Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: guerra
Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
22 des 2004
(¿donde se ponen las noticias especifistas?..¿en ecología?, ¿en otro mundo es posible?... yo la pongo en GUERRA, dedicáis una sección a "la mujer" pero ninguna a "los animales no-humanos"... pues vale)
Los animales existen en el mundo por sus propias razones.
No fueron hechos para el ser humano, del mismo modo que
los negros no fueron hechos para los blancos, ni la mujer para el hombre.
-Alice Walker, autora de "El Color Púrpura"-

La noticia http://barcelona.indymedia.org/newswire/update/index.php me ha animado a empezar una sesión de noticias informativas en denuncia a la MASACRE ANIMAL que viene realizando el ser humano (hombre, mujer, gay, indígena, blanco, amarillo) desde hace muchos siglos y que solo se dendrá (con su mentalidad) cuando ya no queden animales para deborar.. entonces clonarán animales humanos y os deboraréis lxs unxs a lxs otrxs.

No como UN TROLL, que boicotean toda acción de repulsa social, sino como un ANIMAL HUMANO TOLERANTE CON LA NATURALEZA voy a comenzar una campaña de sensibilización contra el ESPECIFISMO, porque parece ser que muchxs lectorxs autoconsideradxs como libertarixs, mal llamadxs ecologistas, o tolerantes con la VIDA no se enteran de que los animales no-humanos lo están pasando fatal... y claro, como ellxs no hablan catalán, castellano, inglés o esperanto pues pasa lo que pasa, nadie les entiende.



NO AL ESPECIFISMO
NO AL RACISMO
NO AL SEXISMO
NO AL AUTORITARISMO

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
22 des 2004
Vaya imagen, colega.
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
22 des 2004
saludos!
el Cristianismo ha hecho mucho daño a vuestra causa, y tenéis razón con que los ateos de hoy no son capaces de verlo.

liberación animal, liberación humana
Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
22 des 2004
Les postures extremes normalment no tenen èxit. Et suggereixo que expliquis una miqueta quina és la teva protesta, sinó no hi ha comunicació i la gent no t'entendrà.
Menjar carn no és dolent, ni peix, ni ous, ni enciam...el que és dolent és un consum excessiu d'aquests aliments, fet que comporta una major demanda i per tant, un canvi en el sistema de producció d'aquests aliments. Així, passem d'una granja de pollastres que es crien solts i mengen tant pinso com blat de moro, herba i cucs, amb poca producció però "humana", cap a una producció en massa en megagranges, criant i engreixant animals des de ben petits, sintèticament, i en un ambient molt allunyat del natural per al propi animal.
Raonem-ho una mica.

Salut!
Re: OBRI ELS ULLS, EGOÃ?STA, NO COSTA TANT!!!
22 des 2004
LES POSTURES EXTREMES NO TÉNEN EXIT?...

I qué dimonis fas a Barcelona Indymèdia.


"RAONEM-HO UNA MICA"

Però mentres els animals estàn torturats a les fàbriques, zoos, circs i carniceries!!!!! no hi ha temps, acció!!!


"MENJAR CARN NO ÉS DOLENT, NI PEIX, NI OUS"...

Jo no parlo de salút humana, parlo d'EXPLOTACIÓ ANIMAL, quan diguis carn has de dir ANIMALS SEGRESTATS, MASSACRATS I TORTURATS!!!

ESPECIFISTA DE MERDA!!!
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
22 des 2004
No somos vegetarianxs por nosotrxs mismas, sino por todxs los animales no-humanxs del mundo.

No es una decisión individual, es una práctica colectiva, queremos un mundo libre y vivo.
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
22 des 2004
Sin insultar, majo.
Un poquito de respeto, que el otro sólo te ha dado su opinión.
Qué fácil es insultar desde el anonimato, ¿eh?
Re: abre los ojos, la CARNE no es "algo" , es el asesinato de animales
22 des 2004
<img src="http://barcelona.indymedia.org/usermedia/image/1/no-especifismo.PNG";>
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
22 des 2004
Quan els animalons es criaven en una granja i menjaven blat de moro, herba i cucs, les proteïnes no arribaven a tota la població i es passava gana i hi havia dèficits alimentaris importants inclús en sectors poblacionals que no eren -relativament parlant- pobres. La producció agroindustrial, amb tots els seus defectes -que els té, i molts- ha fet arribar l'aportació protèica a totes les capes socials. I si un dia s'arriba a la voluntat política d'alimentar d'una puta vegada als habitants dels països pobres, s'haurà de fer així.

Els pollastres no tenen gust de res -o el tenen a peix- però tothom pot menjar pollastre. Abans de la guerra, els pollastres savien a glòria, però gran part de la població moria sense tastar-lo.

Tant si t'agrada "animal humano", com si no. Les postures maximalistes no són més que una "posse" pija i, de pas, prou ridícula.
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
22 des 2004
Estic completament d´acord amb le ke es planteja akí, a on està escrit ke l´espècie humana ha de ser superior a les demés??!!
ALLIBERAMENT ANIMAL...ENDAVANT!!!
KANYA ALS TORTURADORS!!!
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
22 des 2004
A ver, animalito, si sacrificar animales para comérselos es asesinato, entonces, según tú, ¿qué es el aborto?
Si no puedo matar un inocente cordero para devorarlo, tampoco una mujer embarazada puede matar el niño que lleva dentro por su propia comodidad.
Los animalistas, ¿estáis en contra del aborto?
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
22 des 2004
L'home ha caçat per poder menjar. Una altre cosa molt diferent és la indústria càrnica.

Està molt bé menjar vegetals, de fet jo en menjo gairebé cada dia i us puc assegurar que es una dieta equilibarada, q et fa sentir genial... però, vigila amb les verdures que compres també!

Si una tribu ha de menjar, jalarà el primer animal que es creui. No hem d'oblidar que tb som animals... ;)

Estic d'acord amb lo que dius de l'abús i el maltracte als animals! Però no ens podem tancar tant en banda tampoc.

Una abraçada.

PD: A ver, al meu parer estas descontextualitzant.
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
22 des 2004
Si los bichos estan buenos en el plato, que les jodan. Viva el pollo a l'ast.
Re: si tu madre es costurera ES UNA ASESINA
22 des 2004
Yo amo el jamón. Anarquía y buenos productos porcinos.
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
22 des 2004
Pos yo oi me jalao una lubina al horno y he sucao pan en la salsa. Asesino soy!!!
Si ta mare es verdulera ES UNA ASSESINA
22 des 2004
Si senyor.

Diem prou a l'explotació vegetal també

Els enciams també són essers vius, i fins i tot els pebrots i les cols de brusel·les! Igual que els pollastres i les sargantanes.

ATUREM EL GENOCIDI VEGETAL

Ens hauríem d'alimentar només de plancton filtrat per les nostres branquies

(espera... tenim branquies?)
(si, dues... no?)
(ah val)

Doncs això, a canviar de dieta colla d'assasins!
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
22 des 2004
digali a un lleo o a un ós k no poden menjar altres animals, ke s molt dolent i k han d menjar enciam i verdures variades.
Una cosa es protestar contra les granges k semblen camps d'extermini on es maltracten animals i una altra la criació responsable.
I k passa amb les plantes? k no son importants? o com k no criden, borden o gemeguen no els passa res? podries alimentarte de l'aire, aix´´i potser series plenament sostenible, no creus?
Però per desgracia la fisiologia humana encara no ha canviat lo suficient com per no haver d'alimentarse ni poder treure energia d la fotosintesi, per tant hem d seguir alimentantnos.

ki collons et penses k ets per venir aki sense proposar discusions ni re, simplement dient el k podem i el k no podem menjar? k passa amb els pobres carnissers k no es fan pas rics? ells maten els animals? ells els maltracten?

Ser vegetarià es una opció perfectament valida, imposar-ho als demés es transforma en pura demagogia, s'utilitzen arguments facilment rebatibles, deformables i transformables i sense cap mena d fonament.

Jo per la meva part seguiré menjant carn, i intentaré k no es maltractin als animals, pero fins k hem proposis quelcom millor paso molt d menjar l'aire o el vent.
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
22 des 2004
"La producció agroindustrial, amb tots els seus defectes -que els té, i molts- ha fet arribar l'aportació protèica a totes les capes socials."

