Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
Okupació d'indymedia BCN
27 des 2004
Els feixistes estan guanyant la batalla.
Indymedia BCN esta okupada per feixistes.
Cal donar una resposta ja.
La gent deixara de participar, aixó ja sembla la web d'Espanya2000.
Indymedia BCN esta okupada per feixistes.
Cal donar una resposta ja.
La gent deixara de participar, aixó ja sembla la web d'Espanya2000.

This work is in the public domain

Comentaris

Tens raó
27 des 2004
Jo m'estic plantejant deixar d'utilitzar aquesta eina que en el seu dia tenia molt valor però que ara fa pena.
Indytechs o espavileu o al final només hi haurà notícies de fatxes.
salut.
Re: Okupació d'indymedia BCN
27 des 2004
ens estem ocupant d'aixo i proximament en veureu els resultats; es pot demanar paciència o fins i tot, tambè col.laboració per treballar voluntàriament al col.lectiu, la qüestió es mes complexe del que pot semblar
Re: Okupació d'indymedia BCN
27 des 2004
si no les podemos dar muerte física, al menos, muerte virtual
Re: Okupació d'indymedia BCN
27 des 2004
Ante todo mucha calma !
No dubto que es trobarà una solució per aquesta problemàtica. De totes maneres considero que el debat és interessant, i que va molt més enllà d´Indymedia, gràcies a aquests indesitjables ha nascut un debat constructiu respecte la censura a la xarxa i sobre la necessitat de mantenir un espai obert ( personalment crec que és mes interessant mantenir el mateix format , pero tot és discutible.)
Re: Okupació d'indymedia BCN
27 des 2004
Ànim als que estan darrere el projecte...treball per avui, futur per demà...

Per molt que intentin desvirtuar aquesta eina, sempre la podrem tornar a esmolar!

Ara proven (suposo), amb la transfiguració de noms...fan d'imitamones, i copien els noms d'altres, però no les idees, està clar...

Endavant "indy@", segur que trobeu una solució justa...mentrestant...resistint!

Salut REvolució i el debat de la censura, afrontat de manera madura i dialogada, és profitós!
Indymedia Barcelona gaunayarà la batalla al feixisme... I nosaltres amb ells!!
27 des 2004
ENDAVANT INDYMEDIA!!!

La bona feina sempre surt endavant, malgrat l'atac sistemàtic de grups i persones filofeixistes. ànims.

Nosaltres a kaosenlared.net també hem patit aquesta situació, i hem solucionat el tema eliminant simplement els comentaris.

No ens agrada però es la única forma de mantenir la web neta d'aquestes d'intervencions i atacs.

En definitiva una abraçada pels companys/es del Col.lectiu Editorial d'INDY BCN i per tots els usuaris7es. I recordeu que som molts i moltes els que respectem, estimem i utilitzem la vostra web com a font d'informació.

www.kaosenlared.net

LA ÚNICA LLUITA QUE ES PERD ÉS LA QUE HOM ABANDONA
Re: Okupació d'indymedia BCN
27 des 2004
Pues a mí me han eliminado una respuesta en la que ofrecia una noticia de que habían descubierto pingüinos homosexuales como muestra de que la Iglesia no tiene razón al criticar estas tendencias sexuales, ya que ese descubrimiento demuestra que la homosexualidad es algo natural y consustancial a algunos individuos de distintas especies.

¿Eso es fascismo? Fascismo es que sin venir a cuento te lo borren. Fascismo es lo que hacen los que dirigen esta web.
Re: Okupació d'indymedia BCN
27 des 2004
Veremos lo que dura la denuncia que acabo de hacer
Re: Okupació d'indymedia BCN
27 des 2004
a los dos estos, parad de decir gilipolleces. como os van a censurar esto si no pueden. Es más si censurasen, no sería más lógico censurar a los que escriben artículos democrata-fachas-sionistas?
Re: Okupació d'indymedia BCN
27 des 2004
pues ya veo como te censuran tu opinion, so campeón. Hablando de censura, haber el día en que me cogen en la COPE, y no me apagan la conexión...
Re: Indymedia BCN ha sido y es sólo nuestra herramienta
27 des 2004
No sé que es más penoso, si los fascistas o los agoreros que sólo saben hacer que quejarse de que van a dejar de utilizar esta herramienta. ¿De qué teneis miedo?. Lo que no querais leer, no lo leais. Me sorprende que os quejeis contestando y aún peor, creando una noticia para elevar el ruido. Os quejais de lo mismo que provocais. A los fascistas ni una respuesta y si alguien siente necesidad de hacerlo, que lo haga con argumentos contundentes y no con quejas infantiles. Si os fijais, muchos imbéciles de esos fachosos hacen lo mismo que vosotros, quejarse, unos de que no se les censura y otros de que se les censura. Menuda guasa tenemos. Indymedia no está okupada, eso es lo que le gustaría a esos nazis y eso es lo que teneis en la mente los pusilánimes y en cuanto al equipo de Indymedia, han demostrado en más de una ocasión, que son consecuentes con el instrumento que utilizamos y que siempre han hecho lo correcto. Si alguien tiene alguna queja, hay direcciones de correo para remitirlas y no crear más de lo mismo. Que os parece si también se cogieran las IP's de los que tanto se quejan...
Re: Okupació d'indymedia BCN
27 des 2004
jo es que flipo amb aquests anarkistes tan anarkistes dels mes anarkistes del mon mundial... la vostra ceguesa és lamentable.

