Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
La ciutat feliç del Sr.Clos i nova crida a la acampada
21 des 2004
Paradoxalment hi ha més represió policial actualment que fa 1 any quan manaven el PP i Convergència.

Les acampades contra la guerra varem tenir el suport inicial del ajuntament, que les veien com una arma electoral i una manera de demostrar a la resta del mon que barcelona era la capital mundial de la pau. Per alguns (podriem especular)fins i tot varen ser (tot i que no era l'esperit dels acampats sino tot el contrari) una avatguarda del forum 2004, una manera d'introduir aquesta imatge de la ciutat a la resta d'espanya i del mon.

...Amb el canvi de poder i un cop realitzat el
ditxós fòrum ..Protestar sembla que incomoda. Incomoda i MOLT. Tant incomoda que els que ens manen gràcies als nostres vots han utilitzat la màxima brutalitat a la qual estan autoritzats per reprimir la llibertat d'expresió i manifestació d'una part de la ciutadania.

És NADAL i ara toca comprar; toca anar a gastarse calers al corte inglés, passejar per el portal del angel i visitar el MNAC i no toca protestar politicament per causes justes, no toca reinvindicar solidaritat cap al tercer mon, no toca dir les veritats de qui son els dolents.

Cal esser bons, cal esser cívics, cal portar-nos bé, cal estarse a casa i no plantar tendes al carrer. sino ho fem així els reis no ens portaran regals sino bastonades. Aquesta és la "
moraleja"

Diumenge els contigents de la guardia urbana ens van destrossar les tendes i a continucació també ens van robar els sacs i mantes -i +elements personals i colectius- perque no gossessim a intentar passar la nit de cap de les maneres ni ossar de fer un ús pacífic de la nostra llibertat d'expresió.

Ahir varem tornar a protestar i ahir varen tornar a actuar justament de la mateixa manera pro amb força més gravetat (una desena de persones amb contusions i irritacions per gasos)
Aquest matí hem fet una roda de premsa per tornar a denunciar la guardia urbana i als "elements invisibles" que els dicten les línies generals de com ha de ser el seu comportament en situacions pertinents com la d'ahir.

La brutalitat de la policia és un bon exemple de comportament cívic, igual que el fórum (amb els seus grans hotels, ponts gegantins que no porten a cap lloc, plaçes dures, panells solars que no funcionen, etc..) és un exemple d'arquitectura al servei de la convivència.

La Ciutat Feliç del Sr. Clos és la ciutat dels triptics que és regalen als guiris que visiten catalunya, és la ciutat que és mostra als japonesos que miren la sagrada familia amb prismàtics, la ciutat que ven tota mena d'espectacles (pagant) als forasters sense criteri. La ciutat meravellosa del Sr.Clòs és la que foragita als inmigrats de les casernes i no els proveeix de cap altre alternativa d'habitatge ni de treball, la ciutat del futur del Sr.Clòs és la que vol fer amagar als moviments socials -i les seves reivindicacions- en un carrer que és diu Almirante Valenzuela; la ciutat del progrés en
els pensaments íntims del señor Clòs -en resum i xacabar- no és ni mé ni menys que la ciutat de la gran merda perfumada.


Canviem aquest gran ordre de miseria i de mentida, per una mica de desordre d'alegria ..I no oblidem els continguts per els quals iniciem la reivindicació. La solidaritat amb la resta del mon sense escapismes.

Anem-hi tots els que poguem avui a la diagonal a partir de les 7 del vespre i començem a trasformar mitjançant el nostre dret inexcusable de la llibertat d'expresió. Endavant!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La ciutat feliç del Sr.Clos i nova crida a la acampada
21 des 2004
No se qui ets, però l'has clavada tio relacionant coses i mostrant el què.
Anem tots a l'acampada!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: La ciutat feliç del Sr.Clos i nova crida a la acampada
21 des 2004
PER UNA CIUTAT BEN NETA...
CLOS FOT EL CAMP!!!
Re: La ciutat feliç del Sr.Clos i nova crida a la acampada
22 des 2004
No nomès foragitem musics del parc de la ciutadella, no nomès famílies gitanes, no nomès manifestants de la catedral, tambè trinxem els nostres nois, sense distinció de cap mena. visca el forum i la samba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sindicat Terrassa