Esto es una falacia descomunal. Mucho antes de la producción agroindustrial, no se conocía el hambre. Han sido la propiedad y la explotación de la tierra y los animales por el hombre, las principales causas responsables del hambre en el planeta. Una zona, como la del estado español, en la que se decía que una ardilla podía atravesarla sin tocar el suelo, tenía tal cantidad de recursos naturales, que podrían alimentar a todos los actuales habitantes. El único problema es que la alimentación, sería gratuíta y no generaría el enorme negocio que supone la producción agro-industrial.
Con respecto a lo de comer animales o no, me parece un argumento demasiado frágil justificar el vegetarianismo sin considerar a las plantas seres vivos también. He sido durante muchos años vegetariano y lo que me sorprende, es que hoy muchos de los que hoy se dicen vegetarianos, fumen, beban alcohol,... A finales de los setenta, principio de los ochenta, se utilizaban argumentos biologistas y de salud, principalmente que la dentadura y el aparato digestivo del ser humano era más frugívoro y/o hervívoro que carnívoro, pero también de respeto a los animales e incluso de posiciones éticas, "espirituales" y de cambio de relaciones o de respeto con el entorno. La mayoría de estos argumentos, gozan de las misma fragilidad que los planteamientos veganos. Igual que puede existir un/a herman@ animal, existe un herman@ vegetal o mineral. Los que acusan de especifistas a l@s otr@s, son igualmente especifistas, puesto que no hablan de seres vivos en general, sino de animales y/o no animales y reclaman el respeto de unos en detrimento de los otros, pero lo cierto, es que al final, carnivoros o no, tod@s tenemos que comer y aunque a mi no me guste la carne, ni el pescado (y no me refiero exclusívamente al sabor), entiendo que todas las constituciones biológicas de las personas, tampoco responden a las mismas necesidades alimentarias y hay algunas que necesitan la proteína de la carne para no tener déficits alimentarios y caer en anemias u otras complicaciones médicas. Supongo que la mayoría de personas estarían de acuerdo en que las grandes explotaciones de animales o de vegetales, son una enorme aberración y otra forma más de control humano y agresión contra la diversidad de la naturaleza a través del monopolio de los cultivos únicos. Algo parecido sucede con estos profetas de la defensa de la vida animal, en donde una lucha legítima, la convierten en una religión odiosa. Actúan como esos anuncios institucionales que pretenden crear conciencia a través de imágenes macabras y crueles, en la mayoría de ocasiones utilizadas con muy poquita inteligencia. Lo que no deja de ser sorprendente, es que tanto respeto por la vida de los animales, no se corresponda en la misma medida con el respeto a las personas y los únicos argumentos que se recojen de tan equivocado mensaje, es el insulto que sólo hace crear más animadversión. Creo que es un grave error de estrategia. Dicen que Hitler era vegetariano...
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
22 des 2004
El xampinyò o qualsevol altre tipus de rovelló son vegetals o animals?

si algú entès en micologia ho pugués explicar, li agrairia
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
22 des 2004
els bolets, s'arrenquen o es tallen?
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
22 des 2004
ni s'arrenquen ni es tallen

