Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
8 policies, una furgo de la nacional i cement dispossats a tapiar l'okupa de Rovira
14 des 2004
A la plaça Rovira de Barcelona (al barri de Gràcia) hi ha hagut una casa okupada durant més de 2 anys.

Fins i tot rodaren una pel·lícula i pintaren la façana per deixar la casa a estética de l'okupa.

Molts sabem que a aquesta okupa, dins, hi ha molt de valor. Els/les companys/nes okupants ho sabien també, i respectaben la casa, perque era la seva casa.

Avui, 2 furgos de polis han deixant cement a la porta, han dessallotjat i ara volen tapiar la porta per a que tinga la mateixa utilitat (durant més de 2 anys) que KAN TITELLA?

L'especulació viu on vosaltres dessallotjeu.
OKUPAR PER DONAR VIDA!!!
VISCA LA TERRA!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 8 policies, una furgo de la nacional i cement dispossats a tapiar l'okupa de Rovira
14 des 2004
No us hi mateu, la gent seguirà votant el tripartit tolerant i d'esquerres (ah si, i nacionalista). És trist però la gent són el collons de ramat.
Re: 8 policies, una furgo de la nacional i cement dispossats a tapiar l'okupa de Rovira
14 des 2004
Tens raó. Prefereixo els de CIU o els del PP, al cap i a la fi tots son iguals, però els del tripartit enganyat aquest a sobre et prenen per imbècil. És clar, començo a creure que la majoria de gent ho és, d'imbècil, encara els voten!
Re: 8 policies, una furgo de la nacional i cement dispossats a tapiar l'okupa de Rovira
14 des 2004
el tristpartit d'eskerres no serà el que deien, però d'aqui a dir que prefereixes a ciu o pp n'hi ha un bon tros;

Si voleu okupar, als poblets de l'interior de la nostre terre n'hi ha bastants poblets abandonats; (avans de qe us tireu a sobre del meu comentari)...si tan anticiutadans i anticapitalistes sou per que no aneu a aquests poblets; reformeu les cases per a poder viure, amb un hortet i una llar de foc, etc; al menys no estarieu pressionats que si us fan fora o no dels llocs que okupeu com a les grans ciutats, però si sempre es el mateix okupeu i us dessallotgen, no esteu cansats? alla suposu que ningú us molestaria... de veritat creieu que cambiareu aquesta societat??

i no em val que em digueu que la lluita es a les grans ciutats, si a les grans ciutats sempre estareu lluitan pel mateix per una vivenda, i en contra de l'especulació.

algú a pensat o reflexionat cap a on evoluciona la vostre lluita antisistema?

aa i per algun il.luminat d'aquests que hi ha per a qui no soc madero, soc un simple lector d'indy.bcn
Re: 8 policies, una furgo de la nacional i cement dispossats a tapiar l'okupa de Rovira
14 des 2004
L'especulació és un fet que es dona als pobles i a les ciutats. L'okupació és una forma de denunciar-la i lluitar contra ella. No veig perque la lluita del moviment okupa s'ha de fer només en un lloc, quantes més okupacions es donin tant a la ciutat com als pobles millor, quantes més cases i centres socials s'alliberin més farem correr el missatge. Els que parleu de que la nostra lluita és antiurbana potser no heu entès que la lluita contra l'especulació es dona allà on hi ha especulació, i precissament és a les ciutats on va neixer aquest moviment perque és allà on per densitat de població més cases i centres buits, sense voler dir que només s'especula a les ciutats.

Potser els que voleu que marxem a fora de les ciutats simplement ho feu per treure-us un "problema" del damunt, per okupar i mantenir un centre social cal tenir una xarxa de gent i col·lectius disposats a esforçar-se per fer-ho, allà on hi hagi aquests grups s'okuparà, sigui al camp o a la ciutat. No veig perque m'haig de marxar del meu poble o ciutat si no vull fer-ho, la coherència em diu que allà on estigui actui contra el sistema capitalista, com estic a la ciutats ho faig aquí. Tens una visió una mica idílica de la vida al camp, per això de l'anticapitalisme que dius, tota la societat, incloent-hi el camp estan regits pel sistema capitalista, la fugida al camp és una opció molt viable però d'allà no ens escapem de la realitat.

Cap a on porta la lluita dels okupes? Potser el fet és okupar i plantar una bandera de dissidència, un espai de crítica i lluita, i quant més hi hagi millor, amb el temps l'okupació poc a poc està sent entesa per molta més gent, i cada centre social marca els seus objectius que els portaran a un lloc o a un altra. L'okupació de per si ja és una protesta molt més que simbòlica, només per això val la pena plantejar-ho i ni molt menys és un moviment homogeni on tots fem el mateix, reunim objectius però amb tantes formes de fer com centres socials hi ha.
Re: 8 policies, una furgo de la nacional i cement dispossats a tapiar l'okupa de Rovira
15 des 2004
L'okupa de la Rovira és un CSO?
Ho dic perquè la sensació que em dona a mi és que allò no és res més que un local particular d'un grupet de gent, que només tenen ells les claus i que de vida i participació al barri, ben poca.
Si és així, no compteu amb mi per solidaritzar-me..
Sindicato Sindicat