Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : indymedia
26 notícies feixistes o sobre ells a la columna dreta
04 gen 2005
Sóc un usuari usual (valgui la redundància) d'indymedia. L'atac troll-feixista ha arribat a magnituts que em resulten inaguantables, ara mateix a la columna dreta d'unes 70 notícies hi ha 21 "notícies" obertes directament pels diferents feixistes que ens visiten per aquí des de fa un temps, a la vegada se li podrien sumar 5 que parlen d'ells, i entre tota la resta de notícies estan plagades de comentaris insultants i diferents mostres de que això que patim no és per res casual ni la solució pot ser la típica del ja es cansaran o no contestem.
Crec que la recerca d'una solució requereix temps i paciència, voleu un consens entre la gent de l'assemblea que em sembla molt licit, però crec que ja fa mesos que aquesta situació ens enmerda indymedia i no veig solucions ni sortides.La meva notícia també ocupa espai i tampoc hauria de fer servir la columna dreta per dir això, però posats a desperdiciar l'espai amb total impunitat, em permeto agafar una mica d'aquesta impunitat que tenen els feixistes, espero que no us molesti.

Em sembla que la solució que busqueu els administradors cal de paciència per part nostra però també com a pacient patidor us demanaria celeritat en una decissió que ens afecta tant com a usuaris i com a gent que ens estimem l'eina, en qualsevol cas, si una cosa s'exemplifica és que davant d'una situació d'urgència com aquesta la resposta ni molt menys és ràpida com hauria de ser en una situació d'urgència.

Molts admninistradors ens han explicat que s'està buscant una solució i que cal paciència, això almenys ha servit per trencar el silenci imperant i per veure que s'està treballant en una solució bque ja és alguna cosa més que el que es deia fa un temps. No se d'informàtica, ni de softwares ni mandangues d'aquestes, prou tinc amb poder publicar una notícia amb una foto de tant en tant, però realment tant costa trobar una solució? En qualsevol cas aquesta tardança pot ser deguda a diferents causes però pel meu entendre, la pròpia tardança ens hauria de fer reflexionar sobre el perque d'ella i també sobre el poc contacte entre usuaris i administradors quan no podem participar a asemblees.

Quin és el problema real que fa que no surti aquesta solució raonada? Jo no puc estar en una assemblea de forma presencial, no se ni el funcionament intern ni les discusions en aquestes assemblees i per tant tinc una absoluta ignorància sobre com va la cosa, afegint-hi la realitat de la lentitut innata en qualsevol estructura assembleària. És per això que a vegades em paro a pensar i crec que després de mesos pot ser que la cosa estigui aturada per moltes coses:
- perque hi ha gent que es nega a esborrar o a canviar res?
- pot ser que el software que s'ha de fer servir no sigui fàcil i s'hagi d'aprendre a utilitzar?
- pot ser que com alguns estan de vacances no hi haurà assemblees fins passat reis?
- potser que no us poseu d'acord i la situació està en una aturada tècnica fins que algú es baixi del ruc?
- Pot ser...

El cas és que per més que ho penso sols se que no se res, l'únic que se és que aquesta pàgina em fa cada dia rabiar més, i cada dia deploro més el desaprofitament que s'està fent d'un estri tan valuòs com aquest, per suposat no per part d'administradors ni d'usuaris varis que si l'utilitzen i li treuen el suc que tots volem, sino de la forma en que l'estan bombardejant feixistes i ignorants varis sense que sembli que alguns s'ho prenguin com a cosa urgent. No m'explico les crides a la llibertat d'expressió fetes per aquells que només insultin i es dediquen fins i tot a riures dels nostres morts aquí, que gent pugui dir això no és llibertat d'expressió ni mai ho ha estat, però bé això és la meva opinió.

No vull fer-me més palles mentals, però simplement vull dir que com a usuari deixaré passar una quarentena a indymedia per veure si d'aquí un temps quan torni la cosa està millor, no vull culpar a ningú, simplement als que tots sabem que tenen la culpa, però la relació entre administradors i usuaris és nula quan no tenim presència a les assemblees i escric això aquí per saber si algú està en aquesta situació, tenint ben present que molts i moltes ja ni apareixen. Des dels administradors moltes vegades els comentaris es limiten a demanar-nos paciència mentres veiem que res canvia en mesos. Si algú pot donar una explicació li agraeria, en tot cas la quarentena és necessària quan quatre ignorants t'inflen el cap i tens aquesta impotència de no poder fer res i no suportar més aquesta situació. La paciència té un límit i abans que rebentar dia rera dia cada cop que obres aquesta pàgina, deixe-m'ho correr i ja ens veurem d'aquí un temps quan indymedia torni a ser el que ha estat i tots volem que sigui, que estic segur que és el mateix entre molts usuaris i administradors.

