Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
Indymedia, d'aquesta manera, ja no és útil.
08 des 2004
Lamento escriure aquest comentari, però tant sols vull fer una crida a la reflexió urgent tant al usuaris com als responsables d'Indymedia.
Soc militant dels moviments socials i he estat usuari d'Indymedia Barcelona desde la seva creació.
Crec que es preocupant l'estat en el que es trova actualment la secció de Notícies-comentaris d'Indymedia Barcelona. Sota sigles suposadament d'esquerres i/o "llibertàries", s'han multiplicat les notícies contra el "nacionalisme català", els catalans,...
Com a independentista he col·laborat en campanyes, actes i manis amb gent llibertària, anarquista,... i no dubto que estem junts en moltes lluites.

Per aquests motius, demano que no s'obrin estupids debats sobre la censura i si es vol recuperar l'utilitat de la xarxa, demano als administradors que s'eliminin tots aquells missatges del tipus del M.A.L. i d'altres, més propers a l'extrema dreta que a Indymedia.

SI no ho fem, estarem permetent que aquesta gent es surti amb la seva, dividint-nos i fent el servidor inútil per a les lluites socials i nacionals. PEr la meva part, per a llegir tonteries i insults al meu poble, Indymedia ha deixat de ser útil.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Indymedia, d'aquesta manera, ja no és útil.
08 des 2004
totalment d´acord... administradors actueu ja que això ja fot pena!
Re: Indymedia som totes
08 des 2004
No hi han administradors, hi han voluntaris. Vosaltres també podeu fer algo, no només publicar a columna dreta. Enteneu?

A més a més, aquest debat s'ha estat tractant durant 2 messos de manera continuada, però existeix des de fa 2 anys, en forma de diverses teories que mai han segut acceptades per algunes persones de l'assemblea, i per aixó no s'han fet mai, ja que indymedia-barcelona funciona per consens i no per majories.

Pot ser el que cal és (1) que vosaltres vingau a les assamblees i (2) que les persones que es neguen a llevar notícies feixistes i trolls s'adonen que estàn cremant a molta gent i usuaris.
Re: Indymedia, d'aquesta manera, ja no és útil.
08 des 2004
doncs, ja estan fent algo: estan donant la seva opinio sobre la (in)utilitat d'indymedia amb el seu funcionament actual. dificilment es pot demanar a tota la gent que te una critica o sugerencia que vingui a les assamblees. es el primer pas per a que les persones que es neguen de llevar noticies feixistes i trolls s'agonguin que estan cremant a molta gent i usuaris
Re: Indymedia, d'aquesta manera, ja no és útil.
08 des 2004
Asombroso.

Los niños revolucionarios, los que van a acabar con España, la civilización occidental y el capitalismo, cagados de miedo por un par de comentarios.

¡Lavaos de una vez y veréis las cosas más claras!
quan son les assemblees
08 des 2004
dia hora i lloc

per cert sobre el tema:
a) com a independentista trobo divertits alguns dels comentaris d'aquests fatxilles, sempre m'ha agradat la part esperpentica i carpetovetonica d'aquests individuus/es (qui no ha passat bones estones llegint "martines el facha" de el Jueves)

b) el problema es que ara estan bombardejant, proposo borrar-los perque cansa i colapsen la columna dreta

c) proposo identificar-los la ip, per posar-los una denuncia o el que faci falta. Contra el feixisme, accio directa (o accio tan sols)
Una petita apreciació, pito-pito-gorgorito
08 des 2004
Una petita apreciació, pito-pito-gorgorito.

Ens dius:
âindymedia-barcelona funciona per consens i no per majoriesâ?.
Això hem sembla perfecte cap objecció, felicitats.

