Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
¿És el marxisme una doctrina més criminal encara que el nazisme?
29 des 2004
S'afirma i s'accepta que els nazis no sols van cometre crims, sinó que el nazisme és una doctrina necessàriament criminal. Es pot plantejar la mateixa pregunta en relació al marxisme? I, si tenim en compte les xifres i el fet que tots els feixismes foren reaccions violentes, mimètiques i de resposta a la violència marxista, no serà el marxisme encara més criminal que el feixisme?
"Para deshacernos de nuestros enemigos, debemos tener nuestro propio terror socialista. Debemos atraer a nuestro lado digamos noventa de los cien millones de habitantes de la Rusia soviética. En cuanto a los otros, no tenemos nada que decirles. Deben ser aniquilados".

Gregori Zinoviev, Severnaya Kommuna, nº 109, 19 de setembre de 1918, p. 2., citat per César Vidal "Checas de Madrid", pàg. 281.

El marxisme ja avisava que, anés com anés la cosa, matarien 10 milions de persones, el doble que els jueus assassinats per Hitler segons les versions oficials.

Tanmateix, no hi ha cap document nazi amb una amenaça tan clara. De fet, s'accepta que, abans de matar-los, els nazis van intentar portar els jueus a Madagascar, una dada que refuta les anomenades tesis intencionalistes.

Si el pla no es va dur a terme va ser per problemes tècnics, com ara el domini naval britànic.

En canvi, l'intencionalisme criminal del marxisme, i això ja sota Lenin, és esfereidora.

No van matar 10 milions, en van matar 30, i això sols a Rússia.

Alguns exculpen Lenin per carregar la culpa sobre Stalin. El text, però, demostra el caràcter criminal del leninisme. De fet, el que cal plantejar-se ja, urgentment, és si la culpa no es remunta al mateix Marx.

I aquest és el tema del present fòrum, que forma part de la campanya d'ADECAF Ofensiva per la Veritat, que tant preocupa als internautes de l'extrema esquerra tradicional, fins al punt de voler imposar una censura filtrant missatges nazis que la justifiquin.

El proper any, ADECAF engegerà a la seva web el projecte Nova Crítica, per tal de fomentar una reflexió filosòfica sobre la reconstrucció de l'esquerra radical. Una reflexió que deixi enrrere l'esquerra marxista, la qual encara usurpa el lloc del radicalisme progressista i l'inutilitza en favor de l'esquerra liberal venuda al capitalisme. Aquest serà el nostre primer tema de debat a tots els fòrums de Catalunya.

Demanem que s'evitin els insults en aquest debat i que s'entri en una discussió d'idees que exclogui els atacs personals als participants. Proposem un "codi deontològic" de l'internauta on sols estiguin autoritzats els insults, i això en el pitjor dels casos, com a resposta a un insult previ.

ADECAF demana la censura dels missatges que suposin una apologia del racisme o la negació dels genocidis (de tots).
Mira també:
http://www.adecaf.com

Copyright by the author. All rights reserved.

Comentaris

destruim el feixisme
29 des 2004
lenin,thenewbrushthatsweepsclean.jpg
destruim el feixisme
Re: ¿És el marxisme una doctrina més criminal encara que el nazisme?
30 des 2004
""Para deshacernos de nuestros enemigos, debemos tener nuestro propio terror socialista. Debemos atraer a nuestro lado digamos noventa de los cien millones de habitantes de la Rusia soviética. En cuanto a los otros, no tenemos nada que decirles. Deben ser aniquilados".

Gregori Zinoviev, Severnaya Kommuna, nº 109, 19 de setembre de 1918, p. 2., citat per César Vidal "Checas de Madrid", pàg. 281. "

És ben fàcil posar una cita i descontextualitzar-la. Al setembre de 1918 havia començat la guerra civil amb la intervenció de potències estrangeres en suport de les classes oligàrquiques i terratinents de Rússia. Si la relació de forces a la població russa era de 9 a 1 desfavorable als blancs, les paraules de Zinoviev queden contextualitzades dins d'una guerra.

