Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
L'skin empresonat pel 'cas Fontana' acusa ara un altre cap rapat Acusacions entre els nazis
17 des 2004
El nazi empresonat per matar el Roger acusa un altre dels skins detinguts. Chusma.
Mira també:
http://www.transversalweb.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'skin empresonat pel 'cas Fontana' acusa ara un altre cap rapatAcusacions entre els nazis
17 des 2004
Doncs pel que sembla, tots els altres detinguts van acabar acusant al Aitor aquest com a unic responsable dels assassinats! Deu estar molt desesperat per acavar acusant tot solet a un altre company! Us imagineu lo malament que ho deu passar?

Que el follin a la presó, totes aquelles races que ell sempre ha odiat!

Mal viatge... Fins d'aquí 30 anys!!

JAJAJA!
JAJAJA!
JAJAJA!
Re: L'skin empresonat pel 'cas Fontana' acusa ara un altre cap rapat
19 des 2004
Ja u veurem si li foten 30 anys, amb akest pais la justicia esta molt malament i amb un ke assesina amb una dona o algú, el foten uns anys a la presó i ja esta bona kondukta i al carrer i anaba begut i drogat també i venga pala kalle. El kas de en Roger per a ells no sera diferent. Ojala es pudreixi tota la vida a la presó per mi la veritat u desitgo en roger era i es kolega. Pero en un pais on diuen ke un nen de 14 anys es perillos per demanar tiketes de supermerkat en català i el porten a deklarar a madrid sota la llei antiterrorista i a un feixista armat fins a les dents el diexen suelto uns mesos pagan 3000 euros. I enkara ens voldran fer kreure ke era una baralla normal. Eu vist la arma ke portaba l'aitor? alló algú no o porta per anarse a barallar, ja feia dies ke akets kabrons es pasejaben per gracia i akell dia s'havien molt bé a lo ke anaben, em fa mania viure amb un pais aixi ,la veritat on pasa tot aixo, rekordem també fa pok la noia de Lleida Isabel Baskunyana assesinada per un equatoria ke no tenia antesedents pero ke al seu pais s'había karregat 8 dones. Ara al nen aket de les tiketes i als de tora akusats de terroristes ke no sels akudeixi sortir del pais ke son un perill públik e i poden kausar algún desastre nuclear. No se kada dia ke pasa sento ke akest pais fa més mania al final ens aurem de tankar a kasa i no sortir.
Els haurien de tankar a tots els ke anaben akella nit, ke si no i tornaran i kualsevol de nosaltres pot ser el próxim.
Roger kompany no t'oblidem.
Re: L'skin empresonat pel 'cas Fontana' acusa ara un altre cap rapatAcusacions entre els nazis
20 des 2004
no cridem victória, recordeu que quant encara es tenien esperançes per la vida d'en roger tot i saber que quedaria vegetal de per vida i els mass media es van oblidar d'ell aquest fill de p**a nazi anava suelto al cap d'una setmana d'apunyalar-lo.
Sindicato Sindicat