Però també ens dius: âPot ser el que cal és (1) que vosaltres vingau a les assambleesâ?.
Aquí si que... bé, seria una possible solució però no se per que hi ha una tendència a creure que el melic del mon es la plaça Catalunya de Barcelona, si, ja se que ara seâm pot dir que evidentment això es indymedia-barcelona i pot ser determina el nom al lloc, si però es clar no tots els lectors/es usuaris/es som del cap i casal, en som una bona colla que som de foravila. Amb això vull dir que davant la dificultat dâassistència a lâassemblea queda un pel reduïda i no hi puguem ser tots i totes representats/des.

Salut
Re: Indymedia, d'aquesta manera, ja no és útil.
08 des 2004
si censurem aconseguirem el ke volen el nazis ke per cert per a mi es una persona nomes, per culpa d´eixa persona anem a censurar, n ´hi ha ke buscar una solució al problema pero no amb el primer ke sens pase per el cap, ja arribarà la solució de moment a pensar.
Re: Indymedia, d'aquesta manera, ja no és útil.
08 des 2004
Jo crec ke s´han de censurar els missatges d´akesta txusma de l´extrema dreta espanyolista pk estan anat a més i això fa ke moltes notícies ke podrien ser d´autèntic interés per a la gent kedin relegades, a més a més, estan saturant a la gent, per culpa d´això de vegades potser no et llegeixes altres coses més interessants pels MM.SS.(convocatòries, actes, xerrades, accions, manis...), akests missatges només fan ke augmentar un dels grans problemes amb ke ens trobem actualment en la nostra societat, la sobreinformació, i fa ke encara ens sigui més difícil seleccionar allò ke volem llegir, pk no sempre tenim temps, i el temps és or avui en dia.
Tb crec ke la proposta de fer una secció d´humor a indimedia per akesta colla de fatxes, trolls i demés calanya és inapropiat, per a humor ja hi ha altres webs.
Per últim només dir ke indymedia d´Euskal Herria si ke eliminen missatges d´akest tipus així com els comentaris ke poden resultar especialment ofensius, crec ke akí s´haria de fer el mateix, ja ke si els MM.SS. volem donar una imatge coherent a la societat, això es demostra tb per detalls com akests, el llenguatge ke utilitzem, les formes, i la seriositat amb ke portem els nostres canals de comunicació, en akest cas indymedia.
Proposo a l´assamblea d´indymedia ke es comenci a posar fil a l´agulla en akest tema,
jo no podré assistir a les assamblees pk no sóc de Barcelona i pk ja participo activament en diferents lluites del poble i comarca, però crec ke haurieu de tenir en compte això si no voleu ke indymedia caigui cada vegada més en el patetisme per culpa de 2 ó 3 individus misarables, parlo en nom del ke firma com a MAL, i ke ningú es creu ke sigui cap col.lectiu, tothom sap a Indymedia ke es tracta d´un personatge i ke és un dement i un infame; un altre ke signa amb el nom d´Alejo Vidal Quadras, ke ves a saber si no és el mateix individu, cosa ke no ens hauria de sorprendre gens i un altre ke firma amb el nom d´en Franco, i ke molt i molt probablement és el mateix tb! i alguun altre gilipollas.
Res més, salut i una forta abrasada a tota la gent ke lluita per un demà més feliç arreu dels nostres Països Catalans i arreu del Món!!
Salut!!
Re: Indymedia, d'aquesta manera, ja no és útil.
08 des 2004
No se, trobo que la censura es perillosa, però potser es podrien agrupar els comentaris en un mateix comentari, o colcarl.lo al final o així. Ja dic que em pareix difícil i arriscat el camí de la censura, però que si els altres opinen que es la solució, doncs... però us recordo que es comença per akestos missatges i acabrem borrant alló que en resulti molest.
Tots el que fem servir Indymedia tant com a lloc només per llegir i informar-nos com els que opinem estem molt i molt cansats de tenir que obrir noticies i que després siguin d'aquesta gent! Podríem donar-los colors per diferenciar-los. Hehehehe. Només es una opinió.

