Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : especulació i okupació
es multiplica la lluita contra el caufec + esmorzar 18 des
14 des 2004
més de 300 persones han signat el manifest de suport en aquest cap de setmana de santa llúcia i de l'acte informatiu.

> vine a l'esmorzar reivindicatiu (18 des, 10.30h) al c/laureà miró amb avgda països catalans - esplugues
imma cano a etv.jpg
són més de 300 arguments contra la irracionalitat del pla caufec. més de 300 abraçades als detinguts mostrant que estan al seu costat. més de 300 crits a favor de la llibertat d'expressió. més de 300 rebuigs a la prepotència institucional.

i les que falten...

de moment s'han adherit sis entitats o associacions. esperem la teva.

a partir d'ara la lluita contra el pla caufec s'estén. preparem actes i xerrades a les universitats, a cornellà, l'hospitalet, sant joan despí, barcelona... i les que vinguin. organitza un acte-xerrada contra el pla caufec que tindràs tot el recolzament (persones per xerrar, informació, tríptics, plafons, etc.). organitza una festa de denuncia i també per aportar diners pels costos judicials.

digues a on, quin dia i a quina hora et va bé posar els plafons informatius al teu barri, a la sortida del metro, al mercat, a una plaça. els plafons estan a la teva disposició. i enviem per correu o bé podeu trobar a indymedia gairebé tot el material que distribuïm.

assemblees: dimecres 21h a cal suís

agenda:
dissabte 18 desembre: esmorzar reivindicatiu 'per un nadal sense el caufec' al carrer laureà miró amb avinguda països catalans. tu amb qui jugues? amb sacresa, ajuntafems, policia, tramChoc... o amb la plataforma. comencem a les 10.30h

divendres 7 gener: sopar solidari amb els detinguts a cal suís (carrer finestrelles 32-38, 3 carrers amunt de l'hospital sant joan de deu)

divendres 14 de gener: judici als detinguts el 20-N. concentració de suport al carrer. avd lluís companys de barcelona. 12h.

dissabte-diumenge 14-15 de gener. ens anem preparant per quan vinguin les màquines. acampada contra el pla caufec.

i tot el que proposis!!

> la responsable municipal, regidora de 'la seva solidaritat' imma cano, intenta negar la participació de la plataforma a la fira solidària de santa llúcia, però no li acaba de sortir bé el tema. la plataforma té un gran protagonisme, tothom s'apropa a mostrar la seva indignació, la gent es rebota més i coneix més i millor què és el pla caufec. (mirar foto adjunta)

> enviem el cartell d'aquest dissabte. màxima difusió: imprimeix-lo, fes fotocòpies, enganxa'l al carrer, al teu local, a la feina, a l'escola, institut o universitat. reenvia'l per correu.. però sobretot, vine!!

i recorda:
* pots signar (i descarregar) el manifest de suport per internet: www.noalplacaufec.net, i així mirar la pàgina web contra el pla caufec
§* nº de compte per aportacions econòmiques: 2100-3887-00-0100058193

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat