Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Anti-especuladors rebenten el Ple a Cerdanyola
31 des 2004
El Dijous 30, una concentració davant de l'AJuntament protestava contra l'aprovació del Pla Parcial de la Plana del Castell, un projecte especulatiu que "incorporarà" 16.000 nous veins i veïnes a Cerdanyola i significarà la liquidació d'un dels pocs paratges verds que queden al poble.
La convocatòria no estava signada per ningú, pero s'hi va poder veure diferent gent que participa als MMSS de la vila. Unes 70 persones es van aplegar contra l'aprobació parcial del Centre Direccional, aberració urbanística ideada per l'antic ajuntament del PSOE i ara heredat pel nou consistori de IC-V en coalició amb ERC i Convergència.
Malabars de foc, un graffo-mural, es despenja una pancarta a la façana de l'Ajuntament, timbals, xiulets i pancartes reclamant la paral.lització d'un projecte que està en fase d'alegacions.
Finalment unes 40 persones aconsegueixen entrar al Ple al crit de "Qui estima la terra no la destrueix", "Especuladors de debó","terrorisme ambiental", obligant a realitzar una Junta de Portaveus d'urgència, que decideix suspendre el PLe.
Amb tot, la lluita acaba de començar i es preveuen més mobilitzacions per aturar un projecte, que, entre d'altres conseqüències funestes, apujarà la temperatura del poble 2 graus degut a l'enorme impacte ambiental.

No al direccional!
volem la Via Verda!
Iniciativa, Esquerra i Convergència especuladors!
Mira també:
http://viaverda.dhs.org/
http://www.pas-cerdanyola.org/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat