Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Entrevista :: educació i societat
ERC: Menys hoquei i més educació
10 des 2004
El col.lectiu de professors interins i substituts hem anat aquesta tarda amb cassoles a la seu d´ERC
Imagen2 0422.jpg
Imagen2 0455.jpg
Els senyors d´ERC, que ara fa un any, abans d´arribar al poder, es proclamaven defensors de les reivindicacions del col.lectiu de professors interins i substituts resulta que quan arriben als despatxos de la Conselleria d´Educació han perdut la memòria, quina mala sort, crec que a això té un nom: ENGANY.

El col.lectiu de professors interins i substituts hem anat aquesta tarda amb cassoles a la seu del seu partit per fer-los recordar que:

- Si no hi ha un accés diferenciat a la funció pública docent, on es reconegui l´experiència dels que portem anys treballant , les oposicions suposaràn un acomiadament massiu de gran part del col.lectiu. Això sí, amb les convocatòries d´opos massives estàn fent molta propaganda populista de la seva gran aposta en educació.

- Si el canvi d´accés a la funció pública docent s´ha de negociar amb l´Estat central, mentre no és produeix aquest canvi fem un pacte d´estabilitat decent que solucioni la precarietat del col.lectiu i no el que proposen on només s´hi podrà acollir una tercera part dels 17000 afectats i a sobre ens hauràn d´avaluar per veure si fem bé la nostra precaria feina.

Les mobilitzacions previstes són:

DIUMENGE 12 DE DESEMBRE A LES 12H PÃA SANT JAUME: El professorat interí i substitut es suma a la concentració convocada per la Xarxa contra els Tancaments i la Precarietat.

DIJOUS 16 DE DESEMBRE: JORNADA DE VAGA DE PROFESSORAT INTERÃ?, SUBSTITUT O FUNCIONARI DE L´ENSENYAMENT PÃBLIC

This work is in the public domain

Comentaris

i en Bargallo de l'USTEC
10 des 2004
sembla mentida que el primer conflicte que tinguin sigui aqui
Re: ERC: Menys hoquei i més educació
11 des 2004
ERC, n'estic segur, és un partit que ha passat de seriós a populista, per tant, res de bo. El que dieu és just.
D'altra banda, com a professors hauríeu de saber que en català la terminació "-an" aguda no s'accentua i que el pronom "es" tampoc. Aquest país és una merda, exacte, menys hoquei i més educació, cosa que significa doncs no arribar a aquests límits de l'ortografia. Per desgràcia, això és l'únic que es pot defensar perquè la sintaxi ja es va perdre fa temps.
Re: ERC: Menys hoquei i més educació
11 des 2004
Par fabor sañor profasor, ma pòdria rapassar aquet tex? Grasias.
"I avia una bagada, un gardiner praokupat de la diracsió dal bent dins del invernaderu on tania las sebas plantes, nes'taba tant i tant praokupat, qua ba haber de surtir del invernaderu per tal d'averiguaru... Ba fik-arsi tant, qa as ba ovlidar de ragar las plantas, y aqestes, ban murir." :)
Re: ERC: Menys hoquei i més educació
11 des 2004
Sí....els nacionalistes només els preocupa la llengua. Dels problemes del treball, la vivenda, la societat és secundari. El nacionalisme, en el fons, és una forma de ser peressós, de no fer res per al teu país, i omplir-se la boca per una falta d'ortografia mentre milers de persones perden el treball o entren en la espiral de la precarietat.
Re: ERC: Menys hoquei i més educació
11 des 2004
...I a sobre van pactar amb el Maragall quan ho havien de fer amb mi!!!!!
Endavant nois!!
Amb la Carme -Laura això no passava!!!!!!!!!!!!!!!
Re: ERC: Menys hoquei i més educació
11 des 2004
Que sigui secundari ho dius tu tros d'ase que en la teva boca de burro xarnego que no sap pronunciar la "s" sonora es permet el luxe d'anar contra les normes de la llengua pobre i precaritzada: el català. Ara bé, si vols t'ho dic d'una altra manera. Un professor ha d'escriure bé la llengua, si no no sé per què volem professors si la gent no sap ni escriure i per tant pensar i no barrejar idees com tu fas dient-me nacionalista. Quina barra! Què té a veure el nacionalisme amb el fet de ser un poca-vergonya mistificadora? Au, vosaltes pseudo-anarquistes, servidors de l'estat. Llegeix la notícia abans d'acusar, cretí ho ets tu i un merda-seca.
Re: ERC: Menys hoquei i més educació
11 des 2004
Mira, que corri per Indymedia-BCN un cretí que als catalans ens diu "polacos", no treu que molts sapiguem de bon troç que hi ha catalans ultraconservadors que per una falta d'ortografia se't llencarien al coll. Aquests especímens, normalment convergents i que insulten dient xarnego a aquells que no som com ells, abans defendran la industria capitalista yanki, sempre i quan es tradueixi al català via TV3 o Flash FM, que la industria local de la cultura catalana, un territori erm de creativitat i falta de recolzament al producte cultural i educatiu català. ¿On és el cine, la música, la litertatura, els pensadors de Catalunya? Si no ténen la empremta que li agrada al bonisme convergent no sembla que tingui dret a existir....

