Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Actes entorn a la diada de Mallorca
25 des 2004
A continuació teniu el seguit d'actes que hem organitzat la comissió jove de la plataforma 31 de Desembre:
enganxina.bmp
-Dilluns 27 de Desembre: "El pla territorial a Mallorca" amb membres del GOB i de les plataformes ciutadanes. 20:30 al local del GOB (c/Sanchís Guarner)Ciutat de Mallorca

-Dimarts 28 de Desembre: "Els motius del NO a la Constitució Europea" al local del PAS-PSM d'Esporles.

-Dimecres 29 de Desembre: "La situació del Català arreu dels Països Catalans" a les 20 h al Bar Es Pinzell (C/Caputxines, n 13). Ciutat de Mallorca.

-Dijous 30 de Desembre:

·Dinar de germanor de la plataforma jove al bar Es Pinzell, que serà amenitzat per l'actuació de Josep Maria Cantimplora. A les 14 hores.

·MANIFESTACIÓ "Per l'Europa dels Pobles Lliures". A les 18 h al Passeig del Born de Ciutat. Maulets i la CEPC organitzen un bloc conjunt sota el lema "El jovent deim NO a la Constitució Europea!"

·Concert de Brams. A les 20:30 a la plaça dels patins de Ciutat.

-Divendres 31 de Desembre: Festa de l'estendard (dematí)
Mira també:
http://www.maulets.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Actes entorn a la diada de Mallorca
25 des 2004
Em sembla genial la unitat d'acció que a Mallorca estan duent a terme les quatre organitzacions polítiques juvenils de l'esquerra independentista: Joves d'Esquerra Nacionalista-PSM, Maulets, JERC i CEPC.

Bona feina, i endavant!
Re: Actes entorn a la diada de Mallorca
25 des 2004
Discrepo bastant de l'ultim comentari.
Titllar d'esquerra independentista a JERC i PSM, és un error i per tant la unitat d'acció amb ells també, ja que pot portar a confusions com les que acabem de llegir, que algú identifiqui a JERC o PSM com a opció legitima d'esquerra independentista.
NO ho entenc a les Illes, de la mateixa manera que no ho entendria a València o Principat.
I Maulets que ho enten?
La CEPC, és un espai polític més ampli, però acull gent de tots els sectors.
Aixó no és bona feina! Així anem endarrera, i el que ens cal és anar (com bé diu el company) Endavant!
Re: Actes entorn a la diada de Mallorca
26 des 2004
Jo també hi discrepo, però no des del punt de vista "sabelotodo" de l'anterior, sinó per què la CEPC, que se sàpigui, no és una "organització política juvenil", sinó un sindicat d'estudiants que s'emmarca en l'esquerra independentista. Una sectorial, vaja.
Re: Actes entorn a la diada de Mallorca
26 des 2004
Em sap greu però veig que no coneixeu la realitat política dels Països Catalans, i menys de Mallorca.
A la nostra illa, l´única manera per seguir caminant és juntar-se les quatre organitzacions polítiques independentistes. Aquest fet, no sols ha demostrat que el jovent a Mallorca s´organitza i treballa pel futur dels Països Catalans, sinó també que la unitat comença per la pràctica no per la teoria.
Una aferrada a la Comissió Jove 31D.
Endavant!
Re: Actes entorn a la diada de Mallorca
26 des 2004
No crec que jo sigui un "quehosaptot", ja sé que la CEPC no és una organització de joves, sinó un sindicat d'estudiants (la major part joves!), el que volia dir, és que aquesta actitud de treballar amb JERC se li pot criticar a Maulets en tant que organització de joves que diu ser independentista i d'esquerres, no a la CEPC que diu formar part d'un espai polític més ampli (que hi puc estar d'acord o no, però ells no estan en contadicció interna).
Al Pere Simó només dir-li, que evidentment desconec la realitat de Mallorca, però aixó no exclou que pugui valorar un fet que en d'altres parts del País (que conec perfectement, i millor que ell segurament), aquesta actitud mai, mai , MAI s'ha donat en convocatòries de diada nacional, ja que es entregar a les JERC en safata de plata un status-quo que al Principat i al País Valencià se li nega, ja sigui perque no considerem les JERC una opció independentista o d'esquerres o bé per la seva lluita intrisicament institucional, lligada a la d'un partit amb una llarga trajectòria, que ara no entrarem a analitzar.
¨Són molts els racons dels PPCC on l'esquerra independentista som minoritaris, a titol d'exemple Alacant, un lloc on malgrat ser pocs, treballen conjuntament Endavant i Maulets, però mai, mai, Mai convocarien una diada nacional amb el PSPV o amb ERPV.
La unitat comença en la pràctica, i la seva pràctica és la de fer-se veure en les diades al costat d'opcions d'esquerra independetista i la resta de l'any llepar el cul a la resta de les institucions, i aixó ho puc dir des de casa meva sentat a la butaca sense conèixer la realitat de Mallorca, ja que és la política d'aquestes organitzacions arreu del País, durant tota la seva història.
Visca la Terra!
Visca els PPCC!
Re: Actes entorn a la diada de Mallorca
26 des 2004
M'agradaria dir un parell de coses al respecte de tot el que anau dient:

- PSM i PSOE no són el mateix; són dos partits totalment independents un de l'altre.

- No crec que sigui tant greu que les organitzacions de l'esquerra independentista participin de la comissió jove, ja que com es pot veure el contingut i temàtica de les xerrades són punts assumibles totalment per l'esquerra independentista, i pel que fa a les altres organtizacions allà ells amb les seves contradiccions internes.

-Pel que fa a la plataforma 31-D és un òrgan on simplement s'acorden uns mínims alhora de convocar la manifestació. Durant la manifestació sempre es veuen tres blocs totalment diferenciats: el d'ERC-JERC, PSM-JEN i el bloc jove (Maulets i la CEPC). Uns reclamen nous estatuts, d'altres reclament la independència.

Au, salut i mos veim dia 30
Re: Actes entorn a la diada de Mallorca
27 des 2004
n'estic fins als ovaris! sempre amb la mateixa cançoneta. Però és que ni tan sols coneixen el seu país. Valenta xusma tenim pel principat. Sembla que haurem de fer com diuen els gonelles i exterminar tots els principatinets petitonets emmirallats amb el seu minúscul melic endevanterocajeiero i tornar a repoblar la mallorca peninsular.
Algú considera que els mínims marcats per la plataforma 31-D suposen cap contradicció als agents de l'Esquerra Independentista (entre els quals no s'inclou evidentment a ERC)? Sembla que coneixem poc com funciona la cosa. Potser caldria sortir més enllà de l'àrea metropolitana. Apuntau-vos a un esplai o a un agrupament escolta, i que vos ensenyin quatre cosetes.
Re: Actes entorn a la diada de Mallorca
27 des 2004
Enhorabona pels actes que està fent la Comissió Jove de la Plataforma 31 de desembre.
Les accions com enviar una bandera espanyola a Madrid o la innocentada d´avui dematí a la seu del PP, a més de les xerrades, són visibles per tota la premsa i part de la societat.
Bona feina i salut!
Per la unitat popular de bon de veres!
Visca la Terra
Re: Actes entorn a la diada de Mallorca
28 des 2004
Ànims, i molt bona feina!
Sindicato Sindicat