Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
Els Trolls
22 des 2004
"Fora trolls d'Indymedia"
De fa temps vinc detectant que, en determinats comentaris intoxicadors, algú es dedica a fer un "copypaste" amb el lema "fora trolls d'indymedia". Pensavaque era en escrits de faxes o policia, però darrearment veig que es reprodueix en notícies interessants (sobre l'agressió de Gràcia o sobre la criminalització a Castelló). Algú em pot explicar perquè és així?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Els Trolls
22 des 2004
És així xk algun idiota que es vol carregar la pàgina ho fa....i els que mantenen la pàgina li deixen fer
Re: Els Trolls
22 des 2004
Mejor continuar la discusión aquí http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/146438 , ¿no?
Re: Els Trolls
22 des 2004
aixo es consecuencia directa del perillos fanatisme religios de la llibertat d'expressi*. els seguidors d'aquesta religi* est*n conven*uts de que qualsevol expressi* t* cabuda en qualsevol lloc. aixi no es estrany que a indymedia barcelona es pot trobar coses com el troll suposadament anti-troll aquest, textes que neguen l'holocaust, fen elogis a hitler o panflets misogyns sobre el paper de la dona nacionalsocialista.

aixi indymedia barcelona en lloc de ser un mitja de comunicaci* i debats pels moviments socials s'esta convertint en un mitja de difusi* d'ideas nazi, de debats fantasme, cada d*a menys utilitat i cada cop m*s usuaris que no pensen tornar.
Re: Els Trolls
22 des 2004
Potser és un feixsta o un policia o tan sols un nen petit que vol crear confusió, no hauriem de donar-li importància.
Re: Els Trolls
22 des 2004
Jo he esdevingut un fanatic religiós de la llibertat d'expressió!A qualsevol preu!

Un comentari, no per tombar els teus arguments, sino per curiosistat...com un "ex-indytech", crea opinió a indymedia, si ja ell mateix es considera "ex"...o ets indytech (com tu dius)i creas opinió, però acceptant que encara ets indytech, o ets "ex-indytech" i deixes d'entrar en aquesta web (jo no t'ho prohibeixo, no ho entenguis malament)...aclarat!

A aquest de FORA TROLLS!...és un subjecte ben estrany, fa a peix i a carn com diu "un", actua a tort i a dret, en noticies on realment a actuat un troll i en noticies de lo més "normal"...sembla que son tots Trolls menos ell, que sempre fa el mateix comentari..digne d'estudi...deu ser un anti-indymedia, que intenta tirar llenya al foc a favor de la censura (l'unica raó de pes que veig jo per un cas tant atípic)...

Bueno, indy-responsables (tenen la clau), aneu prenent nota...i endavant!

Salut Revolució i indymedia, sense censura, sempre indepedent media!
Re: Els Trolls
22 des 2004
no es fanatismo a la libertad de expresion.
es estar en contra de la censura,hoy se censura al nazi,pero segun quien coja las riendas de la censura mañana no se quien sera censurado.
y muchas veces se tacha de facha a gente que no lo es,muchx iluminadx hay por aki tambien y la verdad,nadie tiene la solucion de como acabar con esta mierda.Asi que mucho cuidado con eso de la censura porque esxs iluminadxs pueden acabar controlando el indymedia y eso si que es peor que que unxs pobres tontorronxs escriban aki.
salud y anarquia.
Re: Els Trolls
22 des 2004
ademas si quieres leer las cosas con una vision anarquista o comunista ya hay paginas pa eso,lo bueno que tiene indymedia es que CUALQUIERA puede dar su opinion,creo que eso es lo que la hace buena.
no a la censura.Hoy son fascistas,mañana que seran...
-nadie es el/a elegidx,nadie puede censurar es asi de sencillo-
Re: Els Trolls
22 des 2004
a veure jonatan: jo no sé perque deuría de deixar entrar en aquesta web. vaig col.laborar durant anys en el seu manteniment, fa unes setmanes em vaig marxar del col.lectiu (una decisió que van prendre més presonas) perque estava en un desacord absolut en com es tractava les problemes que está     patint actualment indymedia.

aixo no fa que deixi de preocupar-me el desenvolupament de la web i penso que tinc el mateix dret d'expressar la meva     opinió en aquest conflicte que 'indygena' o qui sigui. i penso que es legítim deixar clar que aquesta opinió es emitida per una persona que va deixar el col.lectiu pel conflicte del que s'está parlant.