PD: No volia fer cap testament virtual però no entenc tanta lentitut ni potser tinc tanta paciència, he intentat ser constructiu i no se si ho he aconseguit.

Una salutació a tothom

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 26 notícies feixistes o sobre ells a la columna dreta
04 gen 2005
Es que todo este puritanismo acabará con Indymedia. Yo también estoy por irme, esto está ocupado por los fachas y para venir aquí y tener que aguantar a esos guarros (ellos sí que son unos guarros) pues paso y me voy a otros sitios, que los hay y muchos, donde a esos mequetrefes de Pedralbes (¿o es posible que sean tan pollinos que encima vivan en barrios obreros?) los tienen bien a raya y en cuanto aparece uno va al cesto.

Lo he dicho en otro post de esta columna: nadie les priva de su libertad de expresión, pero tienen toda Internet para ejercerla. Aquí no los queremos, y como no los queremos, a la puta calle. Y si los administradores de Indymedia no atienden a razones al respecto, pues bueno, allá ellos, porque lo que pase aquí, dentro de dos o tres semanas, que es lo que tardaré en irme si esto no se arregla, ya no será problema mío. En todo caso, será una derrota de todos.

Y aún hay quien grita por Indymedia "¡No pasarán!". Joder, pero si ya han pasado, si están aquí, si se han hecho los amos...
Re: 26 notícies feixistes o sobre ells a la columna dreta
04 gen 2005
i si realment tots els missatges feixistoides provinguessin de la mateixa persona? (en molts casos ho sembla) llavors no es tractaria d'un atac? agrupar-los o esborrar-los seria un acte d'autodefensa, no de censura, no?
Re: 26 notícies feixistes o sobre ells a la columna dreta
04 gen 2005
Perdeu el temps amb ells, així no ajudareu a la resta.
Re: 26 notícies feixistes o sobre ells a la columna dreta
04 gen 2005
No ho entenc.
Defenseu la llibertat d´expressió només per vosaltres?
La llibertat es dir el que et vinngui en gana, i no només el que us agrada sentir.
Sou COMUNISTES ESTALINISTES.
sisplau,. censura antifeixista ja!!
04 gen 2005
ja ho he dit en un altre post:
sisplau indytechs suprimiu la merda nazi-españolista. Ells mai hagueren deixat que diguèssim el que volem. No és censura, és la guerra!!

A l'enemic ni aigua, doneu-los misericòrdia i us mataràn sense compassió. Mort al feixisme! a indymedia i arreu!
Tu no ets llibertari, tu ets un mamarratxo!
04 gen 2005
tu, "llibertari" de pacotilla deus de ser un d'aquests demòcrates neo.liberals o potser un mosso de cuadra (o tot a l'hora). Ves-te'n a la merda, imbécil.

indymedia per als moviments socials rebels, mai per als babosos llepaculs de dirigents polítics. (i menys per als nazis)!!

Desperta idiota, nosaltres no defensem la llibertat d'expressió, nosaltres defensem la nostra pròpia llibertat, la nostra identitat anticapitalista.

resistir és vencer...
memocracia am-burgesa nunca mais!
Re: 26 notícies feixistes o sobre ells a la columna dreta
04 gen 2005
llibertari? ja ja ja, no em facis riure que normalment els nazis com tu em fan vomitar no riure
Re: 26 notícies feixistes o sobre ells a la columna dreta
04 gen 2005
...però ho repetiré:

El que necessita la publicació oberta és slashcode (http://slashcode.org)

Un sistema amb el qual els mateixos usuaris d'indymedia decideixin el que volen llegir i el que no, el que és interessant i el que no.
Re: 26 notícies feixistes o sobre ells a la columna dreta
04 gen 2005
D'entrada dir que no participo en les assambleas de Indymedia.
Indymedia Barcelona utilitza un sistema de publicació que s'anomena <b>dadaIMC</b> (<link>http://www.dadaimc.org<;/link>) si li doneu un cop d'ull a les caracteristiques veureu que no hi ha res sobre restriccions a usuaris, registre d'IP, etc... Molts podrieu pensar doncs que modifiquin l'eina, no? Quants sabeu escriure en codi Php o manegar bases de dades del tipus MySQL? Quants us heu ofert com a voluntaris?
Esta bé que critiquem, però abans crec que hauriem de tindre paciencia i esperar les explicacions de l'assamblea d'IndyMedia/Barcelona.
No crec que gaudeixin de subvencions ni de recursos il·limitats, tot al contrari. Però alguna solució trobaran. Segur!
Re: 26 notícies feixistes o sobre ells a la columna dreta
04 gen 2005
Molts podrieu pensar doncs que modifiquin l'eina, no?

