Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
29 des 2004
En varias ocasiones he visto que había gente que te preguntaba y tu no respondías, como mucho contestabas con insultos tipo "eres un terrorista". ¿Mostrarás esta vez que sabes lo que quieres y eres capaz de dialogar y debatir?
Si viniese gente y te robase tus tierras (¿de quien eran las tierras de Israel antes de la Segunda Guerra Mundial?), te impidiese ir a cultivar tus campos y recoger las cosechas, destruyese tus casas, etc ¿qué harías?

¿Por qué, según tú, los palestinos odian a los judios? ¿No será porque les han sumido en la pobreza y han matado a mucha de su gente?

Si, por tener un vecino terrorista, te destruyesen la casa ¿estarías de acuerdo?

¿Cuál es la causa del terrorismo? ¿El odio engendra odio?

¿Por qué se criminaliza en Israel a los movimientos pacifistas que intentan la conciliación de ambos pueblos?

¿Crees que USA no está por conseguir la paz entre israelis y palestinos porque Israel es un excelente cliente de armamento de su industria?

Si en vez de dedicar el dinero de Israel a armamento se hubiese dedicado a que israelitas y palestinos viviesen mejor (regadios, escuelas, hospitales, etc) ¿tu país estaría mejor?

¿Cuántos muertos israelitas y cuántos muertos palestinos hay en esta guerra?

¿Los palestinos sienten terror frente a Israel? Si es así ¿Os podrían llamar terroristas?¿Qué es terrorismo de estado?

Espero que no sean insultos con lo que contestas pues demostrarías que el sionismo es sólo fanatismo y no sabe razonar con quien cuestiona su forma de funcionar. Si realmente amas Israel, busca que acabe la guerra.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
29 des 2004
Olvide numerar las preguntas. Son 8. Por favor, respondelas numerando. Gracias.
Re: A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
29 des 2004
poca feina he?, tia.
Re: A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
29 des 2004
1.- Jo no he robat res a ningú. El Pla de partició de la colonia anglesa de palestina entre les dos comunitats està avlada per la ONU. Les 5 guerres d'extermini llançades pel món musulmà contra israel i els jueus ( perdudes totes ) tenien com a motiu impedir la legalitat vigent , mai crear un Estat Palestí , com deia la ressolució de partició.

2.- Jo no he dit mai que els palestins odiin els jueus , més que res perquè els palestins no es diferencien com a poble d'un egipci , un jordà , un sirià, un libanès ... Sçón àrabs , parlen la mateixa llengua etc-. Pregunta't tu perquè els àrabs segueixen sense donar el stats de ciutadà en els seus paísos a aquelles persones que pertanyen al poble jueu.

3.- Qui presta la casa per al terror i ho consenteix ha d'assumir-ne les conseqüencies.

4.- La causa del terrorisme son persones com tu que encara no han entès que amb violència no es pot enfonsar un Estat. Solament en la testa dels iluminats es pot pensar aquesta cosa.

5.- Els moviements pacifiestes a israel no es criminalitzen, tenen llibertat de moviment com en qualsevol democràcia. Israel és un estat que està en guerra encara ( la lliga àrab li té encara declarada la guerra ) i que malgrat tot permet moviments contraris al propi Estat d'Israelo dins les seves fronteres. Una proba és la quantitat de "passavolants" que cada any van a fer el passarell foranis i a tirar pedres i a fer d'escut dels terroristes islàmics.

6.- Poc coneixes d'on ve l'armament d'israel si penses això. Senziallament no cal cap més comentari.

7.- A Israel malgrat la despesa miliatar es viu bé , és un apís desenvolupat que està al capdavant de la recerca, etc. pregunta que en fan els palestins dels diners que els arriben d'Occident i d'Israel. Recorda que seguons els acords d'Oslo tot el desplegament de la ANP va ser pagat ( policia i armament inclos ) per Israel. Pregunta perquè encara viuen en camps de refugiats ( tots camps construits per Egipte , Jordania , Líban i Siria ) i no tenen unes millors condicions de vida. ¿Que en fan dels diners que els arriben dels paísos amb petroli?

