Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : especulació i okupació
De Can Barba no marxem, us hi esperem!
29 des 2004
Davant les intencions que ha mostrat obertament lâAjuntament de Sabadell de âsolucionarâ? la qüestió del Can Barba abans de final dâany, des de lâassemblea del CSA Can Barba fem una crida a la mobilització de les sabadellenques i sabadellencs per salvar el Centre Social Alliberat âCan Barbaâ?.
Comunicat de lâAssemblea del CSA âCan Barbaâ?

Davant les intencions que ha mostrat obertament lâAjuntament de Sabadell de âsolucionarâ? la qüestió del Can Barba abans de final dâany, des de lâassemblea del CSA Can Barba fem una crida a la mobilització de les sabadellenques i sabadellencs per salvar el Centre Social Alliberat âCan Barbaâ?.

Després que lâúltima reunió per buscar solucions a la qüestió lâAjuntamet ens negués totes les peticions i propostes que vam fer (buscar una sortida a través dâuna mediació, que no es desallotgés mentre es negociava,), que posteriorment afirmessin públicament que ja duien massa temps negociant, i davant les diverses informacions que cada cop donen més viabilitat a la possibilitat que sâintenti desallotjar âCan Barbaâ? a través de la violència abans de final dâany; hem decidit engegar les mesures de defensa del CSA âCan Barbaâ?. La nostra voluntat és la de continuar avançant en una solució consensuada a través del diàleg i en base a les condicions que sempre hem plantejat (espais socials autogestionats per Sabadell i un projecte social a Can Barba) però sembla que lâAjuntament sâha cansat dâhaver dâacceptar que les seves polítiques socials són nefastes i que solucionar-les els seria massa difícil i han decidit, una vegada més, fer callar per la força a aquelles persones que diuen les coses pel seu nom. En aquest sentit, aquesta darrera setmana ens han arribat informacions de diverses fonts que apunten que sâestà preparant un desallotjament imminentment.

Per tot això, des dâavui mateix, les més dâun centenar de persones que treballen habitualment en aquest espai estem preparades per defensar-lo. En quant a actes públics hem convocat pels matins de dimecres, dijous i divendres, a partir de 2/4 de 8 del matí, concentració i xocolatada davant de Can Barba i diverses accions i activitats de denúncia. En el cas que sâintentés desallotjar lâespai hem previst també mobilitzacions de resposta durant totes les festes. De moment, podem avançar que si sâintentés desallotjar convoquem concentració i manifestació, el mateix dia, a les 11 del matí i a les 7 de la tarda, respectivament, a la plaça Vallès.

Aquest projecte va molt més enllà de qualsevol espai físic però volem deixar clar que malgrat creiem en les vies del diàleg i de la participació social per a construïr un nou model de ciutat i de societat no ens deixarem tòrcer per les formes autoritàries i dictatorials del nostre Ajuntament i per la seva més que qüestionada âlegitimatâ? per exercir la violència a tort i a dret.

DE CAN BARBA NO MARXEM, US HI ESPEREM!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: De Can Barba no marxem, us hi esperem!
29 des 2004
Endavant amb els espais alliberats a SBD,Cap desallotjament sense resistència.

Esperem a tothom a les movilitzacions.
Okupar és resistir,
Resistir és vèncer!!!
Maquis és Canbarba,
Canbarba és resistència!!!
A Sabadell la lluita continua. Salute*
Re: De Can Barba no marxem, us hi esperem!
29 des 2004
Una abraçada solidària des del Prat de Llobregat, defensem els nostres centres socials, que desallotgin l'especulació. Resistència ara i sempre.
Sindicat