ES DEIXEN VIURE, ASSASSÃ?!!!!!
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
22 des 2004
Es trist veure com persones q diuen defensar la lliberta, l´amor, la pau, el respecte, la justícia i que fins i tot es diuen anarquistes o "d´esquerres" poden justificar l´explotació animal. Perquè fan broma sobre aquests temes? Perquè s´en senten orgullosxs? Perquè intenten justificar el que és injustificable? La crueltat, la tortura i la mort no son gens gracioses i la realitat és que els productes d´origen animal van lligats a aquestes paraules.
Respecte al tema de les plantes, la vertadera línia moral s´estableix a partir de la capacitat de patiment d´un ser. Així no és el mateix descuartitzar un porc, q menjar un insecte. Més que res pq els dos sers posseixen dos sistemes nerviosos molt diferents. El porc, com a mamífer, te un sistema nervios molt mes complex que un insecte cosa q fa q pogui experimentar més dolor, sentiment etc.. L´insecte te un sistema molt mes primitiu cosa q el fa un ser més insensible. Les plantes, com els insectes tenen sistemes nerviosos més primitius q els mamífers, per exemple. Tot i que son receptors d´estímuls mai podràn experimentar la sensibilitat del porc.
Sí, seria més ètic menjar només fruites del bosc però no hi ha una alternativa clara pq mai ha interessat investigar sobre formes d´alimentació alternatives (la indústria càrnica, lletera, làctia mouen massa diners, no interesa coneixer alternatives q poguesin acabar amb el negoci,pq no ens enganyem aixó és un negoci, els animals són objectes, no son sers vius amb capacitat de patiment, son maquines de fer diners.)Mentrestant la millor opció per lluitar contra aixó es començar a conscienciar-se de la importància d´una dieta lliure de productes animals i ecològica q alliberi de veritat als animals humans als no-humans i a la terra!!
La terra no s´està morint està sent assasinada i els assasins tenen noms i cognoms!! Ja n´hi ha prou!
Qui estigui interessat en el tema li recomano un molt brillant anàlisi filosòfic sobre l´especisme i l´alliberament animal:
Liberación Animal. P. Singer Ed. Trotta
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
22 des 2004
Es trist veure com persones q diuen defensar la lliberta, l´amor, la pau, el respecte, la justícia i que fins i tot es diuen anarquistes o "d´esquerres" poden justificar l´explotació animal. Perquè fan broma sobre aquests temes? Perquè s´en senten orgullosxs? Perquè intenten justificar el que és injustificable? La crueltat, la tortura i la mort no son gens gracioses i la realitat és que els productes d´origen animal van lligats a aquestes paraules.
Respecte al tema de les plantes, la vertadera línia moral s´estableix a partir de la capacitat de patiment d´un ser. Així no és el mateix descuartitzar un porc, q menjar un insecte. Més que res pq els dos sers posseixen dos sistemes nerviosos molt diferents. El porc, com a mamífer, te un sistema nervios molt mes complex que un insecte cosa q fa q pogui experimentar més dolor, sentiment etc.. L´insecte te un sistema molt mes primitiu cosa q el fa un ser més insensible. Les plantes, com els insectes tenen sistemes nerviosos més primitius q els mamífers, per exemple. Tot i que son receptors d´estímuls mai podràn experimentar la sensibilitat del porc.
Sí, seria més ètic menjar només fruites del bosc però no hi ha una alternativa clara pq mai ha interessat investigar sobre formes d´alimentació alternatives (la indústria càrnica, lletera, làctia mouen massa diners, no interesa coneixer alternatives q poguesin acabar amb el negoci,pq no ens enganyem aixó és un negoci, els animals són objectes, no son sers vius amb capacitat de patiment, son maquines de fer diners.)Mentrestant la millor opció per lluitar contra aixó es començar a conscienciar-se de la importància d´una dieta lliure de productes animals i ecològica q alliberi de veritat als animals humans als no-humans i a la terra!!
La terra no s´està morint està sent assasinada i els assasins tenen noms i cognoms!! Ja n´hi ha prou!
Qui estigui interessat en el tema li recomano un molt brillant anàlisi filosòfic sobre l´especisme i l´alliberament animal:
Liberación Animal. P. Singer Ed. Trotta
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
22 des 2004
Es trist veure com persones q diuen defensar la lliberta, l´amor, la pau, el respecte, la justícia i que fins i tot es diuen anarquistes o "d´esquerres" poden justificar l´explotació animal. Perquè fan broma sobre aquests temes? Perquè s´en senten orgullosxs? Perquè intenten justificar el que és injustificable? La crueltat, la tortura i la mort no son gens gracioses i la realitat és que els productes d´origen animal van lligats a aquestes paraules.
Respecte al tema de les plantes, la vertadera línia moral s´estableix a partir de la capacitat de patiment d´un ser. Així no és el mateix descuartitzar un porc, q menjar un insecte. Més que res pq els dos sers posseixen dos sistemes nerviosos molt diferents. El porc, com a mamífer, te un sistema nervios molt mes complex que un insecte cosa q fa q pogui experimentar més dolor, sentiment etc.. L´insecte te un sistema molt mes primitiu cosa q el fa un ser més insensible. Les plantes, com els insectes tenen sistemes nerviosos més primitius q els mamífers, per exemple. Tot i que son receptors d´estímuls mai podràn experimentar la sensibilitat del porc.
Sí, seria més ètic menjar només fruites del bosc però no hi ha una alternativa clara pq mai ha interessat investigar sobre formes d´alimentació alternatives (la indústria càrnica, lletera, làctia mouen massa diners, no interesa coneixer alternatives q poguesin acabar amb el negoci,pq no ens enganyem aixó és un negoci, els animals són objectes, no son sers vius amb capacitat de patiment, son maquines de fer diners.)Mentrestant la millor opció per lluitar contra aixó es començar a conscienciar-se de la importància d´una dieta lliure de productes animals i ecològica q alliberi de veritat als animals humans als no-humans i a la terra!!
La terra no s´està morint està sent assasinada i els assasins tenen noms i cognoms!! Ja n´hi ha prou!
Qui estigui interessat en el tema li recomano un molt brillant anàlisi filosòfic sobre l´especisme i l´alliberament animal:
Liberación Animal. P. Singer Ed. Trotta
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
22 des 2004
la meva pregunta era seriosa, en cap cas feia broma.
He sentit en alguna ocasió que els bolets no es poden considerar del mon vegetal ja que el fet de ser fongs, serien d'una altre espècie...d'aquí el meu dubte, no tinc clar que puguin ser animals, però vegetals segur que no ho són.
Re: Si la teva mare és boletaire ES UNA ASESINA
22 des 2004
Segons la classificació científica dels éssers vius, la vida esta dividida en "regnes" (no pas espècies... aquestes es refereixen a la branca més especialitzada de la classificació).