8.- Hi ha més morts palestins que israelians. Els morts dolen a tothom. Recorda però que el país que més palestins ha mort és Jordania ( uns 40.000 ) i mai ningú ha dit res. Amb això no et justifico la mort de ningú , senzillament que en una guerra sempre guanya algú. Agraciadament no és el terrorisme islàmic , sino israel i els jueus del món ja no hi fòrem. Per altra banda està en la mà de la ANP acabar amb la criminal Intifada , ¿tan poc estimen els seus nens i dones que les fan servir d'escut?

9.- ( has fet nou preguntes ) No sóc apalestí , pregunta-hoo a ells; pero si sentissin tan terror com dius , segur que la violencia que exerceixen no seria tan gran.

I com a propina.

Hauria de ser molt carallot l'Estat d'Israel d'esperar que aquells que encara firmen "que cal llançar els jueus al mar" deixaran les armes si Israel marxa dels territoris que avui ocupa. Jo solament sé negociar en una taula , si volen ja saben com fer-ho, si prefereixen el fusell no és el meu problema.
Re: A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
29 des 2004
Hola. No soc jaim pero intentaré respondre a les 9 preguntes desde un punt de vista palestiono-sionista. Allà va.

1º -Si viniese gente y me robase mis tierras me exiliaria a otro pais, crearia comunidades palestinas por todo el planeta, integrándonos allí donde fuéramos pero manteniendo nuestra identidad cultural palestina a lo largo de los años y de los siglos ...hasta que llegaria un dia que aprovechando un momento de fuerza y de coyuntura política determinada ..volveriamos en massa a Palestina y echariamos a los israelitas de sus tierras.

2 -Los Palestinos odiamos a los judios porque nos han sumido en la pobreza y nos han expulsado de nuestra tierra. Los judios por su parte nos odian
porque creen que su verdadera tierra és la nuestra y desde principios del siglo XX muchos de ellos se han esforzado muchisimo por tener un estado propio en el qual no estuvieran perseguidos y marginados. Ellos piensan que los palestinos simplemente son árabes y que no les tendria que molestar irse a Jordania, a arabia o a ejipto. También piensan que los palestinos y los árabes nunca nos hemos llevado muy bien con los judios y especialmente desde 1948 todos los paises árabes odian a los judios, cosa que es cierta todo sea dicho, y como tienen miedo de que les montemos otra guerra o que les metamos bombas suicidas en telaviv o jersusalen hacen todo lo posible por tenernos encerrados en carceles "preventivas", destruirnos casas, etc.. para tenernos constantemente atados, con miedo perenne ..para que no osemos hacer nada contra ellos.


3- Cuando los judios nos destruyen una casa por tener un vecino terrorista lo hacen para darnos la lección que NO hemos de convivir con vecinos terroristas y que los hemos de denunciar inmediatamente a la policia israelí para que los metan pronto en la cárcel. Si todos colaboráramos no haria falta que nos destruyeran las casas, la sociedad israelí viviria en paz y su ejército nos toleraria un poco mas.

-4 Me preguntas cual es la causa del terrorismo y si el odio engendra odio.
Bueno.. Las causas del terrorismo a gran escala son muchas. Históricas, sociales, económicas, psicológicas, religiosas.. etc.. y no és sencillo responderlas. Te diré también que la política interior y exterior del gobierno israelí también tiene muchas causas. Cada ciudadano judio, cada militar etc.. te responderia asimismo a su manera con sus propios argumentos.
Tambíen no obstante quiero hacer un matiz de reflexion. Y es que creo que el terrorismo tampoco se explica solamente por relaciones de causa-efecto como tu quizás pretendes. Hay otros pueblos de la tierra sometidos por sus estados y apenas practican una lucha terrorista. Hay terrorismo tibetano a gran escala en China? Todos sabemos que no. Hay terrorismo saharaui contra Rabat y Marrakesh? Tampoco. Hay terrorismo kurdo contra Turquia? Actualmente muy poco.. Por que en Palestina si en cambio? Por que el Tsahal opera de forma muy brutal contra los civiles y crea odio? Si, pero tampoco mas que otros ejércitos en otras partes del mundo (Sierra Leona, Uganda, Kósovo (hace unos años) etc..). Dudo por tanto de que el terrorismo, la represión militar, etc.. se puedan explicar a si mismos a través de una lógica de "causas-efectos".

