Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
duplicats
27 des 2004
s'esborren els posts duplicats
fina ara i com a mesura d'autoprotecció d'aquesta pàgina s'esborren els artícles duplicats pel fet de no respectar el bon us d'aquesta eina

quan hi ha mes d'un article d'un mateix autor i el que s'està fent es el mateix efecte que en el cas anterior, els articles s'agrupen en un de sol

quan hi ha articles de varios autors diferents amb el mateix tema tambè es pot fer, especialment si aixó forma part d'un atac a la pàgina per conseguir l'efecte del primer cas (la majoria de cops l'autor es el mateix i tan sols canvia de nick)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: duplicats
27 des 2004
com sabeu que es del mateix autor amb diferent nick?
Re: duplicats
27 des 2004
Per la Ip.
Re: duplicats
27 des 2004
es un atac (publica compulsivament), utilitza el mateix tema ...
aixó son "agrupaments" no ocultacions
Re: duplicats
27 des 2004
gracies
Re: duplicats
27 des 2004
Endavant companys/es de indymedia i gracies per la neteja, molts ens quedarem si això canvia
Re: duplicats
27 des 2004
Crec que no cal dramatitzar la situació. El debat que s´està produïnt sobre la necessitat de vetar certs missatges és enriquidor. Al final tots aquests pesats han creat un debat força interessant.
Personalmentr penso que no cal precipitar-se a l´hora de no publicar missatges pel seu contingut, de fet l´esència d´aquest espai ha estat el no fer-ho, ha no ser en casos molt puntuals. Millor serà que segueixi el debat aquí i en pròximes assamblees, i no siguem catastrofistes, Indymedia barna conserva la mateixa frescura de sempre i aquests no ho poden parar,al final el debat que han generat si s´áplica de forma constructiva haura estat beneficiós per la web.
Re: duplicats
27 des 2004
La mateixa frescura???????
es nota que no vas estar en els seus inicis
ets molt optimista
8 propostes proposta de mesures i eines per debatre
27 des 2004
Hola.

Jo aplaudiria les següents millores (algunes una mica ja estàn funcionant, altres potser només s'hi han pensat, s'hi estan treballnat o encara no s'han tret sobre la taula):

1 / Per exemple: Poder visualitzar i saber (per exemple mitjançant una sencilla marca de color blau) si un article de la columna dreta ha estat escrit tecla a tecla .. O bé si ha estat col.locat a través d'un procés "copy-paste" desde algún altre lloc.
La marca de color s'hauria de poder visualitzar sense calgués obrir l'article en questió i podria esser una semi-marca en cas de que el article tingués una part escrita de forma currada i una altre de forma copypasteada.
Això ens permetria saber d'avantmà qui és curra
físicament un escrit i qui ..simplement ho penja.
(dir nobstant que seria així sense garanties, car algú pot escriure algo seu en txt per estalviarse pasta de temps de conexió i després penjar-ho a la web. Tanmateix segurament és un procediment
minoritari. M'equivoco? )

2 / Facilitar millor que la penya que escriu definís,en el titular el tipus d'escrit que hi penja i que això també sortís reflexat a la columna dreta. Per exemple; si algú escriu una notícia ..Que posi el titular de la mateixa i entre parèntesis (N), si algú fa una reflexió ..Idem + (R), si algú fa un manifest (+M), si algú escriu un poema (P), i si algú escriu una gilipollada (G).
Estaria bé que això vagi acompanyat d'una eina que permeti al usuari seleccionar un tipus u altre d'articles. -ja funciona algo semblant pro estaria bé perfeccionar-ho.

3 / Trobo bé que es borrin els articles duplicats així com que es posin en una mena de paperera de reciclatge els articles insultadors, boicotejadors, mérament propagandístics i tots aquells altres que únicament vulguin fer mal a algú. Censurarlos no, pro si enviarlos el més ràpidament possible a la bustia de reciclatge, lloc on els usuaris que vulguin tb puguin remenar i llegir les gilipollades que estàn escrites per tal de que ningú pugui dir que censurem res.


4 /Animar als usuaris a que si estem picats per el que es diu en un article responguem sota aquell mateix article enlloc d'escriure un article nou. Això passa bastant sovint. Trobo personalment que és bastant molest (i ens comporta perdua de temps) obrir una noticia que ens sembla interessant i trobar-nos que és la resposta a no se quin coll d'article que a son torn era el comentari d'un altre.. etc.. etc.. S'ha pensat com evitar això?
Considero que això sol passar quan la persona que vol respondre te por de que se li amagui l'article i els altres ja no se sentin estimulats a continuar amb el seu debat.
Podriem crear algún apartat a la web on aquells articles que tinguessin molts comentaris afegits no desapareixessin tant ràpidament de la vista de la columna dreta com la resta dels altres?.
Aquesta solució potser no seria la ideal ja que els articles que més comentaris reben solen ser els més xorres i banals. Aniria succeint per tant
que a la columna dreta hi hauria una proporció més gran d'aquests que dels altres. En altres paraules, passaria a tenir més un caràcter de fòrum populista que no pas una agència independent de notícies i opinions rellevants.
Per esquivar això potser aquests articles és podrien colocar apart per no interferir.. No se. LLenço la proposta no obstant per tal que sigui debatuda.

5 / Informar de les assamblees d'indymedia per tal de que els que vulguin ens coneguem les cares (això seria molt positiu també) i poguem aportar coses a la penya d'ideólegs i techs q s'ho curren
per mantenir aquesta gran web actualitzada i en funcionament.
Proposo també que vinguin a les assamblees els nazis que escriuen (i altres cabrons d'altres signes)per tal de que fem les paus amb ells (si s'arrepenteixen públicament de les seves imbecilitats) o obrim un duel directe d'insults de veu perque ens poguem insultar en veu alta i ens desfoguem tots plegats per una llarga temporada. Que tal?
Hauriem de discutir si també permetem les osties (molts nazis se les mereixen es clar)
) o si hem de comportarnos pacíficament fora de la web.. O bé que cadascú façi el que li roti.

6 / Aconseguir entre tots una mica d'autodisciplina i qualitat en les coses que penjem i escribim per tal de que els altres mitjans de comunicació i la gent del mon en general ens prenguin com elements de referència importants alhora d'informarse de les coses que passen localment i globalment arreu ..Així com testimoniar opinions realment alternatives i sinceres d'una part de lahumanitat. Especialment d'aquells que no tenen veu en els mitjans al servei dels grans poders "x".

Això no vol dir autoreprimirnos si volem dir de tant en tant alguna tonteria, pero si fem un esforç en no mesclar el gra i la palla ..ajudarem a que altres ens entenguin millor i ens ajudem tots plegats a obrir nous camins entre la pols.

7 /Atrevirse a dir: "m'he equivocat", "em sap greu"..."matitzo tal cosa" ...
etc .. enlloc de pujarse al toro -com passa de vegades- i volguer mantenir veritats unitaries
absurdes per pur orgullet nacional, independencial,anarnarketal, heterosexual o com s'ho vulgui amanir cadscú.

8 / etc...
Re: duplicats
27 des 2004
marcb, molt interesant lo q contes pero es necessitarie moltisima mes gent per a fer-lo. si tu o altra persona vol vindre a les assemblees solament te q escriure a la llista barcelonaindymedia ARROBA moviments.cat
Sindicat Terrassa