Inicialment els bolets es consideraven dins del regne "Plantae", però un tal Whittaker a l'any 59 els va separar. Despres a l'any 77 un tal Carl Woese va definir un total de 6 regnes:
-Eubacteria
-Archaebacteria
-Protista
-Fungi
-Plantae
-Animalia

Aquest mateix paio a l'any 90 va proposar un altre sistema on els darrers 4 regnes es convertien en un de sol "Eucarya" (Per tal de fer més palesa la diferència entre els altre dos regnes, que corresponen a cel·lules procariotes)


O sigui, que fes-ho com vulguis, però no se t'acudeixi menjar pas:

Regne: Fungi
Divisió: Basidiomycota
Classe: Homobasidiomycetae
Subclasse: Hymenomycetes
Ordre: Agaricales
Família: Amanitaceae
Gènere: Amanita
Espècie: phalloides



Això si, et recomano menjar:

Regne: Animalia
Filum: Chordata
Classe: Mammalia
Ordre: Primates
Família: Hominidae
Subfamília: Homininae
Gènere: Homo
Espècie: H. sapiens
Subespècie: H. sapiens sapiens

Diu que tenen gust a pollastre...
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
23 des 2004
Boníssim l´últim comentari. Feia temps que no em trobava una discussió com aquesta a Indymedia, ens estarem recuperant? Bé, en quant als animals, plantejar aquesta qüestió en certs indrets del món fa caure la cara de vergonya. Realment poder dir "jo no menjo animals" a segons on és, am perdó, una pijada "bestial". Entencs les raons dels animalistes, el que no treu que siguin una elaboració de ments panxacontentes. Vinga, salut i endavant.
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
23 des 2004
si, si... pero no desvíes el tema.
Los vegetales (incluídos las setas y los hongos) no tienen el sistema nervioso de los mamíferos, con lo cual no pueden sentir dolor.
Re: a xavi
23 des 2004
No és cap "pijada bestial" ser vegetarià, és una opció individual molt vàlida.
Evidentment si vivim a Groenlandia serà difícil ser vegetarià i abstenir-se de menjar peix, però vivint al mediterrani com nosaltres on hi ha un fotiment de verdures, hortalitzes, frutes, fruits secs i cereals... és una alternativa molt raonable contra la fam al món, per l'alliberament animal i per l'acció directa contra els aliments químics que es faràn a partir d'ara al nostre món.

Xavi, si no vols treballar diga-ho, però no ens diguis "pijos" a qui estem en lluites a les que tu no vols implicar-te, tio.

