Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Contra el terrorisme judicial boicotejem DIA i CARREFOUR
20 des 2004
«Contra el terrorisme judicial boicotejem DIA i CARREFOUR»
Publicat el 16 de desembre de 2004 - 10:43 PM

Les Candidatures d'Unitat Popular (CUP) volen manifestar el ple suport al jove català (l’Èric) acusat d'ultratge a la bandera i imputat per "terrorisme" per reclamar l'etiquetatge en català a diverses empreses que fan negoci a la nostra terra i l'obvien.

Les CUP consideren que som davant d'una operació repressiva de la judicatura espanyola contra un jove català conseqüent en la defensa de la llengua i que aquest cas pretén escarmentar infondre por.
Les candidatures s’adhereixen a totes les iniciatives de recolzament i suport antirepressiu que es derivin del procés engegat per l'Audiència Nacional Espanyola, ja que creuen que atempta contra la dignitat i els drets col·lectius dels catalans.
Alhora, les CUP recorden que aquest dret «no és garantit per cap de les lleis autonòmiques».
Les CUP entenen que els partits polítics i les Administracions públiques que governen «tenen una responsabilitat de primer ordre en la perpetuació i l'agreujament de les situacions d'arbitrarietat i discriminació que patim diàriament els catalans i les catalanes».
Consideren també que amb les reformes dels estatuts i la Constitució Europea «continuarem igual i, fins i tot, empitjorarem» i creuen que la única normalització possible del català passa per la INDEPENDÈNCIA.
La formació independentista fa una crida a la ciutadania dels Països Catalans a exigir el dret a viureplenament en català i proposa que tothom faci arribar queixes i denúncies a les grans superfícies i empreses que operen en el nostre territori atenguin, retolin i etiquetin en català; i més concretament,criden a fer BOICOT actiu a «Supermercados DIA» i a l'empresa Carrefour, que són responsables directes de la denúncia presentada contra el jove de Lloret de Mar.

Oficina de Premsa CUP
16 de desembre de 2004

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Contra el terrorisme judicial boicotejem DIA i CARREFOUR
20 des 2004
no yo hago lo contrario, no piso ni el mercadona ni caprabo.
que se jodan los catalanes
La fiscal adverteix al «Harry Potter» de Lloret que s'ha de controlar la seva intel·ligència
20 des 2004
utilitzar el cervell es perillós
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/145658/index.php
Re: Contra el terrorisme judicial boicotejem DIA i CARREFOUR
21 des 2004
lo que no has pisado tu en tu vida es una biblioteca, pasmao

revienta cerdo
Sindicat Terrassa