Indy és de tothom, i si ho traslladessim al món "físic" seria com una mena de CSO... us imagineu una colla de fatxes a un CSO fent propaganda feixista? Doncs el mateix a Indymedia...

fora fatxes d'aquí i d'arreu

si matar fatxes no és delicte, eliminar la seva propoaganda a la xarxa tampoc no ho és

ànims a l'equip Indy BCN i endavant! Feu una tasca collonuda!
a....pero...
27 des 2004
a los okupas tambien os okupan? y eso os jode verdad?
pues aplicaros el cuento y a ver si en las calles no okupamos sitios que no son vuestros.
Si quereis vivienda la pagais, cerdos
Re: PREOcupació a indymedia BCN
27 des 2004
"jo es que flipo amb aquests anarkistes tan anarkistes dels mes anarkistes del mon mundial... la vostra ceguesa és lamentable"

...y tu miedo también es lamentable. Hay una información en esta página, que habla de pintadas nada virtuales en un barrio y lo único que a alguno se le ocurre decir, es que mañana saldrá el sol, o que se planta. Sin embargo aquí reclamas que Indymedia borre los mensajes. Lo que digo es que cuando somos nosotros los que tenemos que dar la cara, no importa si son nazis. Pero cuando son los demás, exigimos que hagan lo que tienen que hacer. El equipo de Indymedia son mayorcit@s para saber qué deben de hacer y discutir y debatir estas cuestiones sin vuestras presiones, y mucho menos creando "noticias" que no son más que quejas. Para las quejas, se utilizan otros medios como la dirección electrónica, pero no tirando basura como hacen muchos de estos babosos nazis.
Por si no te has dado cuenta aún, Indymedia no es como un CSO. En un CSO se encuentran y relacionan personas físicas y sus voluntades, por lo que ese problema que apuntas tendría una respuesta inmediata y contundente por parte de las personas del CSO y por parte de las personas que participan de dicho espacio, pero nunca un@s les dirían a l@s otr@s que tienen que hacer algo al respecto.
¿Entiendes la diferencia entre una cosa y otra?. A ver quien tiene la ceguera.
Estoy convencido de que las personas que forman parte del equipo de Indymedia, tienen desde hace tiempo, y mucho antes que nosotr@s, este debate y están buscando la mejor manera y la más coherente de afrontarlo; y las cosas requieren de su tiempo, sobretodo cuando las tiene que hacer un@ mismo, y parece que tienen que ser al momento, cuando las tienen que hacer l@s demás. Con algunas reacciones de histeria infantil, se está dando cada vez más argumentos a la sinrazón de los cerdos nazis; es con ellos con los que tenemos que enfrentarnos y no entre personas que utilizamos Indymedia como herramienta contrainformativa y no como página basura o como pañuelo de nuestras frustraciones.
Además, algunos, cuando hacéis una crítica, aunque sea descalificando, generalizáis demasiado sin querer escuchar, ¿no te parece?. Eso da un poquitín de asco.
Re: Okupació d'indymedia BCN
27 des 2004
Mucho ánimo, compañeros. La labor que se realiza aquí es tan necesaria que, aún a costa de aguantar mezquindades algunas veces, merece la pena informarse.
Feliz año para todos y todas.
Re: Okupació d'indymedia BCN
27 des 2004
L'esquerra ha assassinat 100 milions de persones en camps d'extermini, de forma sistemàtica i planificada i fent apelacions de racionalitat a una ideologia, el marxisme.

Es el major crim de la història de la humanitat.

Ser progresista és reflexionar sobre això.

Ser un fill de puta és acusar de feixista qui fa palesa la veritat i la pot demostrar.
Re: Okupació d'indymedia BCN
28 des 2004
Ets un fill de puta
ni van ser 100 milions, ni eren tan inocents
eren porcs capitalistes com tu!
socialisme o mort!
Re: Okupació d'indymedia BCN
28 des 2004
Llegeix "El libro negro del comunismo", escrits per professors universitaris francesos d'esquerres. Van ser 100 milions. Hitler es queda petit amb els 5,1 milions de jueus, no???

Sou els criminals més fastigosos i fills de puta de la història de la humanitat.
Re: Okupació d'indymedia BCN
29 des 2004
I LA INQUICISIO? I LES RELIGIONS? I EL CAPITALISME?
I ELS CERDOS COM TU?
Re: Okupació d'indymedia BCN
29 des 2004
hay que reconocer las victimas de todas las ideologias. pero la peor es el capitalismo que teniendo comida permite que muera gente de hambre cada minuto.
Re: Castellonenc
29 des 2004
Si fossis d'extrema dreta, capitalista o religiós et recordaria els crims de l'extrema dreta, el capitalisme i les religions.

Tanmateix, resulta que ets un malparit d'extrema esquerra amb patent de cors per matar tothom qui et sembli "feixista". Així, doncs, haig de recordar-te els TEUS 100 milions, fill de puta criminal.

I, per cert, el teu és el major genocidi de la història de la humanitat.

Per tant, quod erat demonstrandum, formes part dels majors fills de puta de la història de la humanitat.

Ai, ves!! I tu que et creies el més "bo" per ser antifeixista i així lligar més nenes!!!

Oi??

Doncs, no, ets el més fill de puta, i ara dígues-ho a les nenes aviam si lligues, idiota.

Slut i no t'ho prenguis malament, tu m'has insultat primer. Bon any!!!
Sindicat Terrassa