Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Presons catalanes, l'escàndol permanent
04 des 2004
Diferents ONGs i institucions qüestionen la manera com s'ha tancat la investigació del departament de Justícia sobre els mals tractes a presos després del motí de Quatre Camins. Recordem que l'administració reconeix pallisses, però diu que no pot identificar-ne els autors
Cinc ONGs i institucions, entre d'altres el Col·legi d'Advocats de Barcelona i l'Observatori dels Drets Humans de la Universitat de Barcelona, qüestionen la manera com s'ha tancat la investigació de la Generalitat sobre els mals tractes a Quatre Camins. En concret, demanen la intervenció de les institucions europees.

Per la seva banda, el Síndic de Greuges, que té com a adjunt per a temes penitenciaris l'antic director general de presons Garcia Clavel, demana ara la informació sobre el cas, tot i que, afirma, sols intervindrà quan conclogui la via penal oberta al jutjat número 3 de Granollers.

Mentre, els sindicats de presons independentistes segueixen callant a fi de no perdre afiliats.

Ni un de sol d'aquests que sempre protesten per les tortures a comissaria i es manifesten en memòria del terrorista Martí Marcó té res a dir sobre els mals tractes a les presons catalanes, on ells de tant en tant intenten obtenir poder i horetes sindicals encobrint el corporativisme carcerari més descarat.

Per aquest motiu, seria interessant recordar-los als independentistes, hipòcrites i fariseus, quines són les seves vergonyes i complicitats ocultes, i això cada cop que alcin la veu contra les tortures als seus militants.

Per a més informació:

www.adecaf.com

la web progressista de les presons catalanes
Mira també:
http://www.adecaf.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Presons catalanes, l'escàndol permanent
04 des 2004
En principi hauiria d'estar d'acord amb el text de dalt, però només hem queda algun dubte.
Només són els sindicats "independentistes" els que ara callen?
DE quins sindicats "independentistes", parles?
Més que res, perquè, evidentment n'hi ha més d'un!
Independencia i Socialisme!
Fora hipocrites del moviment!
Fora intoxicadors/es antinacionalistes!
Re: Presons catalanes, l'escàndol permanent
04 des 2004
!!progresistas en las presiones catalanas¡¡
¿¿existen??
Que es eso de adecaf??
¡Carceleros que que dicen que los sindicatos independentistas callan por corporativismo? ¿¿solo ellos?? ¿¿carceleros en indymedia?? Y encima echando mierda de anmistia internacional.
No me entero de nada...
Re: Presons catalanes, l'escàndol permanent
04 des 2004
!!progresistas en las presiones catalanas¡¡
¿¿existen??
Que es eso de adecaf??
¡Carceleros que que dicen que los sindicatos independentistas callan por corporativismo? ¿¿solo ellos?? ¿¿carceleros en indymedia?? Y encima echando mierda de anmistia internacional.
No me entero de nada...
Re: Presons catalanes, l'escàndol permanent
04 des 2004
Nomes cal llegir la seva pagina, no crec que sigui gaire progressista... i a mes aquest bon home o dona habitualment escriu a indymedia amb opinions forca tradicionalistes i intol.lerants... aixi que ni cas...
Re: Presons catalanes, l'escàndol permanent
04 des 2004
¿Pero se tortura o no se tortura en la prisiones catalanas? Como siempre CataluñA es angelical y aqui no pasa nada, somus muu buenus¡
Re: Presons catalanes, l'escàndol permanent
04 des 2004
Adecaf es un sindicato de carceleros que tiene como líder a un fascista como ferrerons, que apareció en las listas de un conocido partido nazi de vic que además es españolista-anticatalanista. Mienten tanto casi como lo que callan... hace algún tiempo denunciaban con la boca pequeña a los fascistas que no se les habían afiliado y que habían preferido irse a CATAC. Ahora que CATAC los ha expulsado por fascistas, se han metido en la UGT y este sindicato parapolicial y revientaobrer@s, se ha convertido en la principal fuerza de los carceleros en Catalunya y por eso ADECAF está que se lo comen las envidias. Son iguales y aunque ahora denuncien torturas, no lo harían si hubiesen sido los carceleros afiliados a su sindicato las que las hubiesen hecho. ADECAF, por descontado, está a favor de las prisiones, y aunque ellos digan que de las democráticas y defensoras de los DD.HH., mantienen este sistema como los propios torturadores. Si realmente quisieran hacer algo, tendrían que suicidarse en masa todos. Mientras haya un carcelero, habrán prisiones, habrán presos y habrán torturas. Desde luego no todos los carceleros son la misma escoria, pero quien se mantiene, persiste e insiste año tras año en serlo, se convierte en la misma basura que los que hacen prácticas de tortura. ADECAF, como se llaman democráticos, están más por dormir y envenenar con drogas a la gente, porque así ya no hace falta molerlos a palos.
Re: Presons catalanes, l'escàndol permanent
05 des 2004
Este tío no sabe ni lo que dice. ¿Que ADECAF ha denunciado CON LA BOCA PEQUEÑA A LOS FUNCIONARIOS DE CATAC?