Respecto a la segunda parte de la pregunta: "El odio engendra odio". ...Yo no estoy de acuerdo. Yo diria lo sigüiente: "La humillación (sea con odio o sin odio) genera odio". El odio puro en si mismo no genera especial violéncia; puede provocar tensiones, rabia o bien tristeza pero pocas veces quien siente odio a alguien tiene ganas de matar a ese alguien.
La violencia extrema parte de un sentimiento de haber sido violado (en el sentido mas amplio de la palabra) o bien nace porque hay intereses frios que la promueven y la alimentan. La violencia paramilitar de una multinacional contra una comunidad indigena obedece por ejemplo a intereses puramente económicos, no a ningún "odio". La violencia de un estado obedece a razones imperialistas, no al odio. La violencia sionista a mi entender obedece por una parte a intereses, por otra a un cierto resentimiento historico de humillacion contra los "antijudios" (sean quienes sean) y por otra al miedo (en plan Michael Moore) de que esos otros "nos invadan" algun dia.

5- En Israel se criminaliza a los movimientos pacifistas que intentan la reconciliación tanto como en los EEUU se criminaliza a los norteaméricanos que estan en contra de la guerra de irak. El patriotismo se vuelve enfermizo cuando todos aquellos que no aplauden la política belicista del estado pasan a ser vistos como traidores a la patria. Esto sucede en Israel, sucedió en españa, en Francia, en Italia.. etc..
Entre ciertos sectores de la sociedad palestina también está muy mal visto que ciertos dirigentes palestinos busquen la aproximación pacífica con el gobierno israelí de Ariel Sharon.


6. -EEUU quiere dar una buena imagen de si mismo en el mundo árabe pero también quiere dar una imagen de firmeza militar manteniendo a raya a los que desde hace años se mantiene a raya. Para los EEUU los palestinos somos un pueblo a los quales se les ha de mantener a raya y en cambio los israelis son un estado al cual se le ha de mimar. La política exterior de los EEUU és una política rígida y firme hasta que no haya un gran imperativo nacional muy fuerte para canviarla en algun aspecto concreto. Por lo que parece los EEUU no sienten ningun gran imperativo para dejar de mimar a Israel y dar la razón a los palestinos. Los negocios obviamente son los negocios y los que manejan dinero en los EEUU muchos de ellos siguen siendo judios. Está claro.

Los israelís están muy agradecidos a los EUA ya que piensan que si no fuera por su ayuda muy possiblemente la guerra del 67 la habrian perdido, Israel habria desaparecido otra vez como nación y muchos judios vivirian de nuevo en la diáspora, marginados y en constante peligro de ser exterminados como pueblo. És lo que piensan una gran parte de los judios.

7. -Si el dinero que se dedica a armamento se hubiera dedicado a escuelas, hospitales etc.. ¿Estariamos todos mejor? Tal vez si, pero tampoco hay ningún teorema matemático que lo asevere. Mas cooperacion, mas entendimiento, mas dialogo = Mas humanidad y mas paz y mas prosperidad ..Pero si realmente fuera así de directo y de fácil todos los Homo sapiens nos habriamos dado cuenta hace milenios y viviriamos en el jardín del Edén. Lo suelto como reflexión.

8. -Me preguntas cuantos muertos palestinos y cuantos israelis hay en esta guerra. Bueno; no se la cifra exacta pero creo que los muertos palestinos triplican a los israelies. Si los israelies perdieran la guerra y los que ocuparan el poder fuera una coalición imperial de paises árabes ..quizás el número se invertiria. Lo normal és que el bando opresor asesine mas que el oprimido -sino no seria tan opresor- aunque hay excepciones. Por ejemplo aqui en españa el bando opresor sufrió muchas mas muertes por parte de los movimientos independentistas vascos que no estos por parte del estado (aunque si torturas y otras vejaciones..).