a http://lists.indymedia.org/pipermail/imc-barcelona/2004-December/1202-10     explico     amb més     detall     perque he decidit deixar el col.lectiu

no permetre que agitadors *clarament* feixistes     abusin     d'indymedia per     a difondre les seves idees e impossibiliten els debats NO ES CENSURA. els feixistes tenen mitjans propis per on distribuir la seva propaganda, no fa falta que indymedia defensi la seva llibertat d'expressió.

la gran questió es 'qué es indymedia?'. es un espai on cadascu pot dir lo seu sense limitiació ninguna, o un mitja de comunicació i debat *util*?

les excessives     manies de defensar la "llibertat     d'expressió" dels feixistes i provocadors només es una altre forma de censura. protegeix a qui actua     amb mala fé, aceptant que la utilitat del mitja     cau a nivels coneguts i     que la gent deixa de visitar indymedia perque no está interesada en propaganda feixista i provocacions sense sentit.
Re: Els Trolls
22 des 2004
Llavors perque no poseu les noticies del subnormal del Vidal-Quadras a la columna central? Indymedia no deu ser un instrument per a tocar als collons de tota clase de frikis, sino una eina per organitzacions i moviments socials que lluiten per un mon mes just.
Re: Els Trolls
22 des 2004
no es defender la libertad de expresion de los fachas es defender la no censura.
Re: Els Trolls
22 des 2004
vale yo creia que era una herramienta para poner opiniones o dar noticias,aunque no pertenezcas a ninguna organizacion o ningun movimiento social...
Re: Els Trolls
22 des 2004
que vols que et digui, la paraula que repiteixen una i altre vegada com un mantra certes persones del col.lectiu de manteniment es "la llibertat d'expresi*".

ja per definici* de la paraula indymedia no pot censurar, censura es la supressi* *total* d'una expressi* exercits pels governs. pel que s* en aquest debat no es preten suprimir les expressions de nazis, ... en llocs fora d'indymedia, a m*s indymedia no es cap govern.

segueixo sense entendre en que sentit la 'no censura' beneficia a indymedia, a canvi si veig que el 'tot val' li fa molt de dany.

estic d'acord amb 'uno', si no es vol censurar al camarada aleix ser*a lo coherent destacar algunes de les seves aportacions a columna central. no es pot negar que s'ho est* currant molt, i tamb* estic segur que hi entren cada cop mes gent que comparteixen les seves opinions. es una opini* m*s de les moltes que hi han a indymedia, i no es just aquesta forma de censura que es fa amb la columna central!
Re: Els Trolls
22 des 2004
La meva opinió per a no ser repetitiu a la noticia anterior"Fem reviure Indymedia" www.barcelona.indymedia.org/newswire/display/146438/index.php Salut.
Re: Els Trolls
22 des 2004
me parece no se porque que tu ex-indytech te has salido de indytech para poder decir gilipolleces desde fuera,como lo de poner en el centro noticias absurdas,nadie a defendido eso.
y el daño que puede hace la censura a indymedia esta claro que es la propia censura claro que si eres tu o tus colegas los que llevais lo de la censura perfecto,no?.Esto huele muy mal parece que te combiene a ti mas que escriban fachas que a ellos mismos,da la imagen que quieres aprovechar los escritos fachas pa meter quien sabe tu (o la de tus colegas)censura.
No a la censura.
Fuera censuradores.
Re: Els Trolls
22 des 2004
1 cosa, per començar...no es podría fer una columna central referent a la Censura?Si és un problema tant important, però que en realitat no ho és...dic important, pel testimoni del tal "ex-indytech", ja que ell ha sortit de l'orbita de manteniment de la pàgina (segons diu ell), per aquest tema...caldria escoltar la versió de les altres persones de manteniment (clar, suposo que per conèixer i opinar, s'ha d'estar a les asemblees...no?).

Dic lo de la columna central, perquè d'aquesta manera, el debat que se suposa, important e interessant, que pot ocasionar diferències d'opinions en el "si" de l'eina "indymedia", no es fracciona, ja que es van obrint post sobre el tema, cada dos per tres i es un petit caos!

Això fem una mica de lloc a la columna dreta i de pas comencem per fer de l'apologia a la falta d'espai a una realitat...una opinió més!

Salut Revolució i vigileu, no ens fiquin el "cavall de troia" a casa!
Re: Els Trolls
22 des 2004
disculpa uno, una cosa es que tengamos que aguantar a los fachas, que ya nos estamos acostumbrando pero lo que ya no se aguanta es que encima de darles un espacio en indymedia se tache a los que estamos a favor de una censura de culpables.

