Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Imminent inici de l'Ofensiva per la Veritat
19 des 2004
El marxisme ha estat la doctrina més criminal de la història de la humanitat. En nom seu han estat assassinades 100 milions de persones. No existeix, a l'esquerra, una reflexió sobre aquest fet monstruós. L'Ofensiva per la Veritat vol obrir un debat per una nova crítica i una nova esquerra. L'esquerra marxista tradicional està encadenada als seus crims i no té cap força per transformar la societat. Això afavoreix l'esquerra liberal, una estafa que juga amb els valors i els símbols progressistes sols per obtenir vots i legitimació al servei del capital. Però deixa a la seva esquerra els criminals marxistes, que usurpen el lloc d'un autèntic radicalisme social. Ja li convé. Cal una esquerra radical i per això és necessari trencar amb el passat criminal del marxisme. Per aquest motiu, l'Ofensiva per la Veritat no accepta arguments nazis, feixistes o ultradretanistes que sols conseguirien afeblir la nostra lluita.
Per fundar una nova esquerra radical cal una nova crítica radical que trenqui amb el marxisme i depuri les responsabilitats històriques de l'esquerra. Un nou començament sense la càrrega del comunisme, l'estalinisme, el maoisme, els khmers rojos, ETA, terrorismes, etcètera.


Això no pot ser sols teoria abstracta. A Catalunya, hem de traduir aquestes categories en una crítica a l'esquerra independentista, d'ideologia marxista leninista, que desacredita el nacionalisme català convertint-lo en un nazionalisme pur i dur que barreja el pitjor del feixisme (el racisme, que li arriba a través de Sabino Arana) i el pitjor del comunisme (l'antifeixisme stalinista, el vòmit més repulsiu de la història de la humanitat, que a sobre va pactar amb Hitler).

Un cop feta aquesta neteja a Catalunya, hi ha un altre compte pendent, a saber, els immigrants castellans, que aquesta pseudoesquerra naziabertzale ha convertit en una raça inferior mentre obre les portes a l'islam, una religió antidemocràtica que sotmet les dones a esclavatge i tortura.

Cal una esquerra que defensi la identitat democràtica d'Europa, els seus lligams amb la il·lustració i la racionalitat.

Aquest fòrum s'obre amb una voluntat sincera de debat sense insults i ni excomunions.

Nota metodològica:
Si no tens el valor de pensar, passa de llarg i ves als teus fòrums habituals, però no ens embrutis amb el teu odi marxista.
Mira també:
http://www.adecaf.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Imminent inici de l'Ofensiva per la Veritat
19 des 2004
creo q si q hace falta reflexion en el comunismo sobre este tema y una declaracion publica.

adecaf: ve con cuidado con lo q dices del odio. yo siento el odio y un toque d desprecio en tu escrito. recuerda q los comunistas d aqi no son los q causaron esas muertes. aqi hubo comunistas q tambien se dedicaron a matar en la guerra, tanto a gente d derechas, inocentes o anarquistas. tambien los d derechas y los anarquistas lo hicieron. creo q la reflexion q propones es importante hacerla para no caer en los mismos errores. yo no soy comunista pero tampoco considero comunismo a lo q hubo en la urss.
Re: Imminent inici de l'Ofensiva per la Veritat
19 des 2004
Si negamos que lo que hubo en la URSS, China, Camboya, Corea, etcétera, era comunismo, entonces tendremos que decir que era fascismo, un típico argumento para eludir responsabilidades que además resucita el lenguaje estalinista donde todos son fascistas -hasta los socialdemócratas- y no conviene reconocer errores, que pasan a ser cosa del fascismo.
En España hubo comunistas en la guerra civil que querían convertir este país en una colonia soviética e hicieron todo el daño que puedieron. Léete Chekas de Madrid, de César Vidal. Es imposible no odiar el comunismo por lo que ha hecho, como no es posible dejar de odiar el nazismo. Además, sin ese odio, que ha de ser un odio racional y no visceral, es imposible renovar la izquierda. Hay que romper con muchos dogmas. Hay que enterrar definitivamente el marxismo. Pero, evidentemente, lo más importante es saber por qué se lo entierra, si no sería una ruptura en falso. Por eso hablo de una nueva crítica que, sin apasionamientos pero con la energía del rechazo radical a los crímenes que esta ideología ha provocado, renueve los valores de izquierda para que ésta vuelva a ser políticamente operativa.

Un saludo.
Re: Imminent inici de l'Ofensiva per la Veritat
19 des 2004
lo siento, pero yo creo q con odio no se resuelven los problemas, si no q con comprension. no me gusta el fascismo, pero no creo q matandoles, pegandoles se resuelva el problema. solo comprendiendoles podremos ver el mecanismo q les ha llevado alli y a partir d ahi resolver el problema.
con el comunismo, es mostrando q fallo para q no vuelvan a caer en los mismos errores, no diciendo q los odias. a ti si alguien te dice q te odia, te apetece hablar con el y comprender lo q te cuenta? a mi me produce bloqeo y he d hacer un esfuerzo para poder prestarle atencion.

por ultimo, te agradeceria q pusieras unos titulos q diesen una idea mas clara d q trata el articulo.
Re: Imminent inici de l'Ofensiva per la Veritat
19 des 2004
El capitalismo mata cada año más gente de hambre que los comunistas. Con esto no pretendo defenderlos pero no manipules ni te olvides que USA y sus multinaciones son responsables de muchas más muertes que la URSS no solo ahora si no con lo que han hecho con los indios, con latinoamerica y ahora están haciendo en Irak.
Re: Imminent inici de l'Ofensiva per la Veritat
20 des 2004
El més gran genocidi de la història de l'humanitat és sense cap dubte l'invasió d'Amèrica per part dels Espanyols en la que moriren centenars de milions d'indigenes.

