Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder : criminalització i repressió : mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats
EL TRIPARTIT ENCOBREIX EL FEIXISME (excepte a Gràcia?) Una crònica de la manifestació d'avui
23 des 2004
La manifestació d'avui per l'assassinat d'en Roger ha transformat el centre de Barcelona en una petita revolta urbana, davant la resposta del poder "autonòmic" al criminalitzar la lògica indignació de les cap 10.000 persones, majoritàriament joves que han respost a l'ampli i provocatiu desplegament policial que hi havia per "defensar" del mur d'edificis centrals de les institucions que teòricament representen algú.
tripartit.jpg
EL TRIPARTIT ENCOBREIX EL FEIXISME (excepte a Gracia?) Una cronica de la manirestacio d'avui
Heus aquí la resposta dels que gestionen avui poder (uns autèntics mentxevics): si un grup de feixistes agredeixen amb intenció homicida a un jove rebel, el que cal es encobrir els agressors, donar informacions falses, presentar-ho als mitjans que controlen com guerra de bandes, mentre els policies a sou d'aquests mateixos gestors polítics menteixen barroerament. Ja se sap, qualsevol que sigui radicalment crític amb el seu sistema no és més que xusma (fins i tot, si potser els pares d'aquest jove son dels que els han votat a ells).

4 mesos desprès de l’agressió, quan en Roger definitivament ha mort, intenten esmenar tímidament la gran pífia (o es el doble criteri que tenen? "matxaquem a okupes i altres escòries socials que son una critica vivent a aquest pessebre capitalista de disseny, tal com es representa a la Plaça Sant Jaume i no provoquem a 'joves problemàtics' teledirigits per dirigents mafiosos de xarxes de prostitució -ja expulsarem a les prostitutes estrangeres pel que fa a aquest problema...")

Ni un sola noticia clara als mitjans oficials en 4 mesos, en general manipulacions barroeres. Ni un sol pronunciament clar de cap polític. "Total era un okupa. S'ho devia haver buscat. I a mi mai m'agredirà un feixista quan vaig al Liceu, ja que ni soc immigrant, l’estètica que porto indica que compro la roba a les botigues de la Diagonal i a més visc al millor del móns del capitalisme possible, que es el millor sistema per qui te la butxaca plena.
(a més, què faríem sense aquests que ens netegen els carrers d'indesitjables)"

"Això si, si algú protesta ensenyem-li quina es la cara dura del poder, que per alguna cosa el controlem. El casc, l'escut i la porra del policia. Al centre de Barcelona no pot aparèixer l’escòria a dir res. Ens hem de protegir de la xusma."

Ha mort un jove per ser antifeixista, punk, per no seguir la borregueria que imposen, perquè visquem amb el cap cot davant el pessebre de precarietat i conformisme que venen com la millor solució per arribar a vell i "morir asesinado en un hospital de la Seguridad Social", desprès de passar-te la vida pensant "como llego a fin de mes, con hijos que mantener, con el carro en el garaje y solo 11 en la quiniela" que deia La Polla Records.

I també deia "ladrillos, piedras, gasolina ... resistencia antiestatal" a "La Revolucion".

I això es el que ha passat avui. La indignació i la ràbia s'ha transformat en resposta.

Ara dubten. Dubten com ha de manipular un tripartit d'"esquerres" (quina paraula més cínicament buida de contingut a vegades) un fet com aquest. Hi ha una via clara i pragmàtica que ja estan posant en practica: criminalitzar el moviment okupa, hi tenen la ma trencada. O be minimitzen els 5 o 10.000 joves manifestants d'avui (però ho ha vist molta gent, el centre de Barcelona un dia com avui estava a petar de gent, ho tenen difícil). Com presentar que la xusma juvenil, els penjats, els nous sans-culottes, hagi ocupat el pessebre del cap i casal?

L’assassinat d'en Roger es una merda. Però avui s'ha descobert de ple el cinisme hipòcrita d'un sistema que darrera les grans proclames només amaga misèries, encobreix el feixisme, i, en darrera instància, recorre al us del mateix de sempre: els gossos d'esquadra ... o els gossos uniformats de Via Laietana ... i si cal, els gossos d'España 2000.