NI AUTORITARISME
NI SEXISME
NI RACISME
NI ESPECIFISME!!!!!!!!!!!!!
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
23 des 2004
moltes gràcies per l'aclariment...

seguiré menjant llangonissa (butiffara per algun@s) i rovellons, bon profit.
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
23 des 2004
el q deiem, q s'han acabat les classes i els nens-progres-de-casa-bona-que-van-de-guays tenen moooolt de temps lliure
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
23 des 2004
Una cosa és ser vegà, o ser vegetarià, o actuar contra la tortura i el patiment innecessari als animals.

Però una altra és voler imposar hàbits d'alimentació a la resta i una altra molt més diferent encara insultar els que mengem carn.

Amb aquesta postura i aquestes maneres us ben asseguro que no aconseguireu que més gent s'uneixi a vosaltres, més aviat al contrari.
Algunes dades
23 des 2004
El 40% de la producció mundial de gra s'empra com a pinso per a bestiar. Quan es menja carn enlloc de menjar el pinso directament, es perd aproximadament el 90% de l'energia i el 80% de la proteïna que hi havia inicialment en el gra. Per això, en línies generals, es consumeix molt més producte animal en la minoria de països d'ingressos alts que no pas a la resta. És il·lustratiu que, en els darrers anys, la transició de la Xina al capitalisme ha generat una classe rica emergent que vol menjar tanta carn com nosaltres i ha fet pujar els preus mundials de gra.
El vegetarianisme no és un invent dels països rics, sinó que on está més estès és a l'�ndia. Tant si som animalistes com si no, si volem que totes les persones del món tinguin una alimentació digna de manera sostenible caldrà reduir fortament el consum de productes animals a la minoria de països rics.
Re: ASESINAR A TU MADRE ES SER CARNICERO?
23 des 2004
JO SOC UN ASSESI PER MEJAR ANIMALS I TMB VAGETALS.
EM PODRIES DI DE QUE COLLONS MENJES TU?
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
23 des 2004
suïcidi col·lectiu ja! per evitar la destrucció de la terra!!!
Re: asadito, rico rico
23 des 2004
"Si los vegetarianos están vivos es por la proteina que les aportan los bichitos microscópicos que viven en la verdura"
Amanda Wells

Para hacer un buen asado es preciso:
- Un grupillo de gente hambrienta
- 300-400 gr. de carne (de ternera) por persona (tira, vacío o entraña recomendados). No es muy cara (3-4 € el kg.)
- una brasa potente
- Paciencia
- Ganas de disfrutar
- Vino tinto

