Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
els verds-esquerra ecologista demanen la dimissió del regidor Jordi Hereu
21 des 2004
Els Verds demanen la dimissió del regidor de Seguretat pel desallotjament dels defensors del 0,7% a Barcelona
21/12/2004 - 10:58:40

BARCELONA, 21 (EUROPA PRESS) Els Verds-Esquerra Ecologista, organització membre de la federació Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), ha reclamat la dimissió del regidor de Mobilitat i Seguretat de l''Ajuntament de Barcelona, el socialista Jordi Hereu, pel segon desallotjament de la Guàrdia Urbana al col·lectiu d''entitats socials i ONG que reivindiquen el 0,7% del PIB per ajudar els més desafavorits.

El desallotjament va tenir lloc ahir a l''avinguda Diagonal, a l''altura de Palau Reial, i, segons Els Verds, va tenir lloc "de manera violenta".

Els Verds ha criticat "les males maneres de la Guàrdia Urbana, davant una mobilització pacífica ciutadana, que no pertorba l''ordre públic ni el trànsit i que únicament té com a objectiu reivindicar fins al dia 24 de desembre la necessitat d''aconseguir el 0,7% per a projectes que afavoreixin la igualtat, la pau i una societat més justa".

This work is in the public domain

Comentaris

Re: els verds-esquerra ecologista demanen la dimissió del regidor Jordi Hereu
21 des 2004
collons ja era hora
Re: els verds-esquerra ecologista demanen la dimissió del regidor Jordi Hereu
29 nov 2005
a sant andreu també estimen a jordi hereu. Si no mireu les pintades que han aparegut! http://zonanegra.telecofreaks.net/modules.php?name=News&file=article&sid=20&mode=&order=0&thold=0
Sindicato Sindicat