Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Agressió feixista en el Carmen.[CAT/CAS]
13 des 2004
Agressió feixista en el Carmen.


En la matinada del dissabte 11 al diumenge 12 de desembre, dos companys (un d'ells militant de CNT-Estudiants) van ser agredits quan es disposaven a tornar a la seva casa després de passar la nit en companyia d'uns amics.

A l'altura de la "Casa dels Caramels" uns 9 neonazis van començar a empènyer i a proferir insults contra un dels dos companys, a continuació, van començar a donar-li cops de puny en el cap mentre que continuaven insultant-los, sobretot fent referència a la seva estètica i dient-los que "volien veure'ls córrer". Els dos companys no van sofrir "res més" que els forts cops i un poc de sang en una arracada. Segons hem pogut esbrinar, no va ser l'única agressió feixista de la nit.

Des d'aquí volem (i no ens cansarem de repetir), l'intolerable i repudiable d'aquestes agressions feixistes que semblen gaudir de tota la impunitat de la llei i de la complicitat de la resta dels estaments. L'augment del feixisme és València és un fet irrefutable i no s'està fent gens per a evitar-lo, des d'aquí fem una crida a la ciutadania i a tots els companys perquè resisteixin els envits feixistes. I mostrar tot el nostre afecte a la família i els amics de Roger A.D. assassinat per un nazi valencià (Aitor D. de C.) en les festes de Gracia (Barcelona).

NO MÃS AGRESSIONS FEIXISTES!

NAZIS NO!

CNT-Estudiants València.
13 de desembre de 2004.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
[CAS]

Agresión fascista en el Carmen.


En la madrugada del sábado 11 al domingo 12 de diciembre, dos compañeros (uno de ellos militante de CNT-Estudiantes) fueron agredidos cuando se disponían a volver a su casa después de pasar la noche en compañía de unos amigos.

A la altura de la "Casa de los Caramelos" unos 9 neonazis comenzaron a empujar y a proferir insultos contra uno de los dos compañeros, a continuación, comenzaron a darle puñetazos en la cabeza mientras que continuaban insultándolos, sobretodo haciendo referencia a su estética y diciéndoles que "querían verlos correr". Los dos compañeros no sufrieron "nada más" que los fuertes golpes y un poco de sangre en un pendiente. Según hemos podido averiguar, no fue la única agresión fascista de la noche.

Desde aquí queremos (y no nos cansaremos de repetir), lo intolerable y repudiable de estas agresiones fascistas que parecen gozar de toda la impunidad de la ley y de la complicidad del resto de los estamentos. El aumento del fascismo es Valencia es un hecho irrefutable y no se está haciendo nada para evitarlo, desde aquí hacemos un llamamiento a la ciudadanía y a todos los compañeros para que resistan los envites fascistas. Y mostrar todo nuestro cariño a la familia y los amigos de Roger A.D. asesinado por un nazi valenciano (Aitor D.C.) en las fiestas de Gracia (Barcelona).

¡NO M�S AGRESIONES FASCISTAS!
¡NAZIS NO!

CNT-Estudiantes València.
13 de diciembre de 2004.
Mira també:
http://www.nodo50.org/valencia_llibertaria/noticia.php?id=1068

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Agressió feixista en el Carmen.[CAT/CAS]
14 des 2004
feixisme, ni a gràcia, ni a valència, ni a Sant Boi, ni a Hospi, ni enlloc...
l'hem de combatre. NO KALLAREM

una abrassada pels companys de València. us enviem el nostre suport.
Cap Agressión SENSE RESPOSTA.
Ataka el feixisme.
Re: Agressió feixista en el Carmen.[CAT/CAS]
14 des 2004
i saps si ho han denunciat?
Re: Agressió feixista en el Carmen.[CAT/CAS]
14 des 2004
Cap, cap agressió sense resposta!
Re: Agressió feixista en el Carmen.[CAT/CAS]
14 des 2004
La unitat fa la forca, ahir ells, avui nosaltres, pero amb tots junts no prodran
Re: Agressió feixista en el Carmen.[CAT/CAS]
14 des 2004
Si queremos tener la oportunidad de hacer realidad eso de: cap agressio sense resposta ...hay q acudir todos a torredembarra el sab 18 ..Ahi los puercos malnacidos d TORRENTE2000 van a realizar una entrañable cena de navidad para empezar a implantarse en Catalunya..Y LA SANGRE D ROGER AUN ESTA CALIENTE..HIJOS DE PUTAAAAAAAAAAA!!!
ANTIFA IST ANGRIFF!!!
Re: Agressió feixista en el Carmen.[CAT/CAS]
15 des 2004
En la nostra ciutat la gent de Espanya 2000, són persones normals amb tots el drets i ajudes de les institucions públiques i pivades, a més a nivell general als valencians no els importa la política, els tinc massa ocupats amb la qüestió del català o el valencià per a que es preocupen de qüestions com es la del feïxisme. A més a mi en el fons les idees de Espanya 2000 no hem desagraden sobretot pel que toca a la qüestió dels inmigrants i clar está dels catalanistes. Mirar cap a un altre costat quan actuen el feixistes és un esport que m'encanta, no entenc perquè hauria de protegir als inmigrants o als catalanistes si són un problema per a mi.

Traducció al català d'algunes reflexions de Rita Barberà
El nazi que va matar en Roger ha ingressat a la presó de Picassent
15 des 2004
extret del fòrum d´España2000:

"A LOS WARROS QUE LEEN EL FORO: Nosotros tenemos cosas mas importantes que hacer que ir a por guarros entre otras porque hay unos señores que se llaman fiscales intimos amigos de VUESTRO amigo Esteban Ibarra y esta es la razon por la que no os enganchamos bien enganchados, y porque el tiempo enseña que no lleva a nada correros a ostias aunque de vez en cuando hay recordar quien somos porque os subis a las parras y pensais que soys superborrokillas y tenemos el deber de demostraros que solo soys tres putos drogadictos manejados por 4 buergueses adinerados( Carod Perrilla,Pascual SOplamelpardal,els 3 de maulets y els 5 endavant).
Darle recuerdos a ROGER, WARRO VISTO WARRO MUERTO!!!
ANTES MORTS QUE PUTOS LLEPACULS POLACOS,EREM SOM I SEREM VALENCIAS""Ese roger era un guarrete parasito de esos que tanto purulan, y mas en barcelona, iría tajao de kalimocho barato y hasta la bola de marihuana y se daria un golpe con el bordillo de la acera."


"roger ha muerto
os jodeis cerdos los Ns eran 5 y vosotros 20 jojojo q ridiculosss"
Sindicat Terrassa