9. -Los palestinos sienten miedo de Israel, y algunos terror. És normal que lo sientan cuando podemos ser ajusticiados en base a los motivos más inverosímiles o nos derriben la casa o levanten el gran muro, etc.. Muchos palestinos superamos este miedo con odio y decisión de luchar hasta el final contra el estado de israel. ..Y muchos de ellos se convierten -para los judios- en terroristas. Está claro.

Terrorismo de estado és el practicado por el ejército israelí y sus servicios secretos; tambien nace en parte del miedo de una parte de los judios pero todo esto ya lo he comentado antes.
Terrorismo casi de estado es también aquel que practican Hamas u otros grupos armados que tienen un cierto poder en Palestina aunque palestina en si no sea todavia oficialmente un estado.

Creo que no habian mas preguntas.
No siguem neutrals
29 des 2004
"Fins ara els filòsofs s'han dedicat a interpretar la realitat. A partir d'ara el que es tracta és de canviarla" -Karl Marx-

Tots podem argumentar, trobar raons, justificar ..El sionisme, el terrorisme, el feixisme, el nazisme, el neolliberalisme... Tot te les seves raons. És un mèrit intelectual trobarles pero alhora és una cobardia no posicionarse i no prendre cap postura que porti a un canvi de situació.
Per moltes raons que sentin els jueus per autojustificarse i per moltes altres que sentin els palestins ...La veritat és que els segons pateixen MOLT MÉS en conjunt que els primers.

Les hipòtesis del pal ^si els àrabs tinguessin poder els oprimits serien els jueus^ els hi van molt bé als jueus ja que gràcies a aquest raonament no se senten pas culpables de res i l'estatus quo d'opresió i brutalitat és manté intacte.

La nostra conducta penso no s'ha d'articular en base a hipòtesis sino en base al present que és lo únic cert. Lo demés son meres hipòtesis gens matemàtiques. I la realitat és que hi ha un poble oprimit (el Palestí), humiliat i en injusticia permanent i un altre opresor, poderós i econòmicament ric ajudat per els EEUU.

Si estàs a favor que els diners i l'imperialisme segueixin dictàn els els esdeveniments històrics; si estàs a favor de que la política passi per damunt de les persones, de les vivendes, dels drets civils i dels pobles... Sumat a Sharon. Si en canvi estàs en contra d'aquest ordre de tristesa i d'injusticies comença a ACTUAR d'alguna manera.

No siguis una esponja marina.
Re: A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
29 des 2004
Karl Marx , benvolgut Kram , era un jueu convertit al protestantisme per el seu pare als sis anys. Criat en el racionalisme de l'auto-odi i l'auto-negació va arribar a dir una cosa tan bèstia com "El que no necessita la societat és emancipar el jueu , sino emancipar-se del jueu". D'aquesta manera diu clarament que el judaisme és una superestructura ideològica del món del capitalisme i que amb la desparaició del capitalisme també desapareixe´rien. QUE EQUIVOCAT ESTAVA , lamentablement va obrir les portes a l'antisemitisme en el "socialisme científic". Unes portes que encara estan obertes`.¿SAPS QUINA ÉS LA IRONIA? . Per als nazis Marx i els comunistes segueixen sent uns bruts jueus , i per als comunistes els jueus no son més enllà que uns porcs capitalistes.

Ningú s'escapa del que és i Marx s'equivocava. Avui podem dir que fins hi tot el materialisme històric té grinyols , per no dir el materialisme dialèctic que no s'aguanta per enlloc.