Ho sento fatxes però en un ranquing global de genocides, l'espanyolisme està amunt de tot.
Re: Imminent inici de l'Ofensiva per la Veritat
20 des 2004
Fins avui pensava que l'ADECAF era una intoxicador més, amb aquets post penso que és simplement un problema mèdic o un nen petit que barreja quatre conceptes simplistes que li han ensenyat

Bon vent tarat
Re: Imminent inici de l'Ofensiva per la Veritat
20 des 2004
ADECAF ignorant! el llibre negre del comunisme diu molt, peró el del capitalisme supera amb gran amplitud les morts del comunisme i el pitjor es que actualment encara segueix creixent. Ningú es perfecte, a veure si parem ja d'intoxicar atacant les disidencies en comptes d'atacar els governants i l'administració que per açó està indymedia.
Poca Feina. Què té a veure l'ADECAF?
20 des 2004
L'Adecaf és l'associació democràctica catalana de funcionaris de presons. Què té a veure amb tot això? Personalment desprecio els carcellers, igual que els polícies, per molt ultrademocràtics que vagin, però encara em causa més pena la gent que utilitza una eina informativa com Indymedia per generar soroll i falses informacions.
Re: Imminent inici de l'Ofensiva per la Veritat
20 des 2004
http://www.ua.es/dossierprensa/2003/05/22/17.html
Re: Imminent inici de l'Ofensiva per la Veritat
20 des 2004
coordinadora antifeixista i feminista d´Alacant
http://www.ua.es/dossierprensa/2003/05/22/17.html
Re: Imminent inici de l'Ofensiva per la Veritat
20 des 2004
No hace falta que me recuerdes los crímenes de los USA y del capitalismo. Estoy hablando precisamente de depurar las responsabilidades de la izquierda para liberarla de la losa que pesa sobre ella, de manera que tenga autoridad moral suficiente para volver a ser operativa.

A los que me dicen que una asociación de funcionarios de prisiones comprometida con los derechos humanos de los reclusos no puede interesarse por la definición de una nueva izquierda sólo puedo preguntarles: ¿por qué?

Los grandes crímenes del siglo XX, tanto los del nazismo como los de las izquierdas, se cometieron en campos de concentración y en sistemas penitenciarios pervertidos por la política.

En la actualidad, aunque de forma mucho más sutil, pasa exactamente los mismo en las prisiones democráticas.

Los campos de concentración para prisioneros alemanes después de la segunda guerra mundial fueron auténticos campos de exterminio. Ahora ya sabemos quiénes son los americanos, por si nos quedaba alguna duda.

Pero no se puede denunciar y desmitificar, desde la izquierda, todo lo que esto significa, y que como funcionarios de prisiones vemos cada día, sin desintoxicar a la izquierda de su herencia criminal, que la tiene y, por cierto, es la más monstruosa del siglo XX.

Una lectora me dice que no hay que odiar a los fascistas, sino comprenderlos. De acuerdo, pero yo hablo de un odio racional, no visceral. Lo he explicado. Estoy hablando del odio a la injusticia que es la esencia de la izquierda, no del odio a personas concretas contra las que se deban cometer toda clase de tropelías.

Idem de idem respecto al comunismo. Aquí no se pide una caza de brujas, sino una reflexión sobre la parálisis de la izquierda radical, atrapada en la ratonera de su propia historia para beneficio de la izquierda liberal, la falsa izquierda que utiliza los símbolos y los mitos del progresismo como mera técnica electoral para poner luego la soberanía popular al servicio del capitalismo más descarado.

A los que me han insultado, diciendo que me desprecian porque soy un carcelero y cosas semejantes, no les voy a contestar. Este foro excluye los insultos. Quienes insulten, no seran respondidos.

Salud a todo el mundo.
Re: Imminent inici de l'Ofensiva per la Veritat
21 des 2004
Em sembla evident que la majoria de la gent que visita indymedia no té cap intenció de debatre res seriosament. Es tracta de petits insectes sectaris que es dediquen a insultar i a relacionar-se amb membres de la seva pròpia tribu.

El grau de degradació al qual ha arribat l'esquerra radical és aquest. Ja no representen una idea i uns valors, sinó una determinada "olor" tribal. S'oloren el cul com els gossos per saber si pertanys a la tribu progre. Ha de fer molta mala olor perquè s'ho creguin, per exemple apologia d'ETA, pudor a porro i a espardenyes pudentes i un certificat garantint que tens la sida.

Però d'idees, res. De capacitat de reflexió, crítica i pensament, res. Sols consignes d'odi i ala, a sentir-se molt bo i molt progre.

Són basura i no val la pena que t'hi escarrassis intentant obrir un debat racional sense insults sobre el futur de l'esquerra radical. Ells són l'esquerra radical, i si no t'agrada, ves-te'n a un altre lloc.
Re: Imminent inici de l'Ofensiva per la Veritat
22 des 2004
Marc, t'eqivoqes. moltes voltes t'he llegit i soc d'acord amb tu, pero aqesta volta no :)
jo he vist les estadistiqes i te puc dir q ni un 10% d la gent q visita imc-bcn ha fet un comentari cada dia sobre el tema. lo q pasa es q ha pres molt espai si comparem altres noticies. pero no tothom/dona q entra a imc-bcn comenta, molta simplement llegisc.

confiança... confiem en nosaltres mateix*s. som capaços... no ho farem perfecte... pero ho farem.
Sindicato Sindicat