Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
ET NECESSITEM: Acampada a la Diagonal. Dimarts 19h
21 des 2004
Hola a totes i tots.
Et necessitem.
Seria important que avui dimarts vinguéssiu a partir de les 19h a Diagonal davant de Palau Reial (metro Palau Reial) per donar suport moral a la gent que intentarà acampar per 3a vegada consecutiva.
Durant tot el dia es faran contactes amb l'Ajuntament per permetre l'acampada, però al marge d'això, si som molts, això farà repensar el no deixar-nos acampar.
Ja la cosa va més enllà del 0,7, deute, reducció de despesa militar,... és per dignitat ciutadana. Tenim dret a manifestar-nos amb una acampada, per què no?!


NOTA DE PREMSA:


LâAJUNTAMENT DE BARCELONA REPRIMEIX VIOLENTAMENT LâACAMPADA PER SEGON DIA

JORDI HEREU ÃS EL RESPONSABLE DIRECTE DE LES ORDRES, PERÃ JOAN CLOS I LâEQUIP DE GOVERN MUNICIPAL, QUE NO LâHAN DESAUTORITZAT, EN SÃN RESPONSABLES POLÃ?TICS

MENYS PROMESES, MENYS EXÃRCIT, MENYS DEUTE I MÃS 0,7


Sembla ser que a Barcelona les coses van endarrera en quan a drets civils (malgrat el Fòrum 2004, malgrat les arengues induint-nos a ser civics i malgrat totes les bones paraules).

El 1994 es va poder realitzar una acampada demanant el â0,7 i mésâ? i deu anys després no es pot realitzar perquè lâAjuntament de Barcelona ha dictat una ordenança que prohibeix acampar i pernoctar a lâaire lliure. Tot i així, cal recordar que lâAjuntament va permetre les acampades a la Plaça Francesc Macià i a Pla de Palau en les mobilitzacions antiguerra contra el PP. Però ara no ho permeten quan seâls qüestiona a ells que els Pressupostos Generals per al 2005 i el Pla Director de Cooperació 2005-2009 no són conseqüents amb les seves declaracions dâapostar per lâeradicació de la pobresa al món.

Ha quedat clar que aquesta ordenança municipal no és seriosa quan lâAjuntament de Barcelona ens ha proposat de violar lâordenança permetent-nos dâacampar a una gespa amagada del carrer Almirall Valenzuela, on seâns volia arraconar i invisibilitzar.

Lâassemblea de lâacampada ha avaluat que aquesta alternativa era inacceptable i que no hi havia cap motiu raonable per prohibir lâacampada, tret de la voluntat de fer callar la protesta, de manera que ha decidit plantar només sis tendes i omplir-les de gent amb la protecció del centenar de persones presents.

Després de ruixar-nos deliberadament amb els equips de reg de Parcs i Jardins, sis furgonetes dâantiavalots de la Guàrdia Urbana han aprofitat que la forta pluja complicava lâacampada, per intervenir violentament destrossant i confiscant els trossos de tenda, mentre llançaven gasos irritants a la gent que era dins les tendes i colpejaven als resistents pacífics i a la nombrosa premsa que encara aguantava.

Hi ha hagut una vintena de ferits que faran parte mèdic i posteriorment posaran denúncia. També sâexigirà a la Guàrdia Urbana que retorni els objectes personals requisat per la força (tendes, sacs, bosses, mòbils, claus, DNI, pancartes,...).

Us convoquem:Dimarts 21 de desembre a partir de les 19h00: Tercer intent dâacampada a la Diagonal davant del Palau Reial.Estem protestant contra els Pressupostos Generals del 2005 i el Pla Director de Cooperació, ja que caldria:
- No augmentar el pressupost militar, ja que actualment augmenta un 4,2% respecte a lâany passat.
- En el seu lloc, destinar aquests diners a arribar ja al 0,7% del PIB en ajuda al desenvolupament (els experts diuen que faria falta el 3,5%), ja que només sâarribarà al 0,29% o 0,30%.
- No donar ajudes en crèdits condicionats a usar productes d'empreses espanyoles, ja que actualment es planteja donar molta quantitat de crèdits FAD i a més comptar-los com a ajuda.
- Anul·lar totalment el deute extern, ja que només es pretenen fer tímids avanços però se segueixen cobrant interessos del deute extern de països que no poden cobrir les necessitats bàsiques.
- Crear una agència que segueixi les actuacions de les multinacionals espanyoles en els països empobrits.

I mentre a Barcelona tenim aquestes trifulques, 852 milions de persones pateixen fam severa i cinc milions dâinfants moren cada any per malnutrició als països empobrits (FAO, 8-12-04).

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ET NECESSITEM: Acampada a la Diagonal. Dimarts 19h
21 des 2004
Aquests del PSC s'estan passant, i els d'ERC i IC-EA més o menys.
TOTHOM A LA DIAGONAL!!!
PROU D'ABUSOSO CONTRA LA GENT! JA N'HI HA PROU!
Re: ET NECESSITEM: Acampada a la Diagonal. Dimarts 19h
21 des 2004
Es important que mobilitzem a la gent perquè del PSOE podem aconseguir moltes coses, però només si els pressionem. No faran res pel seu propi peu.

Per això trobava que aquesta mobilització estava bé de fer.

Ara, encara penso més que hem de donar-li suport.

NO S'ESTAN ENFRONTANT NOMES A L'ACAMPADA PEL 0,7 I MÉS
SINÓ QUE S'ESTAN ENFRONTANT AMB TOTS ELS MOVIMENTS SOCIALS.
ENS VOLEN POSAR AL NOSTRE LLOC.

NO PERMETEM MÉS ABUSOS CONTRA ELS DRETS CIVILS!!!

Avui a partir de les 19h, tots a Diagonal davant de Palau Reial.
Re: ET NECESSITEM: Acampada a la Diagonal. Dimarts 19h
21 des 2004
Això, torneu a anar avui que us tornaran a fer fora dropos
Re: ET NECESSITEM: Acampada a la Diagonal. Dimarts 19h
21 des 2004
Ronnie, el dia que vinguin a per tu et quedaràs absolutament sol, imbecilet.
Re: ET NECESSITEM: Acampada a la Diagonal. Dimarts 19h
21 des 2004
Renta't i treute-la borinot, a per mi mai vindran
Re: ET NECESSITEM: Acampada a la Diagonal. Dimarts 19h
21 des 2004
saps argumentar o només bordes?
Re: ET NECESSITEM: Acampada a la Diagonal. Dimarts 19h
21 des 2004
ronnie-troll

pq os molestais?
Sindicat Terrassa