ROGER, NI OBLIT NI PERDO, CONTRA EL FEIXISME SEMPRE!
ANTIFA.jpg
EL TRIPARTIT ENCOBREIX EL FEIXISME (excepte a Gracia?) Una cronica de la manirestacio d'avui

This work is in the public domain

Comentaris

Re: EL TRIPARTIT ENCOBREIX EL FEIXISME (excepte a Gràcia?) Una crònica de la manifestació d'avui
23 des 2004
10000??? 1500 i gràcies, el tripartit representa 1.500.000 persones així que tingueu la boqueta callada
Re: EL TRIPARTIT ENCOBREIX EL FEIXISME (excepte a Gràcia?) Una crònica de la manifestació d'avui
23 des 2004
Molt bona crónica
Re: EL TRIPARTIT ENCOBREIX EL FEIXISME (excepte a Gràcia?) Una crònica de la manifestació d'avui
23 des 2004
el tripartit calla la boca
avui estava repartint octavetes per la mani, i resulta que hi ha persones que ni saben que es un neonazi....es penòs veure com la gent ens critica sense saber ni que volem, però després ens ataca dient-nos de tot...
el tripartit no representa a 1.500.000, sino que representa als seus interessos

no més pau, contra el seu feixisme, la nostra resposta
salut i anarkia!
Re: EL TRIPARTIT ENCOBREIX EL FEIXISME (excepte a Gràcia?) Una crònica de la manifestació d'avui
23 des 2004
Això és lluita? O una reedición de les típiques punkarrades alemanyes?

D'aquí uns anys us veurem rememorant aquelles actituts, tot dient que la revolució és impossible, i que llavors ereu uns "idealistes".

Vinga anem a fer una "petita revolta", i després treiem uns calerons de La Caixa per nar a comprar el sopar.

Acusar de feixisme a qualsevol és un error històric. El feixisme és una cosa molt concreta, i banalitzar la paraule, màxime quan estic segur que cap de vosaltres tindrà pebrots d'enfrontar-se al feixisme de veritat. Sabeu on cau la llibreria Europa? Doncs perque no heu anat a destrossar-la, en lloc de fer malbé les institucions del poble?
Re: EL TRIPARTIT ENCOBREIX EL FEIXISME (excepte a Gràcia?) Una crònica de la manifestació d'avui
23 des 2004
¿Nous sans culottes? No em feu riure, si us plau.

Feu pena, desprestigieu les dures lluïtes de l'esquerra, desprestigieu la revolució i a més no combateu el feixisme de cap de les maneres. El feixisme es combat des de l'arrel, però també des d'el poder. EL que heu fer avui no té cap mena de poder, si no és per passar el rato davant del telenotícies.

Tots lamentem l'assassinat d'en Roger, i així ho vam manifestar, des de diferents postures ideològiques. Però començar a acusar el Tripartit de feixista, el pessebre de feixista, el caixer automàtic de feixista, a mi de feixista i a la mare que em va parir de feixista em sembla una estupidesa i un flac favor a la memòria del company.

Perque no treballeu per aconseguir un judici just contra l'assassí, i comenceu a fer un front seriós, popular, en contra de la ideologia feixista i nazi.

Però clar, si considereu que el mosso d'esquadra és nazi, que Maragall és nazi, que Carod és nazi, que tot poder és nazi, dificilment es podrà avançar enlloc.

Els sans-culotte tenien clar que s'havia de desallotjar del poder al poder. Eren la força de la multitut. Ho teniu clar això, nous sans-culottes?
Re: EL TRIPARTIT ENCOBREIX EL FEIXISME (excepte a Gràcia?) Una crònica de la manifestació d'avui
23 des 2004
S'ha qualificat a tota aquesta gent de feixista? Caram, quines lectures. Per la meva banda no crec haver qualificat a cap d'aquests que dieu de feixistes. No ho son (el qualificatiu de mentxevic no es sinonim de feixista, en tot cas, per la vostra informacio)

Ah, el pessebre no és feixista, es directament una horterada de disseny que no reflexa res més que una Barcelona de postal (hi ha critiques en aquesta web i d'altres).

Si un conegut intelectual fa us del concepte de "feixisme postmodern", tambe ho pot fer el company en el sentit que ho fa. O com qualifiqueu l'us i abus de la garrotada per controlar la indignacio d'una pila de joves que sabem que ara va ser eb Roger, pero que dema poden ser ells? Que és? "Nuevo talante" + "fet diferencial" = carrega dels mossos?

Com es possible que la "justicia" deixi campant a la seva l'agressor? La separacio de poders (no fem riure) implica que no es pot dir "aquesta boca es meva" en aquest cas? Es pot dir, si, pero quan la gent indignada es rebota i en tot cas per presentar-ho com una cosa dels okupes-que-tots-son-fills-de-classe-mitja-alta.

Per cert, segons vosaltres els caixers automatics de la zona deuen haver fet el seu gran dia. Previament a destroçar-los, clar. Cosa que no haguessin fet els sans-culottes, se'ls hagues mogut la corbata i despentinat la clenxa. Als llibres surten aixi.

