Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
la cgt d'autobusos de TMB es querella contra Xavier Casas, president de TMB
20 des 2004
.
denunciacasas.pdf
denunciacasas.pdf (110,4 KiB)
Aquí os fem arrivar la nota de premsa sobre la querella contra Xavier Casas

This work is in the public domain

Comentaris

Re: la cgt d'autobusos de TMB es querella contra Xavier Casas, president de TMB
20 des 2004
Aixó era lo ke mancava per fer.Lligueu bé el tema juridic, ke segons amb kí, tota precaució es poca.Salut,força,ánims i ke ho pagui ben car!!!
Re: la cgt d'autobusos de TMB es querella contra Xavier Casas, president de TMB
20 des 2004
Felicitats a CGT per tirar endavant la querella contra en Xavier Casas. Són els moviments col.lectius els qui poden i han de tenir aquestes iniciatives.
Re: la cgt d'autobusos de TMB es querella contra Xavier Casas, president de TMB
20 des 2004
endevant per no deixar una caŭsa perduda.
Pero hi ha una cosa de CGT que porto temps veient: sempre acaba al jutjat, sempre son querelles vicotries als jutjats de l'Estat Espanyol.
Son anarquistes? o tiren mes per l'esquerra?

Pel que fa al cas teniu tot el meŭ suport.
salut!

PD: no es una critica constructiva, només crear aŭtèntic debat encara que indymedia ultimament no passa pel seŭ millor moment, pero nosaltres estem aqui per fer-la funcionar.
Re: la cgt d'autobusos de TMB es querella contra Xavier Casas, president de TMB
20 des 2004
Home, la veritat és que el funcionament de CGT és assambleari, això implica que els treballadors i treballadores afiliades a CGT i que formen part de TMB decideixen què han de fer. No es tracta de que siguin anarquistes, són assamblearis, federalistes, etc.

La CGT, així com la CNT-AIT i Confederación Sindical Solidaridad Obrera, són (en major o menor mesura) sindicats, en concret anarcosindicats. Això no ho hem de confondre amb anarquistes.

L'anarquisme organitzat no ha estat mai les organitzacions sindicals, han estat els grups de difusió, acció i afinitat. Organitzacions que en un moment donat varen desembocar en la creació de la FAI.

Avui en dia, no hem de demanar als anarcosindicats siguin anarquistes... al cap i a la fi, no deixen de ser una contradicció permanent entre anarquisme i la realitat. Hem de construir el nou anarquisme organitzat, que exerceixi de difusor dels valors anarquistes.

De sempre la CNT va ser una organització que va passar pels seus moments més revolucionaris i els seus menys, tot va depèndre de la correlació de forces dels seus afiliats i afiliades. La FAI va tenir un paper decissiu en la línia llibertària de la CNT. No és d'extrenyar doncs, que sense un moviment anarquista organitzat avui en dia tots els anarcosindicats desagradin en un moment o altre als anarquistes. És lògic, ja que el que no deixen de ser són sindicats on els seus afiliats decideixen, i no han de ser forçossament anarquistes.

Així doncs, jo penso que el que hem de fer els i les anarquistes és organitzar-nos en grups llibertàris, de tal forma que mica en mica poguem anar travant relació entre tots i anar prenent una forma més orgànica. Començar a treballar per al demà.
Sindicat Terrassa