Avui em sap greu veure nous nois pensant que l'islam ( O QUE US PENSEU QUE VE DARRERA DE TOT PLEGAT) es una alternativa al capitalisme o un aliat natural dels qui volen la revolució socialista mundial. Camarades , avui la URSS ja no existeix , les poques coses que queden del sistema socialista creat pels partits de base stalinista ( ja siguin comunistes o socialdemòcrates de tota mena de colors -, maoistes...) i fins hi tot els trotskistes que no son més que la truita girada de l'Stalinisme, se n'han anat a la merda. No penseu que l'islamisme us pot resoldre el problema de la revolució. Segui tant cecs com sempre i segui reptint les estupideses que al llarg de més de 2000 anys han reptit sobre els jueus diverses societats . ¿PERO , SABEU QUE? les societats es moren i els jueus segueixen existint com a poble , malgrat gent com vosaltres
Re: A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
29 des 2004
el problema amic meu es basar-ho tot en la religió. Cap estat hauria d tenir una religió i akesta hauria d ser practicada lliurement pel ciutadants a casa seva o en grup, però sense ajudes ni subbencions.

Ser jueu no vol dir res més k creure en deu segons la versió jueva, k en el fons no difereix massa d la cristiana o islamica. Cuan les creences son canviades d territori (del personal al politic, economic etc) son font d problemes, ja k una postura integrista (d kualsevol religió) acava en jo tinc rao tu no, jo fidel tu infidel.

Un jueu a catalunya no crec k tingui cap problema, més k re pq a mi me la sua en ki cregui i a la majoria d gent tb. Ara bé, un jueu (on sigui) k pel fet d ser-ho creu k ja està oprimit i k creu k té uns drets (com crear un estat per exemple) no em mereix cap mena d respecte, no per ser jueu, sino per creure k la seva caracteristica religiosa li profireix algunes raons divines per fer i desfer.

Ara et faig una pregunta: K es ser jueu?

PD: es extrany com sta avui en dia indymedia trobar una discusió tan civilitzada entre gent k pensa tant diferent, ens podem alegrar i felicitar tots plegats jeje.
Re: A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
29 des 2004
Ser jueu no és una religió , senzillament és pertanyer a un poble
Re: A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
29 des 2004
pertanyer a un poble?

Però t'hi pots convertir, jo dma podria ser jueu, ja seria part del poble? basantme en la religio altre vegada. Un fill ateu d dos jueus es tb jueu?
A aki es on volia anar a parar, es com dir k ser musulmà es pertanyer a un poble, i en canvi es pertany a una religió.

És menys israelia un ateu nascut allà k un jueu nascut aki?

Considero k barrejar les coses amb la religió no ha portat mai res d bo. al cap i a la fi les religions stan per superarse, com ja ha passat amb els deus i deeses de la pluja, la fertilitat, etc...
Els rajos ja no son llançats per zeus, sino k es poden explicar cientificament, per tant akest deu kda suprimit, un cop totom hagi superat la seva por a tot allò k desconeix i en concret a la mort (dit d'altra manera kuan es superi l'ego k vol seguir vivint un cop mort, les persones som animals, i kuan morim res en kda excepte el record, en el millor dels casos).

ups m'he desviat del tema.
Re: A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
29 des 2004
Interessant debat...puc participar...demano permís a la vostra conversa...puc?Gràcies!

Salut Revolució i qui és David i qui Goliath?
Re: A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
30 des 2004
Si tornen els bons temps no hem de discriminar a ningú! No nomes cremar esglésies, també sinagogues, mesquites, salons del reino... Vet aqui per a que serveixen les putes religions, per a enmascarar les verdaderes intencioins dels buitres de tota la vida, siguin d'on siguin, vinguin d'on vinguin.
L'unica esglesia que il.lumina es la que crema, i a la proxima hem d'intentar que hi siguin tots aquests soplapolles a dins!! Sense distincions!!
Re: A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
30 des 2004
Per què no s'ha recuperat cap indici arqueològic ni cap escrit que ens parli de l'existència i el suposat captiveri de segles del suposat poble jueu a mans dels faraons egipcis tret dels mateixos textos jueus (i els inspirats en aquests) que es van escriure posteriorment?