Apa, bona nit a tots, vaig a planxar l'orella.
Re: Indymedia, d'aquesta manera, ja no és útil.
09 des 2004
No em canso de repetiro:No CONTESTEM als trolls i fatxes provocadors,ja sé ke la visceralitat de vegades ens pot,pero ells estant trankils, estant jugant a fer pupa i si veuen ke no tenen cap RESSÓ,lo més segur ke s´en vagin a un altre lloc al seu guetto o a casa seva i la EINA continuará.I una pregunta al company ke ha posat la noticia:amb la experiencia ke tens, creus ke el M.A.L. es la expressió de lo ke tú coneixes com a món llibertari?.Es com si jo digués ke el germans Badia,Dencás i les seves actituts i desfilades paramilitars dels anys 30 fossin la més genuina expressió del moviment per dir-ho ampliament nacionalista.A veure si per un bombardeig i poser més ke tinguem defallim amb els"fonaments" del IMCBCN i nosaltres mateixos els hi posem amb safata els seus desitjos.També comentar ke hi ha una noticia posterior ke sembla ke parle del mateix tema.Salut.
Re: Indymedia, d'aquesta manera, ja no és útil.
09 des 2004
Periodicamente esta página es atacada por algunos fascistas para boicotearla, no se si es de forma planificada, pero creo que Barcelonaindymedia les hariamos el juego si establecieramos la censura, ellos estarian contentos habrian ganado.
Pienso que la mejor manera de vencerlos es ignorarlos, y en todo caso lo que podria estar bien es avisar a los lectores en los titulares de las noticias con un pequeño simbolo, que esta noticia es de un provocador fascista, y que nosotros mismos decidieramos así si queremos visualizarla o no, pero que al menos con sus titulos no nos engañaran.

La libertad se defiende con más libertad
Re: Indymedia, d'aquesta manera, ja no és útil.
09 des 2004
la solucion podria ser mandar todos esos mensajes de manera agil a una seccion de residuos toxicos para que quien tenga interés en contaminarse vea esa seccion y quien no, se mantenga limpio(de hecho creo que ya existe algo parecido). aunque claro igual haria falta que alguna persona mas se implique en el proyecto
Re: Indymedia, d'aquesta manera, ja no és útil.
09 des 2004
avi68, està molt bé ignorarlos, però si no ens posem tots d'acord no serveix. Jo ho he estat fent i he animat a altres que no contestin, tot i així ho fan. N sé, si els altren no col.laboren...
Re: Indymedia, d'aquesta manera, ja no és útil.
09 des 2004
me parece bien la propuesta de los residuos tóxicos, quizás se podría usar el apartado de noticias/comentarios escondidos (http://barcelona.indymedia.org/newswire/hidden/index.php) para ello

colocar los comentarios de provocadores o los que solo consisten en insultos al final de todo tampoco me parece mala idea, lo hacen así en otros indymedias.

otra opción es darles a l*s editor*s o usuari*s la posibilidad de valorar una noticia/un comentario. las noticias/comentarios seguirían apareciendo directamente (NO hace falta valoración positiva), solo se ocultarían las contribuciones valoradas negativamente n veces (una valoración positiva elimina una negativa y viceversa). además se podría ofrecer a l*s usuari*s registrad*s que ell*s mism*s definan lo que quieren ver, así l*s que quieren ver absolutamente todo no se sentirían limitad*s.
Re: Indymedia, d'aquesta manera, ja no és útil.
09 des 2004
¿Quién decide que se censura u oculta?¿Un pensamiento único? ¿Creeis que todos estariamos de acuerdo? Yo prefiero buscar entre la maraña de información y decidir yo que es una buena noticia y cual no. Respecto a las noticias de catalanufos, pues directamente no las abro porque se que son provocadores. La gente tendriamos que aprender a no responder a las provocaciones en vez de esperar que otra gente dedique su tiempo a decidir por nosotros que es basura o no.