PD: deien alguns que el feixisme es l'ultim recurs que te el capitalisme per fer front a qui intenta fer-l'ho desapareixer (una de tantes explicacions); pero que sigui l'ultim no vol dir que estigui guardat a l'armari i aquell famos ultim dia, es tregui. No. I mira que m'esforço pero a Barcelona, a Catalunya, altra cosa que capitalisme no veig.
Re: EL TRIPARTIT ENCOBREIX EL FEIXISME (excepte a Gràcia?) Una crònica de la manifestació d'avui
24 des 2004
Un independentista valencià, guarro i amb relacions amb tota la xusma de Catalunya, mata a un porretes que va d´anarquista fill d´una familia burguesa de Barcelona.
Us mateu entre vosaltres, i sou tant ineptes que voleu donar la culpa als altres.
A FER LA MA,
MATEU-VOS entre valtrus, que aixina podrem riure.
Re: EL TRIPARTIT ENCOBREIX EL FEIXISME (excepte a Gràcia?) Una crònica de la manifestació d'avui
24 des 2004
al memo de Martí

todos aquí sabemos con quién andaba Aitor

la estrategia por parte de e2000 de vincularlo a Forza LLevant y a DN (al mismo tiempo!!) es cobarde y patética

al menos podríais dar la cara, joder; ya lo hicieron con guillem y ahora vuelven a hacerlo: dejar en la estacada a sus propios perros

pero todo se paga
Tristament es l'unica resposta
24 des 2004
Potser es trist que una mani de protesta contra el feixisme (qui no vegi l'assassinat d'en Roger com un acte feixista n'es el principal encubridor) acabi amb destrosses, pero es encara mes trist la impunitat i complicitat institucional amb que es mou el feixisme. El dia que les institucions treballin pel poble i no per si mateixes, que els politics siguin coherents amb el que diuen i que la policia deixi de ser el braç armat de l'oligarquia, aquell dia actituds com les d'ahir seran plenament condemnables. Mentrestant s'ha d'entendre que es una via d'escapament per gent que esta molt cremada de rebre sempre les garrotades.
Fins quan s'haura de pagar el preu de la "transicio"? Quan es començara a criminalitzar el feixisme aixi com es criminalitzen els moviments socials?
Re: EL TRIPARTIT ENCOBREIX EL FEIXISME (excepte a Gràcia?) Una crònica de la manifestació d'avui
24 des 2004
La veritat ja que veure com els anomenats radicals que critiquen tot després seran els nous burguesos això ja sembla ja gent de Bandera Roja que criticava el sistema i ara son els qui mantenen el sistema en el PP i PSC. complicitats si entre moviments socials i organitzacions transformadores.
Re: EL TRIPARTIT ENCOBREIX EL FEIXISME (excepte a Gràcia?) Una crònica de la manifestació d'avui
24 des 2004
l'assasi del Roger fore de Boixos nois i un neonazi d'ideologia nacionalista i antiespanyolista.

Vosaltres sou fous. Us han menjat el cervell entre porros i pamflets.

Que us vagi be a la vida...
Re: EL TRIPARTIT ENCOBREIX EL FEIXISME (excepte a Gràcia?) Una crònica de la manifestació d'avui
24 des 2004
tots els que critiqueu la violencia com a eina de lluita la critique pq en el fons sabeu ke si no s´arma no ens senten i els politics no actuen, jo se ke us fot el vore com nomes 100 persone son capaces de aconseguir més armantla que el que aconseguirieu fent 100 manis pacifikes, la prova les movilitzacions contra la guerra i ja voreu com el nazi ke va matar al compny roger ara si que es pasarà una bona temporada a l´ombra.
Re: EL TRIPARTIT ENCOBREIX EL FEIXISME (excepte a Gràcia?) Una crònica de la manifestació d'avui
24 des 2004
Sembla mentida que critiqueu que la poli només sap utilitzar la força i vosaltres no feu més que el mateix? Què us diferencia? Penseu tan poc o menys que ells!!

No teniu ni idea de què és la revolució, ni com s'aconsegueix.

Seguiu tirant pedretes, cadires i vosaltres mateixos de cap si voleu (a veure si serviu per alguna cosa de profit) mentre el poble viu malament i no feu res per solucionar-ho. Com si fent això s'arreglés res. Més feina i menys pamfletaires ens cal.

Au, ànims amb la vostra revolució inventada i salut per a la gent que en sap i treballa dia a dia!
Re: EL TRIPARTIT ENCOBREIX EL FEIXISME (excepte a Gràcia?) Una crònica de la manifestació d'avui
24 des 2004
MOSSOS 1 - CROSTES 0
Re: EL TRIPARTIT ENCOBREIX EL FEIXISME (excepte a Gràcia?) Una crònica de la manifestació d'avui
24 des 2004
MOSSOS 1 - CROSTES 0
Re: EL TRIPARTIT ENCOBREIX EL FEIXISME (excepte a Gràcia?) Una crònica de la manifestació d'avui
26 des 2004
ja n'hi ha prou d'escoltisme xirucaire, no? Han matat un noi, hi ha crisi industrial, barcelona esta plena d'indigents, la precarietat s'esten, els immigrants lluiten pels papers, a les pateres moren molts cada setmana, al mon esta al reves... canseu, la veritat, canseu.
Sindicato Sindicat