Amb els problemes socials, el mateix. Fora de tot allò que sembli un atemptat contra Catalunya (imputacions de corrupció per l'affer de Banca Catalana, tancament del Camp Nou, crítiques a Mikimoto), no hi han problemes socials a Catalunya. "Tot va molt bé, i aques és un bon país".

Aquest veritables cretins, criats amb sèries com "Dallas" (això sí: en català), son els mateixos que han subvencionat merda nazi-onal amb aires nord-americans, per tal de crear un pensament col·lectiu conservador.

Han fracassat. I no hauria de tardar gaire per que el dit gobern catalanista i d'esquerres treballés per canviar aquest panorama, educatiu, mediàtic, cultural i, en definitiva, nacional. Molts ens morim de gana i no tenim feina o la tenim precària, i volem treballar pel nostre país (Catalunya), però de veritat, o sigui servint a la societat, ja sigui en català, en castellà o bereber si cal.
Re: ERC: Menys hoquei i més educació
13 des 2004
Convergent??? Realment no enteneu res i ho barregeu tot. Vosaltres (contra els convergents, etc. etc). Defensar el català per sobre del castellà és la diferència a Catalunya que hi ha entre un cabrit i un català. Convergències, Vanguardias, Barces tenen tant a veure amb el català com la NBC amb Shakespeare. Continueu barrejant coses bah, no respecteu res, ara bé escriviu "gobern" així, demostreu els vostres coneixements de llengua català. La llengua és una cosa paral.lela amb el progrés, evidentment, si no ho veieu així és problema vostre que barregeu i em dieu nacionalista, o pitjor encara, convergent. No sóc de cap partit polític, perquè m'estimo la cultura, però ara bé, entre un maleït analfabet destructor i un trotskista us diria que m'estimo més els segons. Tot i que aquests sempre tinguin les de perdre entre la vulgaritat. Au, mistifiqueu a una altra banda, covards.
Re: ERC: Menys hoquei i més educació
13 des 2004
Més recursos per l'educació. Evidentment. I no només més recursos, sinó també repensar tant com calgui el sistema educatiu. Educats per a pringar???

I a l'hora del pati, qui vulgui, hoquei. Ara bé, jo prefereixo futbol. I sí, què passa, mentre hi hagi seleccions, la catalana. On és el problema?
Re: ERC: Menys hoquei i més educació
13 des 2004
No se de que va el tema, i em sap greu que puguin perdre la feina, pero no em semblaria be que ells no hagin de passar per les oposicions com tothom. Acabar amb el sistema d'oposicions es la via per generaltizar l'endollisme. Tècnica: primer col.loco els meus amics i parents en un lloc de treball sense fer oposicions, quan han passat un grapat d'anys dic que seria injust fer-los passar oposicions. Resultat, el passarell que no tenia "amics" enllocs d'influència es queda sense possiblitat de accedir a la feina.
Aixi que, no se si ha estat ERC o qui pero d'entrada em sembla bé que facin passar a tothome per les oposicions. Més encar quan pel que tinc entès pel fet de ser interins ja els donen bastant punts.
Re: ERC: Menys hoquei i més educació
13 des 2004
+hoquei i +educació

no sé si ho sou, però sembleu sociates fent aquestes dicotomies estúpides...
Re: ERC: Menys hoquei i més educació
13 des 2004
Lamento tenir faltes ortogràfiques, també vull aclarir que sóc professor de taller d´un cicle formatiu, no sóc expert en llengua catalana i com a persona que crec que sóc també em puc equivocar, no?
Per cert, ningú està demanant no fer oposicions, sino el reconeixement dels anys treballats, i no estem en contra del hoquei sino de les mentides dels partits polítics, i evidentment no som sociates ni conspiradors de cap partit, som treballadors.
Re: ERC: Menys hoquei i més educació
14 des 2004
apreciat babau, els que semblen socialistes son ERC, que van estar fent una campnya de derets socials que despres han quedat en paper mullat.
Qui sembla socialista o almenys seguix el model que esta patint Barcelona es el sr,Portabella ultim responsable de les politiques turistiques de lajuntament de Bcn.
Qui sembla socialiste amb una politica de favor als hotelers que estan destruint la costa, ja que presenten com a gran exit de les negociacions dels presupostos generals del estat, que afavorira als hotelers que manen a la nostra ciutat i Catalunya.
Pero no pateixis que si fins ara hem trobat un parell de similituds de les milers que hi han, com podrien ser el silenci administratiu que ERC fa sobre les tortures a les presons quan la generalitat te les plenes competencies dels centrs dextermini...o la postura que esta mostrant el districte de Gracia en mans d erc devant lássesinat a mans de feixistes on una vegada mes el silenci es la unica resposta...el desallotjament dels inmigrants de la catedral...
La seva participacio al forum de les cultures...
pero tranquil, les dicotomies son nostres, es clar, la culpa sempre es de qui protesta o no es creu els grans objectius del nostre pais: turisme i esports, aixi com inversions militars.
Si, les dicotomies estupides tambe estan presents
Re: ERC: Menys hoquei i més educació
14 des 2004
disculpeu els errors ortografics.
Sindicato Sindicat