs, poden continuar fent i desfent, especialment en l’àmbit dels drets coŀlectius de les nacions minoritzades per una opressió secular i rutinària, perquè el dret d’autodeterminació no és reconegut en aquesta Constitució. Ni tan sols el dret d’ús institucional de les llengües minoritzades (encara que no siguin minoritàries, com és el cas del català). Això permet que, dins el seu territori, l’estat espanyol pugui continuar marginant o enclaustrant les llengües i cultures no espanyoles, o que l’estat francès pugui arribar a negar l’existència de les cultures i llengües que no siguin la francea.

Per una Europa de pobles lliures on hagi desaparegut l’explotació humana, :

VOTA NO
Re: Malgrat tot l´independentisme revolucionari avança!
04 gen 2005
No voleu notícies feixistes, però si tristos missatges amb simples consignes sense cap tipus de raunament o rera fons.

Sento dir-ho, però no existeix cap moviment revolucionari independentista a Catalunya, en canvi altres grups si es revolten contra el poder establert.
Re: Malgrat tot l´independentisme revolucionari avança!
04 gen 2005
por favor, BASTA DE ABUSAR DE ESTA HERRAMIENTA.

no sé si te das cuenta, incontinente amigo, que el hecho de que tú utilices esta columna de publicación abierta para soltar hormonas en cuatro líneas SIN DECIR NADA DE NADA, entierra más abajo otras noticias que necesitan ser leídas y discutidas colectivamente, o convocatorias que requieren ser recibidas por un número amplio de gente, o artículos de opinión más extensos. incluso noticias, convocatorias o artículos que tienen que ver con tu opción política.

sinceramente, me parece una vergüenza, un abuso y una falta de respeto absoluto a la colectividad que haya peña ocmo tú que se permita este tipo de abusos.

yo, persoalmente, estoy hasta los mismísimos de tanta falta de respeto.
Re: Malgrat tot l´independentisme revolucionari avança!
04 gen 2005
Entre les ximpleries naziespanyolistes i aixó d'adalt sempre és millor el segon.
Re: Malgrat tot l´independentisme revolucionari avança!
04 gen 2005
per Àlex

No existeix un moviment català d'alliberament nacional revolucionari...però en canvi lo teu si que existeix i lo teu si que es lo bo

Deix de mirar-t'he el melic, que t'agafarà mal de coll
Re: Malgrat tot l´independentisme revolucionari avança!
04 gen 2005
No sé si sóc jo l'únic que ho pensa, però el pseudonim okupa fent referència a qüestions (per dir-li dálguna manera) d'esquerra independentista, potser van més encaminades a crear mala maror (tipus "Alex" i "por favor basta") que a altre cosa.
Personalment trobo molt desafortunat el text que intenta ser una "noticia" i li recomanaria al company que si te noticies interessants les pengi, però que les consignes, ja fan la seva funció a les parets del carrer o les portes dels labavos de les universitats.
Que indymedia, intenta ser una eina de comunicació més que no pas un lloc on la falta d'amistats i problemes personals puguin desenvocar en textos sense massa interes per a la resta de la humanitat (segurament algun persona fins i tot creurà que aixó és censura... però sincerement és inecessari).
Bé camarades continuem continuant!
Okupació, independència i Revoloució!
Re: Malgrat tot l´independentisme revolucionari avança!
07 gen 2005
Totalment d'acord amb el que diu desallotja.

També podria ser que el qui escriu amb el nom d'okupa sigui simplement un altre troll per tal de que els nazimedias tinguin carnassa fàcil per les seves neurones malaltes i no es cansin d'embrutar indymedia.

I personalment; mirant de raonar el que diu "l'okupa" ..no se si avança o no avança, pero sigui com sigui no estic gens d'acord quan diu: "malgrat pressions de tota mena...bla bla l'independentisme avança". Precissament son les pressions lo únic que fa avançar l'independentisme radical. Quants més fatxes hi hagin més avança, perque tants uns com altres es busquen com el gat i el gos.

Esperem que la societat continui madura i no caigui en fer la pilota a uns o altres.
Sindicato Sindicat