No te pases porque el día que haya algún problema legal, jurídicio o policial en indymedia darás tu la cara por la libertad de expresión fascista.

P.D: un consejito uno, no te pases de listo porque no tienes ni idea de lo que hablas
Re: Els Trolls
22 des 2004
Per una banda es impossible no fer una mena de criba entre basura i documents interesants per indy i per tothom. Per altre, crec que es molt dificil establir els limits de quan es debat i quan no.

Hi han errors dels usuaris, falta de coneixement per extendre la difusio d'aquesta eina. I d'altre hi ha molta gent que va a putejar.

Es imposible la criba, o el que vulguis. La qüestió es que la eina no faci que l*s techs tinguin que donar explicacions, contestar emails de gent que s'ha sentit censurada i fer-* treballar massa.

Crec que treballar de tech a qualsevol nivel es molt dur...O sigui que bones vacances tech!!

El termno censura me parece un poco injusto.
Aquí en indymedia no hay autocensura, afortunadamente. El problema a mi entender es la autocensura que se establecen los grandes grupos económicos: prisa, godó, elmundo etc...y sus socios. En bcn es increible lo que llega al publico medio y lo que no. Aquí menos la sección deportes y famoseos llega todo, menos mal.

A los pesados del bloqueo. Ya está bien de falta de aportar cosas nuevas, como dice otr* bcn-indy hay que pensar antes de dar al "Afegeix comentari"...¿para que pierdes el tiempo diciendo cosas que no piensas, que no estás seguro o que simplemente sabes que es mentira?.

Y a los demás, buenos debates!
Re: Els Trolls
22 des 2004
és curiós que son aquesta mena de "notícies" les que provoquen més resposta per part dels usuaris...serà per l'influencia directa de la tele-escombreria.La pag. tal com està ja va força bé.
Re: Els Trolls
22 des 2004
Es alucinante la ingenuiad política de los defensores de la "libertad" en abstracto. Dejemos que los fascistas corrompan indymedia, porque yo no soy nadie para tapar la boca a un fascista... Hoy serán los nazis... y mañana quién será?... Creo que esto es una perversión del sentido del poema de Bertol Brecht.

Primero fueron a por los nazis... y como yo no era nazi no protesté. Luego fueron a por violadores... y como yo no era violador no protesté... Luego fueron a por los capitalistas... y como yo no era capitalista no protesté... Después fueron a por los torturadores, pero como yo no era torturador no protesté... luego fueron a por los inquisidores, pero como yo no era inquisidor no protesté...
El mundo al revés. Más les valdría a algunos hacérselo mirar.
Re: Els Trolls
22 des 2004
no me salí del colectivo para poder decir gilipolleces, sino para mantener mi dignidad y no hacerme cómplice de la difusión de propaganda *claramente fascista*. entiendo que otr*s pueden vivir sin principios y piensan que toda opinión es respetable, pero no comparto esta manera de ver las cosas.

ah, y muchas grácias por tachar así de fácil de censurador fascista a una persona que ha dedicado durante años gran parte de su tiempo para mantener y mejorar este sitio que te permite (y naturalmente debe permitirte) de expresar esa valoración.

hasta cierto punto comparto el miedo de que un grupúsculo se hace con el control de la herramienta para imponer su punto de vista (en mi opinión lo que está pasando ahora con 'la libertad de expresión'). para eso es importante

a) definir unos críterios claros de lo que no cabe en indymedia

b) que el proceso de moderar sea transparente para los usuarios para que puedan pedir responsabilidades en caso de censura 'de verdad'

precisamente para evitar que un reducido grupo decida que tipo de contenidos no tienen cabida en indymedia he sido siempre defensor de un modelo de moderación por parte de los usuarios (supongamos que funciona, estoy consciente de que no es ni mucho menos perfecto). pienso que la moderación sólo debe servir para 'aberaciones', defiendo un modelo abierto (cada noticia/comentario) sale directamente a la página, pero un número determinado de valoraciones negativas (con posibilidad de compensación por valoraciones pósitivas) las puede invisibilizar. probablemente sería aconsejable que se avisa al colectivo de mantenimiento de cada invisibilización, para que este pueda detectar posibles abusos.