El placer y el dolor, siempre vienen juntos. Como la vida y la muerte

Específicamente: buen provecho
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
23 des 2004
Jo com Alex estic absolutament d'acord amb molts dels arguments de vegans, vegetarians, etc, però l'actitut d'insultar i anar d'aquest pal il·luminat i sectari, anomenat assassí als que no pensen com tu em sembla feixista. I realment és l'actitut que m'he trobat en moltíssims vegans, per no dir en la gran majoria d'ells. Penseu que tots estan igual de concienciats i informats que vosaltres sobre aquests temes i us equivoqueu, penseu que la vostra lluita és prioritària i cadascú dona prioritats a coses ben diferents, resulta que el 90% de la població que menja carn per alguns vegans és població assassina, alguns encara es permeten el dubte de si la gent ho fa conscientment, però d'altres t'insulten directament sense parar-se a pensar que potser el que ens pica a alguns no ens mica més que els altres. Em sembla que abans de que la gent prengui consciència s'ha d'informar sobre que han de prendre consciència, en el món que vivim i amb ekls problemes que hi ha, no penseu que potser molta gent no té cap mena d'informació del tracte als animals que es mengen? No aneu amb la veritat absoluta i insultant als que simplement no entenen o no veuen les coses com vosaltres, perque així només aconseguireu més incomprensió i un tancament cada cop més grans en cercles reduits de superinformats. Passa com a tot, o us expliqueu amb respecte i argumentant o simplement el que es senti anomenat assassí per menjar carn us enviarà a la merda i prou. I no m'estranyarà.
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
23 des 2004
"cuando uno tiene razón, los demás son solo unos cerdos"
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
23 des 2004
jo intento no ofendre ni insultar a la gent q menja productes d´origen animal, perquè jo algun dia tmb en vaig consumir. El problema és q quan veus q cada dia milions d´animals son assasinats, torturats.. i tothom ho troba com a normal, et cremes i et sents impotent.
Tot i aixi no em sembla malament ser desconsiderats amb la gent q recolza el patiment animal de manera conscient. Una altre cosa esla gent q no disposa de informació..
També és molt fàcil dir q els vegans o la gent q lluita per l´alliberament animal(no m´agrada el terme animalista, jo no sóc un amant dels animals, només vull respecte i justícia)
es tancada i amb aquesta excusa tancar els ulls a les seves reivindicacions. No mirem cap una altra banda siusplau. La no violència pasa també per les nostres eleccions alimentàries!
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
23 des 2004
jo intento no ofendre ni insultar a la gent q menja productes d´origen animal, perquè jo algun dia tmb en vaig consumir. El problema és q quan veus q cada dia milions d´animals son assasinats, torturats.. i tothom ho troba com a normal, et cremes i et sents impotent.
Tot i aixi no em sembla malament ser desconsiderats amb la gent q recolza el patiment animal de manera conscient. Una altre cosa esla gent q no disposa de informació..
També és molt fàcil dir q els vegans o la gent q lluita per l´alliberament animal(no m´agrada el terme animalista, jo no sóc un amant dels animals, només vull respecte i justícia)
es tancada i amb aquesta excusa tancar els ulls a les seves reivindicacions. No mirem cap una altra banda siusplau. La no violència pasa també per les nostres eleccions alimentàries!
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
23 des 2004
jo intento no ofendre ni insultar a la gent q menja productes d´origen animal, perquè jo algun dia tmb en vaig consumir. El problema és q quan veus q cada dia milions d´animals son assasinats, torturats.. i tothom ho troba com a normal, et cremes i et sents impotent.
Tot i aixi no em sembla malament ser desconsiderats amb la gent q recolza el patiment animal de manera conscient. Una altre cosa esla gent q no disposa de informació..
També és molt fàcil dir q els vegans o la gent q lluita per l´alliberament animal(no m´agrada el terme animalista, jo no sóc un amant dels animals, només vull respecte i justícia)
es tancada i amb aquesta excusa tancar els ulls a les seves reivindicacions. No mirem cap una altra banda siusplau. La no violència pasa també per les nostres eleccions alimentàries!
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
23 des 2004
mentre hi hagin presos polítics i no hi hagi llibertat per les persones, el tema keda en segon terme(o tercer, o quart...)
Re: Si tu madre es carnicera ES UNA ASESINA
23 des 2004
Jo no hauria posat un text com aquest pel senzill motiu que, quan les persones ens sentim agredides, acostumem a reaccionar amb rebuig i no pas amb complicitat. Tot i així, no comparteixo la indignació de moltes de les persones que han escrit, que possiblement no haguessin reaccionat igual si aquest to s'hagués emprat en segons quin altre tema. Malgrat que sigui molt difícil (i jo no pretenc pas haver-ho aconseguit), crec que hauríem d'arribar a donar el mateix valor a la felicitat i al sofriment independentment del nivell d'intel·ligència, de si la posició és bípeda o no, i de si ens podem reproduir o no amb un ésser, exactament igual que no ens ha d'importar el color de la pell, la llengua o l'aparell reproductor masculí o femení. Malauradament, la religió judeo-cristiana-mussulmana es va inventar la idea, insòlita per a altres cultures, que les persones tenim "ànima" i només les persones, i avui dia fins i tot els anarquistes ateus més radicals acostumen a ser cristians en el fons. No em serveix el "reductio ad absurdum" dels drets de les plantes i els fongs, perquè, encara que pugui semblar una bogeria, en una època em van preocupar de veritat els drets dels vegetals, fins que vaig adonar-me'n que no tenia cap base per creure que tinguessin sentiments; no em convenç això de plantejar-se aquesta qüestió tan sols quan es tracta d'atacar (o contra-atacar) a gent vegetariana/vegana.
kuk
01 mar 2006
la meu mare es carnicera i no es una assesina

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more