El sitema este de votacion por usuarios que dices es facilmente destrozable si varios nazis se apuntan y se dedican a ocultar las noticias de otros colectivos. Por lo que no lo veo como solucion ya que se puede boicotear facilmente.
Re: Indymedia, d'aquesta manera, ja no és útil.
09 des 2004
quina llàstima que gent que s'estima el seu poble deixi de fer funcionar una eina com aquesta per a treballar per ell. No hi ha ni notícies, ni a CD ni a CC que et semblin interessants? no t'ajuda de res? no et dona un espai per comunicar i compartir? i posats no n'aprens res o no t'hi diverteixes llegint el que són capaços d'escriure alguns com MAL? L'exili que planteges, totalment respectable, és un exili i si ho féssim tots qui quedaria pel teu o nostre estimat poble?
ànims! que mica en mica i entre tot*s ho podem millorar tot o almenys veure-ho tot més positivament. Sense pressa, però sense pausa.
Re: Indymedia, d'aquesta manera, ja no és útil.
09 des 2004
Jo no crec q es tracti de debatre, estic unopel fart de principis. No es pot censurar pq això es el q voldria la ultradreta, no es pot fer tal pq fem el joc a no sé qui...

Us adoneu q ens encotillem nosaltres mateixos q som presoners de les nostres propies lleis, q a imitació de3 l'estat hem creat erroniament uns principis tan allunyats dels seus com hem pogut, q ells censuren, nosaltres no, q ells reprimeixen, nosaltres rebem...

Potser el q ens cal es fer allo q es util, i ara es util, no censurar, sino treure tota la informació superflua, pq a indymedia no es vé a veure la opinio d'un feixista, això ho fas a la web d'Espanya 2000, aqui venim a coneixer la opinio dels silenciats. Sino es així val més q tirema terra indymedia. Els seus mateixos fundadors s'haurien d'adonar q estan deixant el projecte en ridicul, q el q havia de ser una eina ara sols es una manera de perdre temps, q hi ha gent q el fa servir per buscar parella, d'altres per confondre... i al fianl el q era la eina ha esdevingut una nova eina del poder per dividir-nos, per confonfrens.

Pero allà vosaltres si sols voleu debatre sobre principis!
Re: Indymedia, d'aquesta manera, ja no és útil.
09 des 2004
nada que añadir a lo que ha escrito Llibert
Re: Indymedia, d'aquesta manera, ja no és útil.
09 des 2004
La idea de llevar la basura a un directorio aparte, la basura CLARAMENTE provocadora, me parece buena idea.


Aunque caer en la censura es quizá actuar contra nuestros principios de libertad, pero a veces hay que comerse parcialmente algunos principios para conseguir unos objetivos, en este caso hacer una herramienta de información y de canvio social.

nose tema complicao...quien decide lo que es basura troll? lo digo porque antes he hecho un comentario y me han tachado de troll...según que posturas pueden lleevar al pensamiento único...y eso huele mal.

aunque ya digo mi única conclusión es borrar los mensajes CLARAMENTE provocadores, y NO los que se salgan del pensamiento generalizado, supongo que se entiende


