Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Concentración antifa también en Compostela
24 des 2004
Que sepáis que el jueves 23 también hubo una concentración de denuncia por el asesinato de Roger. No dispongo de fotos ni datos, pues yo no pude estar, pero aún hoy se podía leer la pancarta en una plaza de la zona vieja.
FEIXISMO NUNCA MÃ?IS!!!
NENGUNHA AGRESIÓN SEN RESPOSTA!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentración antifa también en Compostela
24 des 2004
Y desde barna gritamos a koro kon Santiago:

FEIXISMO NUNCA MÃ?IS!!!
NENGUNHA AGRESIÓN SEN RESPOSTA!!!

Gracias kompanyer@s!!!
CONCENTRACIÓ TAMBÉ A VALÈNCIA
26 des 2004
des del País Valencià,dir-vos ke a València també realitzàrem una concentració el dia 23.A les 7 de la vesprada i davant de l'estació del Nord desenes de joves antifeixistes es concentraven en memòria de Roger.Ací era important ke se celebrara algun acte,ja ke l'assassí de Roger era del País Valencià.
La concentració transcorregué prou trankil·lament:es repartiren octavetes denunciant els fets entre els veïns i els ke anaven a agafar el tren,es féren càntics contra la policia i els nazis...fins ke a policia espanyola carregà contra 5 joves ke es disposaven a creuar el carrer,i en va detindre a 3.No hi va haver cap altre incident destacat,llevat ke la policia es va dedicar a seguir i provocar a algun grup de joves quan la concentració es va dissoldre.
La concentració volia denunciar la reorganització ke últimament està adquirint l'ultradreta al cap i casal,i alhora,recordar Roger com a mort pel feixisme,igual ke Guillem Agulló i molts altres...
Sindicato Sindicat