Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Bicicletada contra l'Especulació a Mataró
28 des 2004
(Traducción al castellano en el primer comentario)

Publiquem aquesta notícia per anunciar-vos l'espectacular BICICLETADA que es prepara a Mataró. Aquesta bicicletada ens servirà per mostrar-nos a tots plegats com prolifera l'especulació a la nostra ciutat i quines diferents formes pren. Podeu seguir el recorregut amb qualsevol vehicle sense motor que funcioni amb rodes.
Consistirà en seguir un recorregut amb diferents parades, on en cada una d'aquestes hi haurà algun representant d'alguna associació de veïns o col·lectiu que ens explicarà quines són les diferents actuacions urbanístiques que s'hi volen portar a terme. Tot i això no només parlarem i pedalarem, també hi haurà algun pica-pica.
Començarem a dos quarts de deu a la Plaça dels Ninots (Pl. Ajuntafems), amb un petit esmorzar. Aquí ens explicaran quines intencions té l'Ajuntament en el casc antic.
Anirem fins a la Llar Cabanelles on els veïns del Palau-Rocafonda ens explicaran que estan fent i que estan deixant de fer al barri.
Anirem fins al Parc i pujarem per la carretera de Cirera per poder veure com està canviant aquest Mataró tan encimentat.
Des del barri de Cirera anirem fins el Sorrall, on els veïns de Cerdanyola ens tindran preparat un vermut amanit amb garrofes dels garrofers que volen arrencar, juntament amb algun piset al costat del Sorrall.
Baixarem fins al Carrer Biada per veure per última vegada el conjunt de fàbriques que seran substituïdes per uns meravellosos pisos de 50 metres quadrats a preus que ni amb telescopi podràs veure.
Finalment, acabarem als fonaments d'una de les quatre torres que volen construir al front marítim de Mataró. Sí, sí, quatre torres d'onze pisos. Doncs, nosaltres menjarem en un dinar popular al CSOA l'Estella.

Tot aquesta històrica bicicletada es produirà el dissabte 22 de GENER.

A part de reivindicar l'ús de bicicletes a la ciutat, denunciar l'especulació urbanística, posar a la pràctica la compartició de coneixement sobre la nostra ciutat, relacionar-nos, menjar, beure i suar, pensa que ens ho passarem d'allò més bé intentant canviar una mica el nostre entorn.

Vinga, ja ho saps, difon, difon i difon, a la teva germana, a la teva mare, al veí de l'escala, als amics, a la iaia del 3r 2a, a la fornera, a en Jordi, als companys de feina, al conductor del bus, al conserge, i a qui sigui que es fa la BICICLETADA CONTRA L'ESPECULACIÓ!!!

A, i no us oblideu d'estudiar abans de venir a la bicicletada. Tenim un Observatori de l'Especulació Urbanística de Mataró que ja fa mig any que funciona. El podeu consultar sempre que vulgueu.

Vinga,

Salut i desobediència!
Mira també:
http://musaik.net/mapa
http://musaik.net

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Bicicletada contra la Especulación en Mataró
28 des 2004
Publicamos esta noticia para anunciaros la espectacular BICICLETADA que se prepara en Mataró. Esta bicicletada nos servirá para mostrarnos a todas como prolifera la especulación en nuestra ciudad y qué diferentes formas toman. Podeis seguir el recorrido con cualquier vehículo sin motor que funcione con ruedas.
Consistirá en seguir un recorrido con diferentes paradas, donde en cada una de éstas habrá algún representante de alguna asociación de vecinos o colectivos que nos explicarán cuales son las diferentes actuaciones urbanísticas que quieren llevar a cabo. Aunque sólo hablemos y hablemos, también habrá algún pica-pica.

Comenzamos a las 10 y media en la Plaça dels Ninots (Pl. Ayntadinero), con un pequeño almuerzo. Allí nos explicarán qué intenciones tiene el Ayuntamiento en el casco antiguo.

Iremos hasta la "Llar Cabanelles" donde los vecinos del Palau-Rocafonda nos explicarán qué estan haciendo y qué están dejando de hacer en el barrio.
Iremos hasta el "Parc" y subiremos por la carretera de Cirera para poder ver cómo está cambiando este Mataró de puro cemento.
Desde el barrio de Cirera iremos hasta el Sorrall, donde los vecinos de Cerdanyola nos tendrán preparado un vermut aliñado con algarrobas de los algarroberos que quieren arrancar, juntamente con algun pisito al lado del Sorrall.
Bajaremos hasta la calle Biada para ver por última vez el conjunto de fábricas que serán sustituidas por unos maravillosos pisos de 50 metros cuadrados a precios que ni con telescopio podrás ver.
Finalmente, acabaremos en los fundamentos de una de las cuatro torres que quieren construir en el frente marítimo de Mataró. Sí, sí, cuatro torres de once pisos. Entonces, haremos una comida popular en el CSOA l'Estella.

Toda esta histórica bicicletada se producirá el sábado 22 de ENERO.

A parte de reinvindicar el uso de bicicletas en la ciudad, denunciar la especulación urbanística, poner en práctica el compartir conocimientos de nuestra ciudad, relacionarnos, comer, beber y sudar, piensa que nos lo pasaremos muy bien intentando cambiar un poco nuestro entorno.

Venga, ya lo sabes, difunde, difunde y difunde, a tu hermana, a tu madre, al vecino de escalera, a los amigos, a la abuela del 3º 2ª, a la panadera, al Jordi, a los compañeros de trabajo, al conductor del bús, al conserge, y a quien sea que se hace la BICICLETADA CONTRA LA ESPECULACIÓN!!!

Ah, y no os olvideis de estudiar antes de venir a la bicicletada. Tenemos un Observatorio de la Especulación Urbanistica de Mataró que ya hace medio año que funciona. Lo podeis consultar siempre que querais:

Venga,

Salud y desobediencia!
Mira també:
http://musaik.net/mapa
http://musaik.net
Web
13 gen 2005
http://musaik.net/estella/bicicletada.html
Sindicat Terrassa