ale saludos
Re: Indymedia, d'aquesta manera, ja no és útil.
09 des 2004
Algun mitjà ha arribat fins i tot a publicar les IP des d'on els provocadors publiquen la seva merda. Seria una solució molt útil, però tampoc perfecta, perquè si alguns escriuen des de llocs públics, així tampoc els intimidem.
Re: Indymedia, d'aquesta manera, ja no és útil.
09 des 2004
No cal tant debat, ni tant buscar solucions que ja existeixen i funcionen.
Algú diu que hem de pensar més per trobar una solució que no sigui censurar els provocadors. Ja fa anys que es diu això, i dintre de deu anys podrem estar igual: "hem de pensar més". No cal. Mireu les polítiques editorials d'altres indymedies: ja desvien a una paperera els comentaris feixistes, sexistes, homòfobs, amenaçadors, la pornografia, etc. I ho expliquen ben clarament a la seva política editorial.
Quan alguns demanem filtrar les provocacions no estem demanant anar contra els principis "sagrats" d'indymedia, sinó més aviat començar a cumplir-los. Demanem que barcelona comenci a actuar com ja ho fan la majoria d'altres indymedies del món.
I si no ho volem, fer, aleshores deixem la xarxa indymedia i que aquest lloc es digui d'un altra manera, perquè si continua així està incomplint la política editorial que inspira indymedia: una eina d'informació i comunicació útil per als moviments socials i on no s'admet el feixisme.
Rebutjar la censura als provocadors invocant la "llibertat" és ilusori. La nostra llibertat no passa per tolerar els feixistes, passa per combatre'ls. Dir que "la llibertat es defensa amb més llibertat" és una consigna buida, la llibertat (la nostra) es defensa protegint-nos dels qui ens volen fer mal. La nostra llibertat, no "la llibertat" en abstracte, perquè, evidenment, no soc partidari de defensar la llibertat del feixisme per actuar. Si volem defensar la nostra llibertat, hem de treure la llibertat de moviments als feixistes. La nostra llibertat no es construeix deixant lliures per atacar-nos als feixistes. Si algú hagués pensat així al 1936, l'esquerra no hauria resistit el feixisme ni un dia. Ja n'hi ha prou d'ingenuitat i de defensar la "llibertat" en abstracte. El que hem de fer és defensar la nostra llibertat, no la dels fatxes!
Re: Indymedia, d'aquesta manera, ja no és útil.
09 des 2004
Realment jo no parlaria de censura en casos com el dels feixistes. Crec que en la nostra vida qüotidiana podem trobar moltes analogies del que succeeix aquí, per exemple, si a una assemblea, reunió, negoci o a casa teva, entra una persona i comença a insultar i faltar el respecte, distreure impunement, riures de tots els comentaris de la gent, doncs en aquests llocs el fariem fora sense tantes paranoies mentals, ni remordiments de consciència. És evident i és clar que no s'està dient de donar poder als administradors perque puntuin totes les notícies a veure quines són publicables i quines no, crec que salta a la vista que hi ha un spam feixista que depenent de la seva repetició pot ser una tonteria passatgera o convertir-se en una remora que farà perdre els objectius, la gent i el debat que preten indymedia. Ara crec que les coses estan anant més enllà com per plantejar-se una sortida. Jo no vull convencer a ningú, la gent que heu fet la pàgina sabreu que heu de fer, però davant d'aquesta tonteria feixista l'autodefensa contra els seus insults i provocacions mai es poden titllar com a censura. I que si ho fem els hi estem donant la raó amb ells em sembla que és un argument que no s'aguanta per enlloc.
Re: Indymedia, d'aquesta manera, ja no és útil.
09 des 2004
@¿Quién decide?

> ¿Quién decide que se censura u oculta?¿Un pensamiento único? ¿Creeis que todos estariamos de acuerdo?

lo primero seria tener unos criterios. unos criterios bien amplios, pero marcando limites.

es preferible que participen varias personas en este tipo de decisiones. l*s moderador*s serian l*s editor*s o l*s propi*s usuari*s

> Yo prefiero buscar entre la maraña de información y decidir yo que es una buena noticia y cual no. Respecto a las noticias de catalanufos, pues directamente no las abro porque se que son provocadores. La gente tendriamos que aprender a no responder a las provocaciones en vez de esperar que otra gente dedique su tiempo a decidir por nosotros que es basura o no.

ten en cuenta que hay gente que pasa menos tiempo en internet y que entra en indymedia para encontrar noticias y debates relacionadas con los movimientos sociales. ademas no veo ninguna razon para respetar noticias publicadadas *exclusivamente* para provocar

> El sitema este de votacion por usuarios que dices es facilmente destrozable si varios nazis se apuntan y se dedican a ocultar las noticias de otros colectivos. Por lo que no lo veo como solucion ya que se puede boicotear facilmente.

menos mal que no se puede boicotear el sistema de publicacion totalmente abierta ;)

si, como *todo* sistema tiene sus defectos, pero con una comunidad activa de usuari*s y un colectivo de editor*s que este al loro de posibles abusos no lo veo para nada viable. por algo sera que muchos sitios web opten por un modelo de moderacion compartida.
autodefensa no es censura
09 des 2004
Be, no m'imagino una reunio de qualsevol dels comites a la Revolucio Social del 1936, deixant els feixistes a anar a bombarderjar verbalment una assemblea o un acte.

