Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Nova perla del PP valencià, ara els papers!
30 des 2004
El Consell no té intenció de sol·licitar la devolució dels papers valencians de l'Arxiu de Salamanca El vice-president del Consell, Víctor Campos, ha manifestat que la Generalitat 'no té, en principi, cap intenció' de sol·licitar documentació valenciana dipositada a l'Arxiu de la Guerra Civil de Salamanca. No sols no sol·licitaran els arxius incautats a la Generalitat republicana, sinó que Campos ha mostrat la 'solidaritat' amb el govern de Castella-Lleó, oposat a la tornada dels documents. El vice-president, amb tot, ha dit que l'executiu valencià no s'oposarà a les reclamacions particulars d'alguns municipis valencians respecte a la devolució de documentació municipal.
Cal recordar que les Corts van aprovar el 4 de maig, amb el vot afirmatiu del PP, un acord que insta el Govern valencià a sol·licitar al Ministeri de Cultura espanyol els lligalls del País Valencià.

This work is in the public domain

Comentaris

En defensa de la lengua valenciana
01 gen 2005
Re: Nova perla del PP valencià, ara els papers!
02 gen 2005
sentandreu feixista,ves te´n fora de valencia,açi no et volem,ni a tu,ni a als teus seguidors.CONTRA EL FEIXISME,ACCIÓ DIRECTA !!!
Sindicato Sindicat