Doncs no, que facin servir una eina més apropiada, que el Programari Lliure te una oferta amplia d'aquest tipus d'aplicacions. (jo acabo de suggerir-ne una al missatge anterior)

No cal duplicar esforços
Re: 26 notícies feixistes o sobre ells a la columna dreta
04 gen 2005
A vore si açó es torna com un indymedia madrid... un poquet de paciencia.

Anims la gent que fa posible indymedia, no us deixeu enganyar per falsos ususaris.
Re: 26 notícies feixistes o sobre ells a la columna dreta
04 gen 2005
D'acord no cal duplicar esforços. Existeixen moltes altres eines de publicació. Però que m'en dius de pasar la informació de la base de dades actual a un nou sistema de publicació. No es tan facil.
Si vols jo també faig un altre sugeriment
<link>http://drupal.org<;/link>
De totes maneres crec que pertoca a Indymedia/Barcelona decidir quin és el sistema que volen i poden utilitzar, segons els seus coneixements i recursos.
Indymedia/Madrid utilitza una versió modificada de <b>slashCode</b> i ja pots veure la pila de queixes que tenen. La solució no es tan facil ni ràpida.
Re: 26 notícies feixistes o sobre ells a la columna dreta
04 gen 2005
"falsos usuaris"? que es aixo? un senyorio feudal amb puresa de sang? au va! la critica que fa el del primer post s'ha fet 300 vegades de 300 formes diferents i de 10 capelletes ideologigues diferents. Deixeu de fer el criatura en aquesta discussio que va en serio! A fer claca al pati de l'Institut
Re: 26 notícies feixistes o sobre ells a la columna dreta
04 gen 2005
que entrin i que llegeixin una mica...a veure si així s'empalten una mica! i a qui els molesti els seus comentaris doncs que no responguin renoi!
Re: 26 notícies feixistes o sobre ells a la columna dreta
04 gen 2005
Ja he sentit molts cops que indymedia és una eina per als moviments socials... i la meva opinió (polèmica potser) és que NO ho és. És una eina de informació (no mágrada la paraula contrainformació perquè penso que nosaltres informem, els que desinformen són els mass media) i debat, a l´abast de qualsevol que tingui el desig o la necessitat de difondre determinada informació o de lluitar d´aquesta manera en el sentit que vulgui. Participi o no de qualsevol moviment social. Evidentment amb això no em refereixo als feixistes.
Em sembla que qualsevol suggeriment al col.lectiu editorial d´Indymedia se li hauria de fer directament a la gent d´aquest col.lectiu, o bé sol.licitar col.laborar amb ells.
El sistema de moderació per usuaris... en fi. Us heu plantejat que aleshores donaríem la oportunitat als trolls de censurar la informació d´Indymedia? Això sense tenir en compte la oportunitat de "amagar" notícies... en fi, ja veieu com està Indymedia Madrid.
Re: 26 notícies feixistes o sobre ells a la columna dreta
04 gen 2005
la verdad es que sois mas pesaos vosotros eh joer con el temita a ver vamos a contar cuantos comentarios comunistas hay joer no quiero leerlos...
pareceis niñxs joer.
ya lo tengo claro quereis censura para luego poder controlar indymedia.
si fuera fachas fuera comunistas,si fuera nazi=onalistas españoles fuera nazi=onalistas catalanes.
ahora llamadme lo que querais
salud y anarquia
Re: 26 notícies feixistes o sobre ells a la columna dreta
04 gen 2005
Anda UNO,haznos un favor y no te flipes con lo de controlar indymedia. No hay que contarlos con UNO (o 1) son suficientes, porque si se ama la libertad ODIAMOS a quien nos la quita.
Tu si no lo quieres ver es que eres ciego o poco listo, por no decir otra cosa.
!Comunismo o Barbarie¡ (A)
Re: 26 notícies feixistes o sobre ells a la columna dreta
04 gen 2005
D'acord no cal duplicar esforços. Existeixen moltes altres eines de publicació. Però que m'en dius de pasar la informació de la base de dades actual a un nou sistema de publicació. No es tan facil.

No cal, es pot deixar tal i com està (treient la possibilitat de crear més notícies amb el sistema antic) i crear una nova base de dades. Un servidor MySQL pot suportar mes d'una a la vegada...

No recordo gaire la sintaxi del PHP però passar tots els missatges d'una banda a l'altre seria relativament senzill: pases cada taula de la base de dades original a la taula corresponent de la nova per un bucle que ho vagi copiant.

Si vols jo també faig un altre sugeriment
http://drupal.org


Molt bé, si drupal pot mostrar, de manera opcional, només els missatges que la majoria consideri interessant sense esborrar cap ja em va be. (i ja que estem posats la discussió en fils de conversa "threads" també estaria be)

De totes maneres crec que pertoca a Indymedia/Barcelona decidir quin és el sistema que volen i poden utilitzar, segons els seus coneixements i recursos.

I tant, nosaltres només estem fent suggeriments.

Indymedia/Madrid utilitza una versió modificada de slashCode i ja pots veure la pila de queixes que tenen. La solució no es tan facil ni ràpida.

No he seguit gaire aquest cas però si per defecte es fes que es mostrin tots els articles i comentaris ignorant la puntuació llavors seria el mateix que ara.

Només els usuaris que ho configuressin tindrien la opció de no mostrar els missatges no desitjats. Segurament aquests serien els mateixos que participaran en la moderació i meta-moderació (la moderació dels moderadors).

Si tothom és igual davant d'aquest sistema de moderació no comprendria les queixes.
Re: 26 notícies feixistes o sobre ells a la columna dreta
05 gen 2005
Tot el que vagi més ellà de censurar el que prohibeix el codi penal (amb la qual cosa molts missatges que són apologia del terrorisme també s'haurien de censurar) és pura dictadura, encara que es vesteixi de democràcia revolucionària i bla, bla, bla...

En aquest cas no seria dictadura del proletariat. ni del partit, sinó dictadura de l'emporrat (únic denominador comú de tots els "revolucionaris" -je, je- que demanen la censura).

La veritat és que si indymedia censura en funció de la ideologia, caldrà instaurar la figura d'un censurador que llegeixi els textos i els elimini en funció de la seva interpretació.

Tindreu un segell amb la frase NIHIL OBSTAT.

Això seria tan ridícul, que suposaria el suicidi d'indymedia.

Qui escolliria el censor???

Hauria un censor anarquista i un altre estalinista i un altre trotskysta i un altre maoista?

Un representant del règim cubà?

També caldria posar-hi censors independentistes radicals?

I un de CiU o ERC?

Escolta, no seria això un petit oasi català tal i com funciona ara?

Al capdavall, Hegel: tot el real és racional i tot el racional és real.

O hi hauria una mena de comité censor amb un representant de cada secta??

S'eliminarien entre ells, com a l'època en què el PCE eliminava el POUM i la CNT-FAI???

Quan el PCE considerava que Trotsky era feixista????


Un llicenciat en filosofia.
Re: 26 notícies feixistes o sobre ells a la columna dreta
05 gen 2005
un llicenciat en filofeixisme diràs
Re: 26 notícies feixistes o sobre ells a la columna dreta
05 gen 2005
ya lo decia mi abuela y mi abuelo de los curas,politicos,militares y comunistas no te puedes fiar.
cuanta razon llevaban...
haced lo que querais,si la respuesta real esta en la calle no aki.No es flipar tanto lxs comunistas quieren controlar indymedia despues de la historia que llevan no es tan descabellado pensar eso.
no a la censura
pero si la hay:Ni fascistas ni comunistas,ni nazi=onalistas españoles ni nazi=onalistas catalanes.
salud y ala a seguir jugando con le play 2 jajajajajjajajajajajajajajjajaja
Re: 26 notícies feixistes o sobre ells a la columna dreta
05 gen 2005
"ni de derechas, ni de izquierdas" això em sona molt...
Re: 26 notícies feixistes o sobre ells a la columna dreta
05 gen 2005
paciencia
es dificil llegar a consenso cuando gente d la asamblea esta fuera.
se esta trabajando en la historia.
para mi el principal problema, a nivel personal, no son los contenidos d las noticias si no el abuso q cierta gente hace d la herramienta sobrepublicando y tomando excesivo protagonismo en la columna derecha.
no somos mucha gente, asi q si qereis, venid a colaborar. seguro q las cosas se hacen mas deprisa. aunq tambien se tiene q pasar por el proceso d q a la gente nueva se le coja confianza.
Sindicato Sindicat