A Indymedia es poden publicar opinions feixistes: em fa fastic, pero si. D'acord amb el principi de llibertat d'expressio sempre (reconec que em costa molt i no ho veig clar, de la mateixa manera que penso que qui fa apologia de l'holocaust, del racisme o del feixisme hauria d'estar empressonat).

Pero el que no es pot aguantar es l'spam, directe o encobert que darrerament alguns estan fent. I es aixo: spam. Perque no es un debat, unes opinions, unes idees, per més fatxes que siguin. Si aixo fos es podria discutir (perque no?)

Es un bombardeig constant.

I es que si voleu fins i tot podem buscar "formes de resistencia no violenta" per evitar-ho que no passin per la censura. Pero no es censura que del meu correu per exemple esborri els cincuanta mil anuncis sobre que comprar o com fer creixer el penis!! De la mateixa manera que esborro directament correus del tipus "si no lo reenvias a 10 correos mas Dios te castigara".

Llibertat, si. Pero no tenim perque aguantar que un mitjà alternatiu estigui boicotejat per algu que te tot el temps del mon per apretar 60 vegades el boto enviar amb cincuanta bestiesses, a mé´s totes repetides i repetitives. Que els catalans som una merda? Donc ja ho se, ja ho han dit, tenen rao i a pastar fang. Que els d'esquerres som burros. Oido cocina, pero amb una vegada prou. Que el moviment gai es exclouent? Per sort, espero que ho sigui per a imbecils d'aquests tipus, etc.

Llibertat, pero no per a trepitjar-nos.
Re: Indymedia, d'aquesta manera, ja no és útil.
10 des 2004
y una solución multiple?
es decir q haya tres formas d visualizar la columna derecha: una sin moderacion, otra con moderacion del colectivo d mantenimiento (recordad q se puede implicar todo el mundo q qiera) y otra moderada por l*s usuari*s. esta solucion implica q a nadie se le impone una forma d hacer. cada usuari* ve como qiere la columna derecha.

para mi es la mejor solucion porq no significa imponer a nadie como qeremos ver lo d la columna derecha, cada un* elige. como vemos, entre l*s usuari*s d indymedia barcelona hay distintas opiniones, un*s q qieren moderacion y otr*s q no. esta solucion para mi evita q lo q qiere una mayoria se imponga sobre una minoria. no se divide indymedia si no q se da espacio a la gente q tiene mas tiempo y prefiere elegir por si misma lo q son buenas o malas noticias, a la gente q tiene poco tiempo y prefiere q haya alguien q le elimine las noticias troll o q no cumplen con ciertos principios y tambien a q usuari*s prueben la forma mas horizontal d valorar por ell*s mism*s el tipo d noticia q qieren. es una solucion inclusiva, no d imposicion d una sola forma d ver.

q otra solucion se os ocurre q no marginalice una forma d qerer tener la columna derecha?

