Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: corrupció i poder
Volen destruir lo nostre futur!
15 des 2004
La comarca de la Terra Alta, amenazada. Nuestra tierra está en peligro. El Gobierno de Barcelona y las compañías eléctricas se han propuesto hundir definitivamente la comarca, por su propio beneficio.
CNT de Tarragona
--------------------------------------------------------------------------------


Si no lo paramos, las sierras de la Terra Alta (comarca de la provincia de Tarragona) serán invadidas por la chatarra, el hormigón y la electricidad. Tanto los macroparques eólicos como la línea eléctrica, que atravesaría toda la comarca, son graves agresiones que podemos y debemos frenar.
La línea de alta tensión, de 60 Km., serviría para llevarse la energía producida por las centrales eólicas que nos quieren imponer. Saldría de los altiplanos de la Fatarella, pasando por el Coll del Moro, bajando hasta el valle del río Canaleta y atravesaría los estribaciones de Pàndols para dirigirse a Xerta, pasando por los Puertos. La línea eléctrica de alta tensión y las centrales eólicas destruirían definitivamente nuestro paisaje y tendrían un impacto terrible sobre las aves de la zona.
El riesgo de incendios aumentaría, ya que tanto la alta tensión, como las centrales generadoras de energía son la causa habitual de centenares de fuegos forestales.
Los grandes molinos aerogeneradores y las redes de alta tensión están asociados a la aparición de leucemia y otros tipos de cáncer, a causa de los peligrosos campos electromagnéticos que crean.

Esta línea y las centrales eólicas no mejorarán en absoluto el suministro eléctrico de la Terra Alta y tampoco traerán prosperidad a esta deprimida comarca de la cuenca del Ebro. No sólo no crearán trabajo para l@s jóvenes, les robarán su futuro, obligándoles a emigrar. Si se destruyen lugares de importancia natural, histórica (escenario fundamental de la Batalla del Ebro) y cultural como la Via Verda, los Puertos, Pàndols, la Tossa o Coll Ventós, nuestras poblaciones también quedarán fuera del circuito de espacios naturales reconocidos.

Hay muchas alternativas serias para la producción y el transporte de la energía, más sanas, baratas y ecológicas. Desde la CNT de Tarragona llamamos a la solidaridad de tod@s. Si no nos queremos levantar un día sin futuro, más vale que hagamos oir nuestra voz.

REUNIÓN de VECINOS de la TERRA ALTA:
Sábado 18 de Diciembre, a las 8 de la tarde
en el Casal de Corbera d’Ebre (Terra Alta, Tarragona)

¡NI CENTRALES EÓLICAS, NI L�NEAS DE ALTA TENSIÓN!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Volen destruir lo nostre futur!
15 des 2004
Fuera la electricidad!!! Volvamos a los potingues medievales!!!
Re: Volen destruir lo nostre futur!
15 des 2004
És una vergonya lo que volen fer a la Terra Alta:hi volen colocar més de 400 molins de 80 a 100 m d'alçada ,una línia elèctrica amb torres d'alta tensió que malmetrà lo paisatge.Los alcaldes de CIU són tots uns venuts,mos venen la comarca per un plat de gentilles amb tota mena d'artimanyes.Ells s'enbutxacaran los cuartos de les empreses eòliques i deixaran un paisatge més trinxat que lo que va quedar després de la Batalla de l'Ebre.Denunciar lo nom dels culpables és l'únic que els hi pot fer mal a tota aquesta corrupció embolcallada amb noms bonics i sostenibles.Lo president del Consell comarcal de la Terra Alta i alcalde d'Arnes Xavier Pallarés n'és lo més interessat en deixar un paisatge trinxat com a futur per als nostre fills,los alcaldes de CIU de Vilalba,Bot,Pinell i Prat de Comte també es remenen les mans esperant la pluja daurada de diners per ells i de pixum per la resta de la comarca.Alguns alcaldes independents com lo de Gandesa i altres com lo de La Fatarella i Batea de la Upta també esperen la part del cagarro.I que dir dels negocis inconfesables dels fill del Gran Pujol.I per acabar un govern tripartit que continua estimant lo sud de Catalunya per a colocar lo que no volen en altres puestos:macroabocadors,parcs eòlics a dojo,incineradores,tèrmiques etc.QUE LA MARE DE DEU DE LA FONTCALDA MOS EMPARI I A TOTS ESTOS POCAVERGONYES QUE VOLEN DEIXAR LA TERRA D'ENC�SOS CONVERTIDA EN UN CORRAL DE MERDA LOS AGAFI BEN CONFESATS!!!!
Re: Volen destruir lo nostre futur!
15 des 2004
Sí a l'energia eòlica ,NO a la destrucció de paratges naturals i zones d'interès natural a la Terra Alta per part de les màfies especulatives amb la connivència de polítics inútils.
Re: Volen destruir lo nostre futur!
15 des 2004
cnt terra alta? en castellà??
però si alli no el parla NINGÚ
ah, que deuen ser de fora...
bó! perdó! no recordava que així ho entén més gent... aaaaa! així "vale"
bé completament d'acord en lo que diu... però em sorpren molt el fet de la llengua.
i ara em dieu el meu nick, perquè clar, parlar català es de burgesos...
Re: Volen destruir lo nostre futur!
16 des 2004
A l'hora de defensar la Terra Alta que més dona l'idioma quan molts dels qui la volen fer malbé també parlen en català.No confonguem el respecte als idiomes amb l'especulació i depredació dels que volen malmetre una comarca :hi ha molts terraltins que en són partíceps de tal agressió a la seva comarca i llògicament parlen en català.Petit burges pixes fora de test!!!!
Sindicat Terrassa