Pues tan con la boca pequeña que nos metieron dos querellas criminales y nos cerraron la web.

Hemos publicado decenas de documentos y artículos de prensa contra CATAC.

Eso es para gegen nazis! "la boca pequeña"????

Sobre lo que dice de farrerons, es falso. Simplemente, este señor no es el lider de ADECAF porque abandonó todos los cargos en la asociación (con muy buen criterio) cuando decidió integrarse en dicho partido. Allá él. Hace un año que ya no milita en dicho partido, y ha publicado muchos artículos contra Anglada, el último en EL PERIODICO de Cataluña, nada menos. Menudo facha, el principal enemigo de Anglada!!!!

ADECAF no es un sindicato, sino una asociación de defensa de los derechos humanos.

El que ha escrito el mensaje anterior es un miembro del sindicato corporativo que intenta difamar. Menuda tomadura de pelo!!!!

Si hasta sabemos su nombre. Se te ve el plumero, cabrón, a lo que juegas desde el ordenador del sindicato!!!!

Gegen nazis, el nazi eres tu!!!

Para más información de lo que es ADECAF:

www.adecaf.com

salud.
Re: Presons catalanes, l'escàndol permanent
05 des 2004
Els independentistes sou els qui denuncieu mals tractes i tortures a les comissaries. No sols els sindicats independentistes callen, però en el cas dels independentistes és especialment repugnant per la seva hipocresia.

Els sindicats independentistes de presons són CATAC Presons i SAC Presons.

Per cert, CATAC no sols va callar, sinó que va recolzar una secció de presons faxta que ara està a UGT.

Durant tres anys, un sindicat independentista va promoure la mà dura a les presons catalanes tenint com a socis els expulsats d'USO l'any 1999 per una denúncia d'ADECAF a Amnistia Internacional!!!!

Aquests són els independentistes!!!!
Re: Presons catalanes, l'escàndol permanent
05 des 2004
Adecaf escriu a Indymedia amb opinions força tradicionalistes i intolerants???

Quines????

Denunciar els 100 milions de persones assassinades per l'esquerra revolucionària és força tradicionalista i intolerant???

Denunciar que l'islam vulnera els drets humans de les dones és força tradicionalista i intolerant???

Denunciar la complicitat de l'independentisme amb els mals tractes a les presons catalanes es força tradicionalista i intolerant???

Em sembla, més bo, que el tradicionalista i intolerant ets tu, però de la tradició estalinista i de les dècades i dècades que ens han fet creure que vosaltres éreu no sols els bons, sinó els MES BONS, OI????
Re: Presons catalanes, l'escàndol permanent
05 des 2004
Em sembla que els independentistes ja no estan interessats a denunciar mals tractes des que es comença a saber el seu paper a les presons catalanes.
Re: Presons catalanes, l'escàndol permanent
10 des 2004
Els independentistes sols volen fer negoci amb els mals tractes. És tot puta política. I si cal, fan aliances amb els carcellers.
Re: Presons catalanes, l'escàndol permanent
24 des 2004
Existeixen a les presons catalanes dos sindicats independentistes de funcionaris: el SAC i CATAC. Cap dels dos no han fet res per defensar els drets humans dels reclusos i denunciar el corporativisme dels carcellers. Aquesta és la puta realitat d'un sector polític que clama per un nou sindicalisme, un sindicalisme alternatiu, contra el sindicalisme burocràtic de les centrals espanyolistes UGT i CCOO. A la hora de la veritat, són iguals o pitjors que allò que critiquen.
sobre ADECAF
18 oct 2005
Veure l'informe-anàlisi sobre ADECAF:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/207020/index.php

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more