Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: ecologia
Per què una central tèrmica al port de Barcelona?
25 des 2004
El projecte de central tèrmica al port de Barcelona, pretesa per Gas Natural i pendent d'aprovació per part del Ministeri corresponent, és una solució altament discutible de cara a les necessitats energètiques de Catalunya. Sobretot perquè encara no s'ha fet el mapa energètic projectat, el qual donarà la primera de les dades que ens calen: quanta energia necessitem (després vindria la qüestió més important: com és millor i més sa, segur i ecològic obtenir-la).

Però, a més a més, la seva ubicació a Barcelona pot ser molt perjudicial per a la salut de la població de la ciutat i de l'àrea metropolitana, perquè són zones ja saturades de contaminació, a causa de la gran quantitat d'indústries i de trànsit localitzats en aquesta zona. Aquí hi ha un cas clar de supeditació dels interessos de la població als d'una gran empresa.

Si creus que aquesta mesura és perillosa i problemàtica, pots ajudar Greenpeace en el seu esforç per oposar-s'hi. Pots entrar a la web següent i signar la carta que es proposa (o una altra que redactis tu mateix/xa).
Mira també:
http://act.greenpeace.org/ams/es?a=1466&s=gen

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Per què una central tèrmica al port de Barcelona?
27 des 2004
I que diu Greenpeace amb la central que volen ja començar a construir Gas Natural a la Plana del vent a Vandellós?
Lo sud de Catalunya ha de patir sempre que a Barcelona gastin més llum que la que produeixen?
NO ÉS JUST.
Sindicat Terrassa