Són els jueus tan egipcis com els actuals egipcis?

Són els jueus els descendents d'una secta monoteísta d'egipcis (la dels seguidors d'Aton) que van haver d'exiliar-se a un racó de l'imperi (la terra promesa segons el mite) desprès de que, en morir el seu protector, el faraó Akenaton que havia fet del monoteisme la religió-política oficial i dels seus sacerdots la seva cort, el seu successor, Tutankamon retornés l'imperi al politeisme (amb el deu Amon al capdavant) i el poder de l'estat als sacerdots d'aquesta secta? (aleshores: religió=política cortesana).

Si tant jueus com palestins comparteixen els mateixos avantpassats egipcis, estem parlant de lluites fraticides?
Re: A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
30 des 2004
No havia llegit tanta rucada junta des de feia anys.

Segons la Halajá -llei del poble d'Israel-: és jueu aquella persona nascuda de mare jueva (sigui o no creient)
o aquella persona que es converteix segons la llei del poble d'Israel ( No confondre amb l'estat d'Israel) És difícil i rares les conversions ja que depenen d'un tribuna rabinic i requereixen molts anys en el cas d'acceptar-se . la raó és senzilla , el poble jueu no és prosselitista ni considera a algú millor o pitjor pel fet de ser o no ser jueu. Qualsevol persona que acompleixi els 7 preceptes de Noaj ( Noè ) en te prou per a ser una persona justa.

Esl cristians i els musulmans es basen en que el que no és de la seva religió no es just ni "se salva" , per tant prosseliten i consideren als demés com a heretjes, pagans o infidels. No es consideren un sol poble i careixen d'una llengua comuna.

El poble jueu té lleengua ( més d'una ) d'us comú i que ademés tenen uns costums i unes identitats que s'han mantigut al llarg de milenis.

En quant al passarell que parla no se que dels egipcis , els actuals egipcis son àrabs, res a veure amb els egipcis faraònics o de l'època de la invasió grega. I totes les parafarnalies que diu el babau aquest que mira massa el canal odissea , millor que es documenti més
Re: A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
30 des 2004
Davit i Goliat. Fàcil de dir . & milions de jusus envoltats per 100 milions d'àrabs que li han declarat la guerra 5 vegades i han perdut.

QUEDA CLAR QUI ES DAVID I QUI ÉS GOLIAT
Re: A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
30 des 2004
El que queda clar és que estàs molt malament del cap
Re: A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
30 des 2004
pobles semítics, germans de sang.
Re: A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
30 des 2004
Crec que he rebut una invitació subtilment d'en "Antiterrorista"... preguntes, que no te res a veure amb el tema, pero si que amb tu "Antiterrorista"...

Perquè vas escollir el teu nom "Antiterrorista"?Per favor, explicam el perquè sense insultar ni faltar al respecte (fins ara jo no he fet, i no crec que tu vulguis ser menos...)

Evidentment, el meu nom és Jonatan, al meu DNI (curiós paper, que mai deixarà de sorprendem...qui el va inventar...cuan i el millor...perquè?)apareix quelcom, nom que hem fa ser asignat i signat pels meus progenitors...(cuan es el teu Sant "Antiterrorista"?)Sant Antiterrorista...

Després, de contestar lo anterior, si no et molesta, molesties les cuales poden ser degudes, al meu entendre, a la peresa, al repudi, a la indiferència cap a un "subhumà", com diu en "Alejonatan Salta Cuadras" (un amic meu, insertat al meu cap)...si tot això que he dit no es correspon amb tu, passem a la marejada 2a pregunta:

Tu saps qui era David, i qui era Goliath?Hem pots fer un petit resum entenible pels gossos (vol dir que t'ho curris, explicatiu), dels fets, personatges, i si vols de la carrera literaria dels que escriuen la historia...

Bueno, res més, espero que haberme convidat a la tertulia no representi una càrrega de bojeria sobre el tema, i si una bona dosi de sensatesa i mayéutica (quina paraula)!

