Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Jornades Revolta Global 2004: Resistències, estratègies i alternatives
15 des 2004
Dissabte, 18 de desembre

Pati Llimona / c. Regomir, 3. Barcelona. Metro: Jaume I (L4)
jornades2004.jpg
Els darrers anys han estat marcats per fortes mobilitzacions socials, contra el neoliberalisme, la globalització i la guerra sota el crit d’un "altre món és possible". Aquestes lluites socials han posat de manifest l’ampli rebuig social a les actuals polítiques neoliberals i han obtingut algunes victòries importants, com la retirada de les tropes espanyoles de l’Irak o la paràlisi del PHN. La derrota del PP ha estat una victòria dels moviments socials, però el govern del PSOE no és una alternativa real, com tampoc ho és el govern tripartit a Catalunya. Les polítiques neoliberals, a casa nostra i a nivell internacional, encara continuen, així com l’ofensiva imperialista del govern Bush. A més a més, els governs de la Unió Europea ens volen imposar una Constitució Europea regressiva en tots els aspectes.

Com hem de continuar mobilitzar-nos? Un altre món és possible, però quin? Quines alternatives podem defensar? Com ens hem d’organitzar? Creiem que aquestes són preguntes que hem de plantejar-nos en el moment actual, per discutir com seguim avançant.

-10:30H. Les lluites actuals contra el neoliberalisme i la guerra. Com seguim endavant?

Francesc Tubau (Aturem la Guerra), Carmen Murias (FS Mediterrani i marxa mundial de dones), Federic Ferran (Assemblea per la Regularització Sense Condicions), Antonio Gil (Xarxa contra els Tancaments i la Precarietat). Modera: Esther Vivas (Revolta Global i XMG)

-12:00H. Una altra Europa és possible: No a la Constitució de l’Europa del capital, la guerra i els estats

Gerardo Pisarello (coautor del llibre La Constitución Furtiva), Andreu Coll (Revolta Global), Iolanda Fresnillo (Campanya contra la Constitució Europea) Modera: Serafín Blanco (Revolta Global)

-17:00H. Més enllà del Govern Tripartit. Quines perspectives per a l’esquerra anticapitalista a Catalunya?

Raul Camargo (Espacio Alternativo), Joan Tafalla (Espai Marx i membre de l’Entesa per Sabadell), Jaume Botey (PSUC-Viu), Roser Veciana (Els Verds i +), Joan Font (CEPC) Modera: Diosdado Toledano (Revolta Global)

-19:00H. Alternatives i estratègies front a la globalització. Quin projecte anticapitalista necessitem?

Daniel Bensaïd (autor de Cambiar el Mundo i dirigent LCR de França), Rosa Canyadell (Comitè de Suport al MST) Modera: Oriol Barranco (Revolta Global)

Dissabte, 18 de desembre al Pati Llimona / carrer Regomir, 3. Barcelona. Metro: Jaume I (L4)
Mira també:
http://www.revoltaglobal.net/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jornades Revolta Global 2004: Resistències, estratègies i alternatives
15 des 2004
la de las prespectivas de la izquierda anticapitalista tendria que empezar para que se retiren de primera linea unos cuantos que aparecen com Diosdado, Botey, veciana etc.. que son un lastre que solo buscan vivir otra vez del sillon,
Re: Jornades Revolta Global 2004: Resistències, estratègies i alternatives
15 des 2004
je je revolta global amb aquesta gent? ja ja ja
Y si todos fuéramos capaces de unirnos... ¡Qué grande sería el futuro, y qué cercano!" Ernesto Ché Guevara
15 des 2004
PUES ESO COMPA VES Y CRITICA Y DA CAÑA!!

PERO CONSTRUYAMOS!!!

www.kaosenlared.net
Re: Jornades Revolta Global 2004: Resistències, estratègies i alternatives
15 des 2004
vivir otra vez del sillon????

digues quan botey, diosdado o veciana han viscut del "sillon". En tot cas podries veciana, però la seva figura com a regidora a l'ajuntament de barcelona pot ser ben recordada per com va ajudar als moviments socials; de fet, per això la van fer fora.
Re: Jornades Revolta Global 2004: Resistències, estratègies i alternatives
15 des 2004
a veure si es retiren aquesta gent i deixen pas a la noves generacions sempre destruint i figuren en construir alguna cosa nova. i lo de e veciana ja sera menys tot i que valoro la seva tasca a ERC.
Bona feina i revolta!
Re: Jornades Revolta Global 2004: Resistències, estratègies i alternatives
15 des 2004
ni puto caso, hay algunos que solo buscan criticar a gente que no para de currar para cambiar este sistema genocida, dia a dia, y con ganas para que ahora venga uno con la pedazo argumentación"buscan vivir otra vez del sillon"

y el otro se rie de que revolta global está con la gente, a la mierda con los sectarios(o trolls?) de siempre

a construir y a respetar más, niños de papá que es muy facil escribir en el teclado y decir gilipolleces, críticas si pero no tonterías sin sentido

saludos
Sindicat Terrassa