Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Especuladors manen cremar una fusteria per pressionar uns veins a marxar
18 des 2004
Aixó ha passat el 14 de desembre
Uns desconeguts incendien l'interior d'una fusteria per acosar els llogaters

Contrainfos n. 338, 15-21/12/2004

SAGRERA/BARCELONA: Es dona la situació de que el propietari ja fa anys que intenta fer fora la familia que regenta el local, i a uns okupes que viuen al costat, ja que per aquesta zona està projectat que passi l'AVE.
Fa un any aproximadament els okupes van rebre la visita d'uns matons que van intentar fer-los fora amb amenaces, fins i tot els hi van oferir 200 euros a cadascún perquè marxessin. El propietari d'aquest edifici és el propietari de FERROLAN, empresa ubicada a Santa Coloma, amb diverses tendes a tota Barcelona. El mur que separava la tenda de les cases okupades va cedir i el pes de la pared va ser lo que va apagar el foc. En aquell moment no hi havia ningú ni a la fustería ni a la casa okupada, pel que no hi ha hagut danys personals, tot i que les dues edificacions han quedat molt malmeses.
Tant pels treballadors de la fustería com pels veins de les cases okupades no hi ha cap dubte de que aquesta acció ha estat decidida per l'amo de FERROLAN.

Contrainfos 14-12-2004



http://www.sindominio.net/zitzania/pdf/cat/cat338.pdf

This work is in the public domain

Comentaris

La Sagrera està en perill
21 des 2004
Com a habitant del barri de la Sagrera constato que en els darrers anys s'estan multiplicant els casos greus d'especulació. I tot això gràcies al marevellós AVE que en un principi tindríem l'estació central al 2004 i un gran parc líneal a més d'alguns equipaments i pisos de protecció oficial. Ara bé sóm al 2004 i d'estació res, això va a pitjor. Un edifici de Renfe ara és un putiferi de màfies de l'est, on és la policia?. pel que fa a l'AVE ara de parc líneal res tindrem una gran esplanada d'herba amb quatre matolls i envoltats de quatremil pisos (només un 25% VPO) hotels i oficines de més de vint plantes. Pel que fa a la Sagrera antiga se la carreguen poc a poc per especular i construir hotels en el nucli històric i sinó que cony i fa un solar enreixat al carrer sagrera on no construeixen ni pisos, està clar esperen a l'AVE per fer l'hotel que si el fan abans s'arruïnen ja que aquesta zona te menys inversió que el forat de la vergonya. També així m'explico com és que a la sagrera només hi ha tres edificacions (un conjunt de plaça, un cole de monges i una torre d'aigües) del patrimoni barceloní quan podria haver-ne una trentena. Vergonya senyor Clos de ser tant mentider. Jo no penso votar-lo ni a vostè ni a la colla de pocasoltes que el segueixen com el regidor de districte i butxí dels guripes Jordi Hereu.

CLOS I HEREU MARXEU LLUNY D'AQUEST REU!
ESPECULADORS FORA DEL BARRI!
VOLEM QUE LA SAGRERA FORMI PART DEL PATRIMONI BARCELON�! I SINÓ QUE ENS DONIN LA INDEPENDÈNCIA A SANT MART� I SANT ANDREU!
Sindicat Terrassa