Salut Revolució i fes girar la FONA David!
Re: A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
30 des 2004
i si sou un poble k mai ha tingut estat kin dret teniu a reclamarne un per la cara?

No tenen els gitanos el mateix dret? reclamar un estat gitano k es regenti segons les seves antigues lleis?

i com ells tots akells pobles dispersats pel mon i k no tenen un estat propi (k es tradueix en un estat nomes dels i pels k son com ells, el k recorda bastant a alguna cosa dels anys 40...
volveran als oscuras golondrinas....
Re: A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
30 des 2004
David dona la casualitat que és el gran amic de Jonathan fill del rei Saul i Goliat era un gegant dels filisteus , antic poble que va deapareixer uns 500 anys abans de la destrucció del 2n. Temple a mans dels Romans que van canviar el nom d'Israel-Judea per el de Philistim ( antic poble rival dels israelites que figura en els 5 llibres de Moises i els relats dels Reis I i II entre d'altres. El mtoiu va ser un càstic , van destruir Jerusalem sencera i van vendre els jueus , lúnic poble que continuament es revoltava contra els romans. Pretenien d'aquesta menera que es perdés el nom i la mena del poble israelita. de philistim deriva l'actual nom de Palestina. Els actuals "palestins" són àrabs , no descendents dels philisteus com algú diu , perque quan els romans van canviar el nom ja no existia aquest poble.

Seguim amb la historia de david , va arribar a ser rei després de Saul i la mort de Jonathan el seu gran amic (encara avui en el poble jueu quan una amistat és més que germans es diu com David i Jonatahn )

Fill de David es Salomó que a fer el 1r temple.

He triat Antiterrorista senzillament perquè m'agrada, simplement això.

Pots llegir aquesta historia en el llibre dels Reis

En quant al passrelll ( vull vir e piu piu ) que diu que els gitanos també .. sí també ... pero que se ho currin ells. ¿O creus que els pobles europeus et regalen res sense currar-t'ho?
Re: A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
30 des 2004
Ja no faltava més que li doneu conversació al fanátic aquest d'el "antiterrorista"(deu estar encantat,el defensor d'el més terrorista de tots :l'Estat d'Israel )
Es millor pasar d'ell,quan no es pren la pastilla o el seu siquiatra está de vacances, comença a llegir la Biblia i es torna boig ¡pobret !
Re: A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
31 des 2004
els jueus són aquelles persones que són fills, com a mínim, de mare jueva. Si només ho són de pare, no "s'autoconsideren" jueus.
Re: A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
31 des 2004
seré un pasarell, pero encara no has explicat sota kin dret us apropieu d'unes terres i reclameu k voleu un estat k mai heu tingut solament per motius religiosos.

tu si k ets un pobre enganyat d la vida. Tant d bo els gitanos reclamin k tb volen anara viure al seu propi estat a israel, per tocar els collons, o ells no tenen dret a reclamar akell tros d terra? voleu guerra? guerra tindreu.
Re: A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
01 gen 2005
Així que David (israelita i jueu?), lluità contra un gegant (philisteu?),...per unes terres?o perquè van tindre que enfrontar-se?

El petit (David),va vèncer al gegant, veritat?

Va utilitzar la Fona, veritat?

No sé...com a comentari, hem sembla que David, és la actual i viva imatge del poble palestí...en lluita contra el gegant...amb les úniques armes de les fones...no?

Salut Revolució i la història està plena decontradiccions!
Re: A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
01 gen 2005
Los que están cometiendo atentados contra Israel son los terroristas palestinos, e Israel, sea David o Goliat, tiene derecho a defenderse.

Viva Israel
Fascismo no
Re: A Jaim/Antiterrorista: Preguntas que núnca respondes
01 gen 2005
Que es un atentado para ti, Elvira?Espero que para contestar mi pregunta, lo hagas de forma que todos entendamos que quiere exactamente decir atentado para ti...de acuerdo?Gracias.

Salut Revolució i esperem resposta!
Sindicato Sindicat