A veure si els d'ADECAF es dediqueu més a desterrar les tortures i maltractaments de les presons catalanes i no a citar autors dretosos i maccartistes.
Re: ¿És el marxisme una doctrina més criminal encara que el nazisme?
30 des 2004
Realment és indignant el teu grau de demagogia. El marxisme i posteriorment l'anarquisme és una ideologia nascuda al s.XIX amb uns objectius tan lloables com la creació d'una societat sense classes aconseguint la igualtat i la llibertat de tothom. Això no vol dir que amb l'excusa del marxisme i l'anarquisme, sobretot de la primera, s'han fet autèntiques barbaritats, però els seus principis ideològics són aquests. El feixisme és una doctrina del s.XX que busca l'eliminació del diferent, una societat classista i jerarquitzada, genocidi, uniformitat, esperit militar i discriminació radical dels que no són purs etnicament, nacionalment o ideologicament, segons els diferents tipus de règims feixistes, i que per suposat veu de fonts conservadores anteriors a aquests segle XX. Per tant en els principis ideològics de cadascú ja pots veure la diferència, almenys si no estessis tan cec com estàs.

El feixisme es va trobar en contra seu el marxisme i l'anarquisme principalment, a l'Itàlia de Mussolini els esquadrons feixistes s'enfrontaven contra els obrers d'esquerra presentant-se com a ciutadans d'ordre disposats a salvar-li el culet als terratinents i conservadors que es veien cada dia més arraconats. És un invent radicalitzat del capitalisme quan els processos revolucionaris agafaven volada i els senyors propietaris veien perdre els seus privilegis. Res més que mà dura i ordre perque res canvii però amb un nou llenguatge que faci creure algú que ho volem canviar tot. Per suposat que el feixisme està en contra del marxisme i l'anarquisme, però en cap cas pots fer una la causa de l'altra com maniqueament intentes, o arribar a la solució tan piopollista de dir que els aixecaments feixistes responen només a "l'anarquia i el caos" que hi havia en els respectius països on neix i es desenvolupa. Mussolini crea el feixisme amb un referent nacionalista absolut, dels ex-combatents que es veuen derrotats després de la Iª GM pels tractats de Versalles, de la creença en la Itàlia eterna de l'imperialisme romà, de la violència com a referent i de l'odi visceral a l'esquerra. No limitis el neixement del feixisme a una resposta únicament contra el marxisme i a desdibuixar l'autèntic objectiu del feixisme, presentant-lo com una resposta justificada a l'anarquia i el caos que provocava l'esquerra. No som idiotes i alguns hem estudiat alguna cosa sobre això per a ser tan simplistes i maniqueus, entenem quins són els objectius dels feixistes entendràs que no són només una força de xoc contra l'esquerra.

Estic fart de veure't passejar-te per aquestes planes com un defensor dels drets humans, com el pobret que es preocupa dels drets dels presos, com una persona coherent que condemna tots els totalitarismes, quan tot això és fals, quan cada cop que parles se't veu més el llautó de feixista que tens, tu ets el que defensa els drets dels presos?, el mateix que defensa el feixisme? tu ets una persona que condemna tots els totalitarismes? i estàs continuament disculpant i justificant el feixisme. Ves a enganyar a qualsevol ignorant amb la teva pell d'ovella i la teva actitut de no haver trencat mai un plat, aquí no volem feixistes i sabem ben bé perque no.

Fora feixistes d'indymedia ja!!!!
Re: ¿És el marxisme una doctrina més criminal encara que el nazisme?
30 des 2004
Què és ADECAF?
Estàs pirat?
Jueus a Madagascar?
Lemurs a Auschwitz?

No, és que hi ha barcos anglesos entre nosaltres i Madagascar.

Pues crema'ls, tu, què hi farem. Que no es digui que no ho hem intentat
Re: ¿És el marxisme una doctrina més criminal encara que el nazisme?
30 des 2004
adecar malditos manipuladores de mierda a tomar por culo y no aparecer por aqui jamas!!
Re: ¿És el marxisme una doctrina més criminal encara que el nazisme?
30 des 2004
Jo no he defensat el feixisme. A veure si algú pot citar una sola frase meva en defensa del feixisme en aquest o qualsevol altre fòrum.

ALGÚ M'HO POT CITAR, MENTIDERS I MANIPULADORS DE MERDA????

Em sembla absolutament indecent i inaceptable que s'intenti despatxar L'AMENAÇA de Zinoviev dient que està justificada pel context de guerra civil. Zinoviev no parla de guerra, parla d'exterminar 10 milions de russos. Què té a veure això amb la guerra???

Es que hi havia 10 milions de russos en peu de guerra contra ell???

I encara que això fos així -que no ho era- existeixen unes lleis de guerra que protegeixen els presoners, els presos, ELS PRESOS...