si defender esto hace de mi un censurador fascista, pues soy un censurador fascista, que hi farem!
Re: Els Trolls
22 des 2004
Vaya paranoia habeis pillado. Relajaros un poco.
Re: Els Trolls
22 des 2004
"C" no creo que sea motivo de tranquilidad que Indymedia se esté convirtiendo en un foro fascista. Como ya dije en una ocasión eliminar o tirar a la basura mensajes fascistas no es sinónimo de censurar.
No al fascismo ni aquí, ni en ninguna parte.
Re: Els Trolls
22 des 2004
tranqilidad y paciencia:)
creo q el colectivo editorial esta abanzando y qien no pueda mas, lo mejor q puede hacer es pasarse un par d semanas sin venir a la pagina. esperemos q os guste cuando volvais. qien tenga curiosidad por lo q hacemos a medida q vayamos alcanzando acuerdos y practicandolos, os los iremos comunicando. tened paciencia q es mogollon d horas y energia lo q estamos dedicando para llegar a un consenso y a salvar la pagina d imc-bcn. yo tengo muchisimas esperanzas en conseguirlo, por favor dejad d presionar.
Re: Els Trolls
22 des 2004
¡�nimo!
Re: Els Trolls
22 des 2004
¿Censura,taper la boca a unos fachas?
Eso se llama coherencia.
Re: Els Trolls
22 des 2004
Cansáis... dejadlo estar que dais pena
Re: Els Trolls
22 des 2004
lo que da pena es tu falta de argumentos
Re: Els Trolls
22 des 2004
coherencia? una coherencia basada en un juicio subjetivo de valor, quien se presta a hacer de juez en un medio revolucionario como indymedia? eso si que seria incoherencia, jueces censuradores en la web, no la libertad de expresion como dejas entrever.

Todo mi apoyo a l@s indygenas, habeis hecho siempre un buen curro!!!
Re: Els Trolls
22 des 2004
¿Realmente soportáis ver día tras día como estos energúmenos, Vidal-Quadras y su séquito de subnormales, hacen apología de su retorcida e inculta manera de pensar?
Pues yo NO.
Re: Els Trolls
22 des 2004
Bueno, indygena ha dicho que "
Re: Els Trolls
per indygena     22 des 2004 08:57:10
tranqilidad y paciencia:)
creo q el colectivo editorial esta abanzando y qien no pueda mas, lo mejor q puede hacer es pasarse un par d semanas sin venir a la pagina. esperemos q os guste cuando volvais. qien tenga curiosidad por lo q hacemos a medida q vayamos alcanzando acuerdos y practicandolos, os los iremos comunicando. tened paciencia q es mogollon d horas y energia lo q estamos dedicando para llegar a un consenso y a salvar la pagina d imc-bcn. yo tengo muchisimas esperanzas en conseguirlo, por favor dejad d presionar.".

Pues eso, calma, y a ver que hacen l@s voluntari@s con este tema.
Re: Els Trolls
22 des 2004
"indygena", crec que tens raó...avui anaba,mentres caminaba, pensant en que seria bo unes "vacances de l'indy"...però això potser una d'alt a baix, si fem tots el mateix...no?

Salut Revolució...i lo més curiós del tema és que un dels principals "actors" afectats, son els "Alejo Salta cuadres" i d'altres de turno...que no diuen ni "mu"...no son ells principals inplicats?Ells llencen la pedra i amguen la mà!Creant aquestos debats...

Lluitem contra el pecat (abús de la columna dreta) i no contra els pecadors (censura)...
Re: Els Trolls
23 des 2004
No te pases porque el día que haya algún problema legal, jurídicio o policial en indymedia darás tu la cara por la libertad de expresión fascista.

P.D: un consejito uno, no te pases de listo porque no tienes ni idea de lo que hablas

por ultima vez dire que no defiendo la libertad de expresion de los fachas defiendo la NO CENSURA.
ah y tus consejitos te los guardas que te haran mas falta a ti que a mi y ese tono de gilipollas tambien te lo guardas.
Haced lo que os de la gana adeu.
salud y anarquia.
Re: Els Trolls
23 des 2004
el tono de gilipollas lo utilizo cuando me la da gana, no tejiverses las cosas, defiendes la libertad de expresioon fascista, estas tirando la piedra para guardar despues la mano
Ex-Indytech = Seminarista reprimit
23 des 2004
Prefereixo que la unica religió sigui la llibertat d'expressió que les ja conegudes religions que fomentan la guerra, l'esclavatje, l'autoritarisme i el capital.
Re: Els Trolls
23 des 2004
jo estic d'acord. Tolerància cero amb els fascistes
Re: Els Trolls
24 des 2004
es tan dificil que entendais que la libertad de expresion de los fascistas me la pela,me da igual lo que no quiero es la censura,mas claro imposible.
No a la censura.
Sindicato Sindicat