Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Una web recull signatures de suport al jove acusat de terrorisme que demà ha de declarar a l'Audiencia
14 des 2004
Una web recull signatures de suport al jove acusat de terrorisme que demà ha de declarar a l'Audiencia
S'ha llançat un iniciativa que duu per nom Suport Fènix, i recull signatures de suport i mostres de solidaritat amb el jove de 14 anys de Lloret de Mar, acusat de terrorisme per enviar correus a empreses que treballen al país, demanant l'etiquetatge en català. El noi ha de declarar demà a l'Audiència espanyola i fins el moment nombrosos col·lectius socials i polítics li han fet arribar solidaritat i suport per a plantar cara al procés. A través de la pàgina hi podeu signar, podeu adherir la vostra web, veure els agraïments o consultar la cronologia dels fets.
Recordem que fa un parell de mesos http://bd.entitats.info/jentitats/GetHTTP?p=350&f=1&pa=p_idcmp&va=10242 , agents de la Guàrdia Civl van requisar l’ordinador del noi perquè enviava, amb el nom de 'Exèrcit del Fènix’ (agafat de la pel·lícula Harry Potter), correus electrònics a empreses com Mercadona, Dia o Leche Pascual, demanant l'etiquetatge en català. Acusat d'haver comès un 'acte terrorista' el noi ha de presentar-se demà a l'Audiéncia, i l'acompanyaran membres de la Plataforma per la Llengua i l'Associació per a la Defensa de l'Etiquetatge en català (ADEC) a més de militants d'ERC. A tots ells els ho agraeix el jove de de la web de Suport Fènix.

Suport Fènix:
http://www.suport-fenix.tk
Mira també:
http://www.suport-fenix.tk
http://www.vilaweb.com

Copyright by the author. All rights reserved.

Comentaris

Re: Una web recull signatures de suport al jove acusat de terrorisme que demà ha de declarar a l'Audiencia
15 des 2004
Bè, joc una noia de Begues que ja fa uns messos que stic estuiant i treballant a Irlanda. La veritat és que és un rotllo enterarte atravès de internet d´aquestes noticies i de no poder participar, donant soport, etc en la distància i directament.Dons encara que sigui a milers de kolómetres jo us dono tot el meu soport, i si puc fer alguna cosa em podeu trovar a:kingtre ARROBA terra.com
Re: Una web recull signatures de suport al jove acusat de terrorisme que demà ha de declarar a l'Audiencia
15 des 2004
Davant d'aquesta trista situacio proposo a la societat catalana:
1) Realitzar una campanya d'autoinculpacions massiva.
2) No tornar a votar a ERC aquells qui l'han votat alguna vegada, ja que son incapaços de fer complir la llei de politica linguistica de Convergencia (ells la van criticar per ser massa fruixa).
3) una campanya de boicot als productes DIA.
Sindicato Sindicat