Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
La Constitució no és cap broma, «que no et penjin la llufa»
30 des 2004
La Constitució no és cap broma, «que no et penjin la llufa» (Maresme))
Publicat el 30 de desembre de 2004 - 12:55 PM

L'enganxada de llufes del passat dia 28 va ser un èxit. Es va dur a terme a diverses poblacions de la comarca (El Masnou, Vilassar de Mar, Mataró i Dosrius). Des de bon matí els principals beneficiats d'aquesta Constitució europea antidemocràtica i repressiva de classes, pobles, llengües i cultures van ser objecte de la penjada de llufes. (Campanya els Països Catalans Contra la Constitució Europea).


LA CONSTITUCIÓ EUROPEA NO ÉS CAP BROMA
QUE NO ET PENGIN AQUESTA LLUFA!

L'enganxada de llufes ha estat un èxit. S'ha dut a terme a diverses poblacions de la comarca (El Masnou, Vilassar de Mar, Mataró i Dosrius). Des de bon matí els principals beneficiats d'aquesta Constitució europea antidemocràtica i repressiva de classes, pobles, llengües i cultures han estat objecte de la penjada de llufes.

L'acte central s'ha dut a terme a la Plaça de la Peixateria de Mataró, a les 17.00 de la tarda, on s'ha penjat una llufa gegant, s'ha desplegat una pancarta i s'han repartit fulls explicatius.

Amb aquesta acció hem volgut denunciar la innocentada que representa el text del Tractat de la Constitució Europea i el referèndum no vinculant convocat pel govern espanyol pel proper 20 de febrer de 2005.

Innocentada perquè el text de més de 300 pàgines no és a l'abast de la ciutadania quan momés falta un mes i mig pel referèndum.

Innocentada perquè no ha existit cap debat social al respecte i perquè la ciutadania no ha participat en la seva elaboració i perquè ni tan sols en el referèndum la seva opinió serà vinculant.

Innocentada perquè no és una Constitcuió el que votarem sinó un Tractat entre els Estats membres de la UE, regit pel criteri de la unanimitat, irreformable a la pràctica i pensat per durar durant 50 anys.

Innocentada perquè que nega el dret d'Autodeterminació a les nacions sense Estat, alhora que no garanteix els drets socials i propugna l'exclusió dels treballador(e)s immigrants, l'armamentisme, la guerra i la subordinació a la polítca exterior dels EUA i a l'estructura militar de l'OTAN

Seguirem treballant per informar a la ciutadania, perquè al Maresme
NO SOM INNOCENTS!

Comitè del Maresme contra la Constitució Europea

This work is in the public domain
Sindicat