SI, IMBÈCIL, ELS PRESOS, FINS I TOT DE L'EXÈRCIT CONTRARI, FINS I TOT D'EXTREMA DRETA, TAMBÉ SON PRESOS.

Zinoviev parla d'aniquilar, saps que significa la paraula "aniquilar"? Afirma "no tenemos nada que decirles"... ¿qué significa això?

Justificar la frase criminal i genocida de Zinoviev amb l'excusa de què hi havia una guerra em sembla tan cínic com qualsevol argument feixista quan diu que mataven gent a fi d'aturar l'amenaça comunista... Si en un cas es vàlid, per què no en l'altre???

També dius que el feixisme de Mussolini va fer això o allò de més enllà. Tanmateix, tots els historiadors reconeixen que el règim feixista, a banda de ser una dictadura, no va cometre cap genocidi ni extermini en massa, no era racista, no era antisemita, no va tenir camps de concentració amb milions de persones a dins. El
feixisme pot ser condemnat per antidemocràtic, però no per genocida.

En canvi, si comparem el feixisme (de Mussolini, que l'has citat tu, no jo) amb el règim marxista-leninista, i si tenim en compte el tipus d'arguments repugnants que utilitzeu els marxistes per justificar el vostre genocidi, aleshores està clar que entre la dictadura de Mussolini i la de Lenin l'opció és clara i totes les evidències canten.

Sols un còmplice dels crims d'esquerra ho negaria, i justament per aquest motiu l'extrema esquerra està castrada mentalment i no té cap força per transformar la societat. Per què sou subnormals capaços de justificar un genocidi amb arguments estúpids els que ocupeu l'espai polític del progressisme.

El règim leninista fou infinitament més criminal que el feixista, parlo de Mussolini,
i no va aconseguir cap dels objectius que "justificaven" el que tu anomenes "barbaritats", però que no eren simples barbaritats, sinó fets molt més greus que tenen un nom:genocidi i crims contra la humanitat.

Els nazis, feien "barbaritats" amb els jueus, o alguna cosa més???

Estic pensant en els drets humans dels milions de persones que l'esquerra ha assassinat en nom dels seus paradissos de pà amb oli per idiotes descerebrats, i m'agradaria que algú em digués QUE PASSA AMB AQUESTES V�CTIMES...

NO IMPORTEN???

HI HA VICTIMES DE PRIMERA (ROGER) I VICTIMES DE SEGONA (THEO VAN GOGH)???

La veritat és que sou absolutament incapaços de raonar sense insultar, sense imputar a qui us contradiu intencions "feixistes", sense tractar de difamar el raonador quan no teniu arguments contra el raonament. Amb això queda demostrat que sou uns totalitaris, que no heu après de la història i que tornarieu a fer un altre cop el que ja heu fet.

Durant un temps he pensat que individus que es creuen tan intel·ligents davant dels feixistes, als quals consideren poc menys que unes bèsties, tindrien alguna cosa a dir sobre cites com la de Zinoviev.

Fins ara, sols he escoltat excuses patètiques molt semblants a les que utilitza Bush quan intenta justificar les seves malifetes.

Salut.
Re: ¿És el marxisme una doctrina més criminal encara que el nazisme?
31 des 2004
nen, se't veu el plumero d'una hora lluny, no cal que et justifiquis
Re: ¿És el marxisme una doctrina més criminal encara que el nazisme?
31 des 2004
ADECAF = neonazi que se n'amaga
Re: ¿És el marxisme una doctrina més criminal encara que el nazisme?
31 des 2004
Encara estic esperant una explicació RACIONAL de la cita de Zinoviev. Si qui fa la cita és nazi per fer-la i els qui diuen això són els representants del progressisme, aleshores s'explica l'aparició del feixisme.

¿Es tot el que podeu dir? ¿Només que qui us contradiu és feixista i "un nazi que s'amaga"?

Amb gent com vosaltres, disposada a matar milions de persones per la puta cara i sense cap argument, sembla que no hi havia altra solució que la resposta violenta.

Es el que van fer els feixistes.

