Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
sexe, drogues, raves, xiques guais, xics guais...
22 des 2004
especifismo.jpg
Es trist veure com persones q diuen defensar la lliberta, l´amor, la pau, el respecte, la justícia i que fins i tot es diuen anarquistes o "d´esquerres" poden justificar l´explotació animal.

Perquè fan broma sobre aquests temes?
Perquè s´en senten orgullosxs?
Perquè intenten justificar el que és injustificable?

La crueltat, la tortura i la mort no son gens gracioses i la realitat és que els productes d´origen animal van lligats a aquestes paraules.
Respecte al tema de les plantes, la vertadera línia moral s´estableix a partir de la capacitat de patiment d´un ser. Així no és el mateix descuartitzar un porc, q menjar un insecte. Més que res pq els dos sers posseixen dos sistemes nerviosos molt diferents. El porc, com a mamífer, te un sistema nervios molt mes complex que un insecte cosa q fa q pogui experimentar més dolor, sentiment etc.. L´insecte te un sistema molt mes primitiu cosa q el fa un ser més insensible. Les plantes, com els insectes tenen sistemes nerviosos més primitius q els mamífers, per exemple. Tot i que son receptors d´estímuls mai podràn experimentar la sensibilitat del porc.

Sí, com els frugívors diuen, seria més ètic menjar només fruites del bosc però no hi ha una alternativa clara pq mai ha interessat investigar sobre formes d´alimentació alternatives (la indústria càrnica, lletera, làctia mouen massa diners, no interesa coneixer alternatives q poguesin acabar amb el negoci,pq no ens enganyem aixó és un negoci, els animals són objectes, no son sers vius amb capacitat de patiment, son maquines de fer diners.)Mentrestant la millor opció per lluitar contra aixó es començar a conscienciar-se de la importància d´una dieta lliure de productes animals i ecològica q alliberi de veritat als animals humans als no-humans i a la terra!!
La terra no s´està morint està sent assasinada i els assasins tenen noms i cognoms!! Ja n´hi ha prou!

Qui estigui interessat en el tema li recomano un molt brillant anàlisi filosòfic sobre l´especisme i l´alliberament animal:
"Liberación Animal. P. Singer Ed. Trotta"

Perquè fan broma sobre aquests temes?
Perquè s´en senten orgullosxs?
Perquè intenten justificar el que és injustificable?

ELS ANIMALS NO SÓN VOSTRES, ASSASSINS!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: sexe, drogues, raves, xiques guais, xics guais...
23 des 2004
ESTO YA LO PUSISTE ANTERIORMENTE... LO PONDRAS MUCHAS VECES MAS?... PEGA`PEGA PEGA... Q FACIL
Y Q MANERA DE REPETIR EL MISMO TEXTO Y HACERNOS PERDER EL TIEMPO
Re: sexe, drogues, raves, xiques guais, xics guais...
23 des 2004
ÔjÔ eres un troll, o una trolla
Si no te gusta NO LO LEAS, el newswire ES ABIERTO Y DE TODXS

LIBERACIÓN ANIMAL.
Re: sexe, drogues, raves, xiques guais, xics guais...
23 des 2004
por eso mismo, porque es para todxs hay que intentar no repetir noticias

no-trolls!!
Re: sexe, drogues, raves, xiques guais, xics guais...
23 des 2004
a m i em sembla bé aquesta publicació. El que no entenc és la relació amb el títol.
Re: sexe, drogues, raves, xiques guais, xics guais...
23 des 2004
Oye tío, qué pasa que hoy en día ya no eres de izquierdas por querer comerte un beef-steak, una butifarra con seques o un buen jamón serrano?

Realmente, el papanatismo izquierdil yankee (ese que vé más humanidad en una vaca que en una persona) se instala por aquí como quien no quiere la cosa.

El mundo entero se muere por comer carne, y vosotros lucháis por denegar esa posibilidad.

Yo abogo por un buen trato hacia el animal que va a ser sacrificado para el necesario consumo humano. Pero ni los animales deben ser tratados como gente, ni la gente como animales, comprendéis?

Venga, que me espera un buen chuletón de ternera gallega en la mesa....
Re: sexe, drogues, raves, xiques guais, xics guais...
23 des 2004
NO ERES DE IZQUIERDAS SI VOTAS AL PP
NO ERES DE IZQUIERDAS SI CRITICAS A LA IZQUIERDA Y NO PARTICIPAS EN NINGÚN MOVIMIENTO
NO ERES DE IZQUIERDAS SI PERMITES LA TORTURA Y EL ASESINATO

Carnívoro... TU no eres un hipócrita!!!!!!!
Re: sexe, drogues, raves, xiques guais, xics guais...
26 des 2004
La liberacion humana es un paso posterior a la liberacion animal. Si quieres ser de izquierdas no puedes ser racista, si quieres ser de izquierdas no debes comer carne ni apoyar el consumo de recursos animales.
Imaginate que tu madre es fecundada de forma artificial, y cuando tu naces te separan de ella mientras apenas eres capaz de escuchar su llanto, a partir de ese momento comenzara tu tortura.....te encerraran en lo que se puede denominar una pequeña jaula en una granja factoria, algo mas horrible que la propia carcel, y te comenzaran a cebar y a alimentar sin control para que engordas lo maximo y asi poder ser lo mas efectivo posible y producir la mayor cantidad de carne, todo esto acompañado de drogas y hormonas que luego pasaran al cuerpo de las personas cuando esos "deliciosos" chuletones sean ingeridos...SIMPLEMENTE IMAGINA QUE NACES PARA QUE ESTES EN UNA CARCEL Y EN UNOS AÑOS SEAS ASESINADO, eso no lo considero yo parte de la cadena alimenticia, eso no es mas que lucro,asesinato,tortura y nulo respeto. POR DESGRACIA EN LA MAYORIA DE LOS CASOS ES TAMBIEN IGNORANCIA. salud y veg(etari)anismo.go vegan
Sindicat Terrassa