respecto a lo d imc-bcn y imc-països catalans... se ha dicho muchas veces q si alguien qiere hacer països catalans q adelante. es mas, se intento una vez y no hubo bastante gente para llevarlo acabo. si qieres q sea, gasta tu tiempo en q sea, no esperes q l*s demas hagamos lo q tu qieres, haz tu. aqi se eligio hacer barcelona, podiamos haber sido estado español tambien y habia gente q asi lo qeria y tambien decidimos q no) y creo q se deberia respetar esta opcion. personalmente la prefiero porq la veo menos centralista. en cada ciudad o territorio se puede hacer un indymedia. pretender q desde barcelona se haga el indymedia d països catalans si q es centralista. yo no se nada d la problematica d girona por ejemplo y con barcelona ya me viene grande y preferiria mejorar la participacion d los colectivos y personas en ella. creo q lo logico es q la gente d girona monte un indymedia. es mas, siempre q ha habido gente q ha qerido montar un indymedia ha recibido todo mi apoyo (talleres, charlas, etc). ahora por ejemplo se esta intentando fraguar indymedia valencia, hecho y gestionado por valencian*s, no desde barcelona. construyamos desde la base, no centralicemos. ademas creo q aumentaria la burocracia y no qiero pensar lo q seria tomar decisiones serias por consenso cuando la gente no se puede ver.

se eligio tambien el ser d una ciudad porq se valoro q poder hacer asambleas presenciales es muy bueno para la gente q hace el mantenimiento. creo q si hay gente realmente interesada en participar mas alla d publicar noticias, barcelona indymedia es muy abierta a hacerlo, y venir a una asamblea al mes tampoco lo veo tan dificil. ya hemos colaborado entre la gente d muchas maneras y si realmente qieres invertir horas para mejorar el mantenimiento d la herramienta, encontraremos la forma d hacerlo.
a la gente q qiere una columna moderada por un colectivo d mantenimiento
10 des 2004
faltaria gente para hacerlo, id pensando en participar. podeis escribir si qereis colaborar. pensad q son horas hacerlo.
Re: Indymedia, d'aquesta manera, ja no és útil.
10 des 2004
jo com a anarquista us dono suport i estic d'acord amb que s'ha de netejar la web d'aquests misatges de ent que es fa passar per llibertaria però busca enfrontar els moviments socials aprofitant la seva diversitat: JA ES HORA QUE TINGUEM MOLT CLARA UNA COSA, ELS MOVIMENTS SOCIALS ESTAN PER DEBATRE I CONSTRUIR, TOTS SOM ELS VENÇUTS I ES ABSURD QUE ENS ESBATUSSEM ENTRE NOSALTRES MENTRES UNA RICATXO ASQUERÓS ES FUMA UN PURO AL SEU DESPATX QUE L'HEM SUAT NOSALTRES. ENFRONTAR-NOS ES PERDRE, QUE NO ES REPETEIXI LA HISTORIA DE LA GUERRA CIVIL. FORA TROLLS!!! AJUDEU AL FEIXISME I AL NEOLIBERALISME CABRONS!!!
Re: Indymedia, d'aquesta manera, ja no és útil.
10 des 2004
Tots els que exigiu la censura sou pitjors que els feixistes que tant critiqueu. Fills de puta, la veritat no us agrada, oi???
Indymedia mitja obert !
13 des 2004
Jo considero que t'equivocàs, en primer lloc perquè en un mitja obert com és Indymedia no es pot començar a censurar, aleshores ja no seria tant obert i participatiu. En segon lloc crec que mal interpretes aquesta secció, que no és més que una eina per a que tothom pugui dir la seva. A més quina importància te? Com deia algú per aquí d'alt a vegades es força divertit llegir a alguns il·luminats que apareixen per aquí. Tots plegats tenim el nostre criteri per entreveure per on va la veritat, encara que a vegades molesten i fins hi tot ofenen. Però aquí a la Xarxa és qüestió de paciència... sovint els que més criden son els que més aviat es cansen. I em sembla que aquest és el teu cas.

Si et molesta tant llegir altres opinions o maneres de pensar obre el teu propi espai de debat i restringeix l'accés com més et plagui. Però per favor que IndyMedia segueixi sent totalment obert.

<b>Gracies a totes les persones que feu possible aquesta Web !</b>

Mare meva quines coses de proposar... després que voldreu? que tots siguem independentistes? o que?
A prendre pel cul totes les banderes !
Sindicat