A poc a poc, tot va sortint, genocides de merda.
No es una doctrina, ni un sujeto, es un cuerpo teórico.
01 gen 2005
Por lo tanto sometible a crítica, parte a parte y en conjunto, y no un conjunto de dogmas.por otra parte, confundirlo con un sujeto es erróneo. Analizarlo fundamentalistamente o intentar traducirlo a "doctrina" como las religiones, es hacer una cosa distinta a la cosa que es, en este caso, un cuerpo teórico. Las religiones "marxistas" o antimarxistas, ciertamente no tienen especial interés de abordarlo así, como la cosa que es, pero a nosotros si nos interesa abordarlo como la cosa que es es, un cuerpo teórico, especialmente nos interesa saber qué fuerzas históricas no han sido abordadas o entendidas por la crítica de Marx al modo de producción capitalista, cuánto de parcial ha tenido ese estudio crítico, para evaluar cuánto de obsoleto y cuánto de vigente tiene ese cuerpo teórico en la actualidad.

La explicación religiosa, sacralizadora en negativo pero sacralizadora y parcializadora del marxismo, eliminándole como cuerpo teórico para destruirlo haciendolo parecer "doctrina", induce a error no solo a los marxistas sino a cualquier historiador que se acerque a ese cuerpo teórico, confundir al marxismo como cuerpo teórico con la historia del estado bolchebique al equipararlo a un supuesto sujeto llamado el "marxismo" es un encuadre equivocado, que nuevamente retarda al impedir hacer la crítica a la cosa que es ese cuerpo teórico en todo y parte a parte. Y confundir el movimiento de las fuerzas históricas con un cuerpo teórico de análisis de las fuerzas históricas también es equivocado, porque el sujeto histórico real, que no es un cuerpo teórico sino los hombres y mujeres de ese tiempo y sus creaciones y destrucciones, pero esto, al hacerle la reducción sacralizadora se pierde de vista, siendo no obstante el mundo real de aquel proceso histórico.

Baste recordar que de entre quienes hicieron la revolución rusa ni el 1% había leido a Marx, influyó en su impulso histórico el hambre, el frio, el cansancio secular que la población tenía del zarismo, la servidumbre a la guerra, la sensación de que había desarrollar las fuerzas productivas en el pueblo ruso, y la posterior lucha de poderes dentro y fuera de Rusia, y luego, en alguna medida las interpretaciones del cuerpo teórico producido 50 años antes en Europa por los grandes debates de Marx y Engels y el movimiento obrero oesteeuropeo. Pensar lo contrario es equivocarse, Marx no compuso una doctrina, como si hizo el fascismo, sino que participó como sintetizador en la elaboración social de un cuerpo teórico de análisis de la Historia humana. Otra cosa es el grado de obsolescencia que tenga en la actualidad.

En fin, es un debate interesante, a pesar del nuevo intento de sacralización inversa del marxismo, que como todos sabemos fue uno de los ejes ideológicos y doctrinales del nazismo, junto al racismo, el imperialismo, que terminó, como todos sabemos, con una gran catastrofe, que volviendo a sacralizar el marxismo no se puede justificar.
Re: ¿És el marxisme una doctrina més criminal encara que el nazisme?
01 gen 2005
No cal que ens esforcem més, ADECAF ha sentenciat que els que escribim aquí o donem validesa teòrica al marxisme i les seves derivacions com l'anarquisme som uns genocides, i perque? Doncs parteix de la base que la famosa cita de Zinoviev la suscribim tots i que per tant tots som genocides, és d'un simplisme que espanta!! No et dones compte de la tonteria implicita que comporta? abans t'he intentat explicar les bases d'un pensament i l'altre, l'objectiu d'uns i dels altres difereixen tant que simplement és estupid comparar-los. Tu continua amb aquest reduccionisme demagog que intenta fer passar una ideologia molt més complexe en tansols una cita i l'exabrupte de qualsevol il·luminat com Zinoviev, és tan irrisori com explicar el cristianisme només per les paraules d'un mossèn pederasta, simplement així us va, que la vostra capacitat d'anàlisi és tan reduccionista i tan esbiaxada com fan Pio Polla i tots els neofeixistes que només els hi cal una cita, per suposat només la que els interessa amb ells, per explicar si cal l'orígen de l'univers. No cal anar més lluny amb aquesta visió tan reduida de les coses: un dia un negre em va dir que m'odiava ergo tots els negres són uns fanàtics que ens odien, un dia Zinoviev va escriure una cita salvatge i llavors tot el marxisme és salvatge, perque Zinoviev va ser l'ideoleg del marxisme? no, simplement perque a ADECAF i a quatre feixistes els interessa aquesta cita i l'explotaran per gloria de la seva demagogia. L'anàlisi històric de les coses és molt més complexe, reitero que així només enganyareu a quatre ignorants, per mi el marxisme i l'anarquisme signifiquen molt més que una cita, i com et deia abans que s'hagin fet barbaritats en el seu nom, això no em desautoritza ni l'ideologia ni els objectius tan lloables d'una societat sense classes i en plena igualtat, una cita simplement desautoritza al qui l'ha fet. Pots arribar a entendre això?

