Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Nova okupació a Sabadell!
27 des 2004
Comunicat de premsa (27/12/04)

Avuí, 27 de Desembre hem allioberat la casa del número 83 del carrer Brutau. Aquest espai s'ha destinat a una vivenda habitada per varis joves.
Els expropietaris la deixaren més de 5 anys abandonada i això ha comportat la visible degradació de la casa. La primera tasca nostra, serà doncs, rehabilitar-la i adequar-la.
Creiem que l'okupació és un fet legítim degut a l'increment dels preus de l'habitatge i la inaccessibilitat per part de la majoria de persones a una vivenda digna. Com a joves i ciutadans tenim dret a denunciar l'especulació urbanística que no para de créixer a Sabadell. Aquesta, com la resta de vivendes abandonades a la ciutat (en total un 15%) estan en desús afavorint la pujada desorbitada del preu del sól i així enriquir una petita part de la població (empreses d'enderrocs, immobiliàries, entitats financieres, constructores, ...).
En aquests temps de precarietat ofegant, el treball temporal, quan n'hi ha, la mala educació, la obediència ciutadana, l'individualisme, el consumisme frenètic, les privatitzacions, el feixisme al carrer (rapat i/o uniformat), el pensament únic i la por sofocant són el pa de cada dia, emancipar-se del niu patriarcal resulta impossible sense pagar lloguers abusius o hipotecar-se la resta de la vida.
Aprofitem per convidar la premsa, els veïns i veïnes i la gent que ho desitgi a visitar la nova casa a partir de les 17:00h. Qualsevol ajuda i/o suggerència serà ben rebuda.

    Okupar és resistir, resistir és vèncer!Assemblea d'Okupes de Sabadell
Vivenda alliberada âEl Tak Majalâ?

This work is in the public domain

Comentaris

Aupa penya de Sabadell!
27 des 2004
Tota la nostra solidaritat amb les okupacions a Sbd!!
Okupa i aguanta el txaparrón !!
okuació
27 des 2004
gent de sabadell, sou els millors els terrasencs ja vindrem a fer la una visita i ja ho sabeu per qualsevol kosa aqui estem . salut i okupació
Re: Nova okupació a Sabadell!
29 des 2004
Que tot vagui de puta mare amb el Tak Majal, i de totes maneres que segueixi viu l{ esperit dels Maquis i per desgrácia crec que aviat el de Can Barba.
Re: Nova okupació a Sabadell!
29 des 2004
ànim companys/es ja sabeu on som pel que fagi falta.
saut y resistència
Colera camping CNT