PD: per cert, no crec que calgui posar-se prepotent i a insultar com un energumen simplement quan et porten la contrària, això només demostra el que ets: un feixista demagog.

Fora feixistes d'indymedia
Re: ¿És el marxisme una doctrina més criminal encara que el nazisme?
01 gen 2005
"Amb gent com vosaltres, disposada a matar milions de persones per la puta cara i sense cap argument, sembla que no hi havia altra solució que la resposta violenta.

Es el que van fer els feixistes.

A poc a poc, tot va sortint..."



ADECAF = neonazi que ja no se n'amaga
Re: ¿És el marxisme una doctrina més criminal encara que el nazisme?
01 gen 2005
però pq gasteu teclat per a contestar al que clarament és una provocació??? aqst personatge es dedica a titllar d'assassins a tot aquell que es bellugui a l'esquerra (anarquistes, marxistes, indepes...) i no t'estranyi q també sigui el que va dient que les txarcuteres son assassines... com era allò? ah, si! silenci al troll!
Re: ¿És el marxisme una doctrina més criminal encara que el nazisme?
01 gen 2005
Que jo em baso sols en una cita???

Però és que no llegiu res, a part dels pamflets de grups com Maulets, Endavant, CNT i altres glòries intel·lectuals?

No, no em baso en una cita.

Em baso en desenes de cites. No sols això, em baso en una evidència elemental, enorme però que no veieu.

Em baso en què la cita es va complir.

Y, per saber com es va complir, llegiu:

EL LIBRO NEGRO DEL COMUNISMO

On es comptabilitzen les víctimes (100 milions) i es descriuen de forma sistemàtica les connexions entre la ideologia marxista-leninista, que es un cos teòric però també una INSTITUCIÓ, i les pràctiques polítiqwues de crim en massa, crim contra la humanitat, un factum brutum irreductible que emana de les postures DOCTRINALS del marxisme.

La qual cosa impedeix de considerar el genocidi marxista com un accident que es pugui explicar a partir de circumstàncies subjetives (Stalin dolent) o objectives (guerra contrarevolucionària). Allà on el marxisme ha dominat i ha imposat els seus criteris, allà hi ha hagut crims SENSE EXCEPCIÓ. Y la majoria de les vegades, CRIMS EN MASSA.

Això hauria de fer pensar qualsevol persona amb una mica d'intel·ligència i sensibilitat moral, però vosaltres sols sabeu reaccionar acusant de nazi qui us recorda que porteu el cul cagat.

Es cert que jo insulto, però és inevitable que això succeeixi quan he plantejat fòrums lliures d'insults, els he demanat expressament, i la primera intervenció ha estat ja per insultar-me, perquè, quan no hi ha arguments contra el raonament, aleshores cal intentar difamar el raonador.

Voleu un debat lliure d'insults, declarem aquesta zona internetiana "zona lliure d'insults". Jo estic disposat. Veurem quan triga un dels vostres amics amb porro, espardenyes i mocador palestí a acusar-me d'assassí, nazi, carceller torturador, fill de puta o qualsevol altra flor conceptual.

Vosaltres insulteu primer i a boca de canó. No
espereu, doncs, que us tornin petons, perquè jo em rento, però no sóc cristià i em nego a ensenyar l'altra galta a un proetarra.

Salut i bon any a tothom qui DE VERITAT vulgui dedicar la seva vida a destruir l'actual sistema corrupte i a implantar una societat basada en el RESPECTE ALS DRETS HUMANS.
Re: ¿És el marxisme una doctrina més criminal encara que el nazisme?
02 gen 2005
El enemigo está siendo arrasado en todos los frentes. El avance de ENSPO es ya imparable. Veo el amanecer de una nueva izquierda revolucionaria sobre el cadáver putrefacto del marxismo y del anarquismo.
sobre ADECAF
18 oct 2005
Veure l'informe-anàlisi sobre ADECAF:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/207020/index.php
Re: ¿És el marxisme una doctrina més criminal encara que el nazisme?
28 nov 2005
Y yo veo tu cadáver putrefacto bajo mi bota con punta de acero capullo. L'anarquia és el millor que hi ha. Visca ella!!!
Sindicato Sindicat